Şimdi Ara

Uygun fiyatlı iPhone 17e tanıtıldı, Türkiye'de satışa sunuldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
10.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
31 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SE 2'den hala memnun musunuz ? Whatsapp desteği devam ettiği sürece cihazı çöp olana kadar kullanacaksınız galiba ?

Orijinalden alıntı: exxplorer

hala fiyat performans kralı 16e.
    Telefondan çok anlamayan günlük kullanım için aile büyüklerine ya da yeni akıllı telefon ile tanışacak çocuklar için makul.
    Saçma sapan markaların androidlerine 5-6 yılda 2 kez para dökeceğinize gidin 16e alın 5-6 yıl kafanız rahat kullandırın. (bkz 2020 üretimi iphone 11 hala her uygulamada iş görüyor)
    neymiş bu kadar para verilir mi sistemin kölesi o paraya android alırım.
    buyrun alın kimse kimseyi zorlamıyor :D
    sonra çocukların telefonunda ana ekrandayken bile çıkan mühtehcen reklamlar, yaşlıların elinde torunları tarafından katledilmiş bildirim panelinde 1289313 bildirim olduğu için donan 2-3 yıl sonra ömrü biten telefonlarla mutluluklar

Edit:
    Evet iphone telefonda teknik detayları bilmeyenler için daha uygun. Mesajımda da bunu belirttim.
    Sınırlı sayıda modeli olduğu için uygulama optimizasyonları çoğu android marka modelinden iyi durumda.
    55 bin liralık bir model değil 16e modeli 40 bin tl ye rahat bulunabiliyor.
    Çevrenizde akıllı telefon kullanmayı bilmeyen torunları telefonunun içinden geçen yaşlılar veya etrafınızda akıllı telefon kullanan çoluk çocuk pek yok heralde. Herkes android telefonuna reklam engelleyici bilmem ne kurmak zorunda değil.
    20 bin liraya alacağın android telefon 2-3 sene sonra bildirim panelindeki sayısız notification sonrası ve android güncellemeleri sonrası ne halde olacak? Sen telefondan anlayan telefonuna iyi bakan birisi olabilirsin ama telefondan anlamayan adam ne yapsın?
    Bu arada Sony telefondan iphone a geçtim. Iphonenun da en baz modelini tercih ederim 5 sene iphone 11 kullandım aynı telefon şu an kardeşimde 2 sene rahat o kullanacak. Çevremde eşe dosta 16e aldırdım herkes de halinden çok memnun.
    Tablet konusunda android ios kıyasına girmeye zaten gerek yok :)
    GranTourismo, bunun yerine a15 bile değil redmi alınırsa bu dediklerin oluyor.Yarı parasına s24fe bile kasma donma yapmaz. Şu cahilliğinizi sergilemeyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 0537 kullanıcısına yanıt
    1 ay falan oldu ikinci el alalı . 6s kullanıyordum ordan buraya geldim diyelim :)
    Daha onun bile uygulama destekler bitmedi. Beni üzen tek şeyi 32 gb hafızasıydı. Onun dışında derdim yoktu pek.
    Se 2020 tabi ondan kat kat iyi. Şansıma ios18 128 gb buldum. Güncelleme kapattım gitti. Dediğiniz gibi ölene kadar kullanırım muhtemelen.
    Küçük telefon arıyorsanız üzmez öyle diyim. Bide sonradan çıkan se3 var o daha iyi ama benim bütçeyi aşıyordu. Bu da yeter bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macuser1994 -- 2 Mart 2026; 19:0:45 >

Hayırlı olsun. 6S'ten sonra büyük devrim olmuştur.  SE 2 bence 2029-2030'a kadar destek alır daha.

1-2 ay içinde 16e gibi 53 bin tl'den 40 'a düşer.
    42-45K fiyata üst düzey samsung S25 alınır, üzerine de en az 10 bin tl cepte kalır.
    17e, değil S25, 17 bin tl 'lik A36 (önerilebilir eksiksiz ebeveyn telefonu) ile bile kıyaslanamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 2 Mart 2026; 19:13:42 >
  • 16e’den geçmenin pek bir anlamı yok. İşlemciyi güncelleyip geçmiş.

• the mad hatter T kullanıcısına yanıt
    dört tane ikinci el S23 ya da 3 tane sıfır A36 fiyatına denk geliyor. A36 120Hz ekran, Quallcomm işlemci ve eSIM 'de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 2 Mart 2026; 19:17:55 >
  • Max 20.000 eder yaşlı işi

• Bu kadar vergi olmasa fiyatı çok makul olurdu o zaman tartışılmazdı.

• exxplorer kullanıcısına yanıt

Fiyatı 55000 den olmasaydı ve daha da düşük olsaydı haklı olabilirsiniz fakat o fiyat bandında kaliteli Android telefonlar mesela askeri standartta telefon üreten markalar var. Onları alabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bir tane doğru laf yok. Telefondan anlamayan ama parası olan, elmadan başka telefon kullanmamış kullanıcı yorumu bu. Nerde görsem tanırım.

diye sordum ama buldum kii 4,005 mAh bataryası varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuitarxtanbuL -- 2 Mart 2026; 20:42:1 >

Bir mac'in ya da apple cihazin mevzusu o zatenz bilgisayar bilmeyenelr oturup ultra sezggisel ui kullanarak mevzuyu kapacakslr hemen, telefonlari da ayni mantik, mac = bilgisayar bilmeyenin bilgisayari

• arkadaşlar farkındayım e serisi iphone lar pek iyi değiller donanım anlamında ama zaten iyi olması için üretmiyor apple bunları. bu cihazlar sizin bizim gibi teknik özellik meraklısı arkadaşlar için üretilmiyor. fiyat anlamında evet pek alınabilir değil ama yurtdışında yaşayan ve yaşlı ebeveynlerine ios bir cihaz almak isteyenler için ideal ancak. apple iphone satarken size donanım değil yazılım satıyor aslında bunun bilincinde olmanız lazım. bu telefonda tamamen yazılım satma amacıyla çıkartılmış. bunu alan kitlenin zaten sizin saydığınız çift kameradır, 120 hz ekrandır bunlarla işi yok, böyle beklentileri yok. böyle beklentisi olanlar için 17 ya da 17 pro var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.