Uygun fiyatlı iPhone 17e tanıtıldı, Türkiye'de satışa sunuldu (5. sayfa)
-
-
Bu telefonlar tüketiciye yaradı ancak iphone sahiplerine yaramadı. 2 sene evvel 75 bine aldığım 15 pro max'i 60 bine bile satamıyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 3 Mart 2026; 13:9:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sensor shift'i apple'in lugatinda OIS saniyordum. Anladigim kadariyla diger kamera verilerini birlestirerek kullanmaymis. O halde kafa karisikligi son buldu diyebiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sensör kaydırmalı ois yok sabit ois var sallanmalar o yüzden.
_____________________________ -
Benim 120 hz ozellikteki S23, S24 ve S25 ekranlarini guc koruma modunda 60 hz'te kullaniyorum. Fark var mi yok mu bakmadim bile, cunku hayattaki amacim ekran karsisina gecip menu kaydirmak degil :)
Baktim ki HALK denen sey 120 hz abiiiiii, 60 hz nedir falan diyor, demekki HALK'in tersini yapmak lazim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 3 Mart 2026; 18:57:34 >_____________________________ -
55 bine bu alınmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Endon Android Lg g6 kullaniyordum 6 yil kullandim.Android olunca niye hemen arizalanavak bozulacak veya aurekli telefon degistirme gereksinimi duyulacakki.G6 sonrasi xiaomi 13 lite aldim ilk cikrigindan beri kullaniyorum.
Bukadar marka takintiniz olmasin.
Birde 50-60 bin liralik telefonu cocuklar icin falan ideal goeuyoraunuz valla apple herinde olsam sizin gibi bukadar markalarini alip savunanlari gordukce telefonlarımı 2 milyon liradan satisa cikaririm elbette mutlaka alirsiniz diye.
İphone veya android niye sunu anlamiyorsunuz sonucta konusma mesajlasma ve internet icin kullanacaksiniz.Fazladan para vermeye degmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
-
"cunku hayattaki amacim ekran karsisina gecip menu kaydirmak degil :)"
Hayatın amacını çözmüş birini görüyorsunuz işte sizde çözerseniz 60 hz iphone a 55 bin TL verebilirsiniz :)
10 bin liralık telefonlar 120 hz artık şaka gibi. 60 hz ye bakınca kötü görünmesini geçtim göz bile yorar. Ben gözümü yormasın diye 3840 pwm honor 400 aldım bunun pwmsi de düşüktür şimdi. Samsung ve Apple bu yüzden alırken dikkat ederim. s24 Fe yi bu yüzden bırakmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenSpirit -- 4 Mart 2026; 0:32:35 >
16e 37-38'e s satılmıştı sanki bir ara. O fiyatlara belki mantıklı olabilirdi 3-4 sene kullanılacaksa. Bu da fiyat indirebilir gibime geliyor
_____________________________ Bana sormadan hosting satın almayın. Her türlü hosting talebinize yardımcı olurum. -
Beğenenler muhakkak vardır ve olacaktır lakin hala pahalı.
-
Serkan hocam honor 400 de kullandınız iPhone 16e de Vivo x200 Fe de hangisini önerirsiniz genel paket olarak kamera pil uzun ömürlülük açısından sanırım en cok vivoyu begendiniz yada 3 cihaz hakkında birkaç yorum alsam.
Ben S26 alacam :)
_____________________________ -
2 aylık asgari ücret maaşına denk, bir adet telefon uygun fiyatlı değildir.
Sim kartı takılan ipod
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Akıldaki tek soru kamera performansı
-
Şu dandik ekran kalitesine sahip cihaza 1000 tl bile vermem.
_____________________________ BMW 320i First edition M Sport -
İşlemci hariç 16e ile birebir aynı. Grafik kartları bile aynı, üstelik işlemci güçleri bile neredeyse aynı desem mübağla etmiş olmam ve 17e 3 gram daha ağır ????
-
Merhaba
Üç cihazı da kullandım çok sık cihaz değiştiriyorum, bu üç cihazdan ilk olarak 16e den başlayalım cihaz güzel, boyut güzel, iyi hissettiriyor, hızlı, ios avantajları var sessiz sıkıntısız işini görüyor, kamera günlük hayatta bas çek için ideal, gece çekimleri iyi değil, ön kamera kötü en güzel tarafı bataryası uzun süre dayanıyor. Biz alışmışız hızlı şarja, şarj süresi hayattan soğutur çok uzun sürüyor.
Honor 400 12/256 bir kaç ay kullandım 3 ay civarı sanırım, cihazin boyutu güzel, kameraları fiyatına göre çok iyi, ekranı güzel, hafif bir cihaz, kutudan şarj cihazı ve kılıf çıkması artı, hızlı şarj olması güzel, ses çıkışı bu fiyata göre çoğu cihazdan iyi, kasa plastik ve ucuz hissettiriyor, yazılım olarak pek beğenmedim honor daha çok çalışması gerek arka plan kısıtlama olayı biraz fazla abartmışlar, yazılımlar sık boğaz ediliyor, son olarak hava durumunda reklam çıkınca cihazı sattım :)
Vivo X200 Fe 2 aydır kullanıyorum kutu içeriği şarj cihazı ve kılıf (silikon dandik kılıflardan değil) çıkması güzel. Zeiss ile işbirliği yapılması fotoğraf kalitesini iyi yönde etkilemiş, bazen çekilen fotoğraflara hayran kalıyorsunuz, kamerada çok fazla pro ayar var. Hızlı şarj güzel fakat en iyi tarafı bayarya bitmiyor bitsin diye uğraşıyorum bazen :) 6500 mah hakkını veriyor. Kasa premium ve boyut çok güzel özellikle mavi rengi. Yazılım olarak ilk vivo cihazım olmasına rağmen OriginOS çok ince düşünülmüş özellikleri ile kullanıcıyı şaşırtıyor. Ekranda Zeiss ile birlikte geliştirilmiş ve ltpo amoled gayet göze hoş geliyor. Çok sık cihaz değiştiren biri olarak sanırım vivo ile uzun sürecek dostluğumuz:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt