Şimdi Ara

Uygun ve Hızlı Akıllı Telefon Ekran değişimi Google Haritalar'da hakkımızdaki 1000+ yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İphone Ekran Değişimi Kadıköy

    Yeni çentikli tasarımı ile akıllı telefon piyasasına ayrı bir hava katan iphone aynı zamanda kasa görünümünüde değiştiren iphonelerde cam kasaya geçiş yapmıştır. Cam kasanın pekte sağlam olduğunu söylemek mümkün değil.bu aynı zamanda ekranın kırılmasına sebep olmaktadır aynı zamanda iphonelerde bir çok kez karşılaşlılan pilde şişme gibi sorunlarda en ufak darbede ekranın kırılmasına sebep olmakadır. bundan dolayı en kıza zamanda iphone ekranı kırıldı , ön cam çatladı , lekeler oluştu gibi sorunlarınıız varsa en kısa zamanda bizimle ileişime geçip telefon ekranını varsa başka arzalar için de bizi arayıp guncel fiyat bilgisi alabilirsiniiz.

    iphone ekran değişimini teknik servisimizde iseniz göz önünde kargo ile göndermiş iseniz görüntülü arama ile gözünüzün önünde arıza tespiti yapılır. Tamamen şeffaf çalıştığımız için teknik servizimizde herhangibir kapalı alan gizli bölme vb bir yer yoktur. Ekran sökülür asıl sorun bulur yalnız ekrandan kaynaklı bir sorun ise ekran değişirilip tarafınıza teslim edilir. kargo ile gönderecekler içinde ücretsiz kargo fırsattımız mevcuttur.17 yılla aşkın deneyimi ile ustamız tarafından büyük bir tittizlik ile iphone ekran değimi gerçekleşmekedir.Tüm bunlar siz beklemeyin diye 15 dakika içinde halledilir ve teslim edilir.uygun fiyata ekran değişimi için bizimle ileişime geçebilirsiniz. hiç bir şekilde bilgi kaybı olmaz ve performansda hiç bir şekilde kayıp yaşanmaz. İphone ile birlikte bozuk dokunmatik ve akıllı telefon tamiri yapılmakadır.

    hızlı bir şekilde tamir edilir ve teslim edilir.sadece ekran değişimi değil her türlü sorun için bizi arayıp bilgi alabilirsiniz. sıfır ekran değişimi yapıldığı için telefonunuz yeni bir görünüm kazanır. Hızlı ve tittiz çalışmamızdan memnun kalacağınızdan eminiz. Aynı zamanda garanti ile birlikte bir adet ekran koruyucu hediyemizdir.

    İphone Ekran Değişimi fiyatları

    iPhone x Ekran Değişim Fiyatı 1999 tl
    iPhone 8 Plus Ekran Değişim Fiyatı 299 tl
    iPhone 8 Ekran Değişim Fiyatı 279 tl
    iPhone 7 Plus Ekran Değişim Fiyatı 249 tl
    iPhone 7 Ekran Değişimi Fiyatı 199 tl
    iPhone 6s Plus Ekran Değişim Fiyatı 199 tl
    iPhone 6 Plus Ekran Değişim Fiyatı 179 tl

    Detaylı bilgileri için www.acilekrandegisimi.com

    Osmanağa Mh. Söğütlüçeşme Cd.

    Nal Sk. No:9

    Kadıköy / İstanbulUygun ve Hızlı Akıllı Telefon Ekran değişimi Google Haritalar'da hakkımızdaki 1000+ yorum







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.