Şimdi Ara

Uygun fiyatlı iPhone 17e tanıtıldı, Türkiye'de satışa sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
10.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
31 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gene de iPhone 15 ya da 16 alacağıma işlemcisinden dolayı bunu alabilirdim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi237 -- 2 Mart 2026; 17:46:49 >
  • 60hz geçtim bari dinamik İsland getirseydiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kimse de sorgulamamış bu telefon aynı bataryayla nasıl 9 saat daha fazla video oynatıyor diye. Buyurun, kendi sitesinde yayınlanan kıyaslamayla durumu aydınlatayım:

Uygun fiyatlı iPhone 17e tanıtıldı, Türkiye'de satışa sunuldu

Uygun fiyatlı iPhone 17e tanıtıldı, Türkiye'de satışa sunuldu

iPhone 6 ile kıyaslama koymamışlar, o şaşırttı biraz.

• 25.000 falan olmalı işlemcisi hatırına o da

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

O şekilde doğru bir mantığın var hem de sağlıklı da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    neymiş bu kadar para verilir mi sistemin kölesi o paraya android alırım.
    buyrun alın kimse kimseyi zorlamıyor :D
    sonra çocukların telefonunda ana ekrandayken bile çıkan mühtehcen reklamlar, yaşlıların elinde torunları tarafından katledilmiş bildirim panelinde 1289313 bildirim olduğu için donan 2-3 yıl sonra ömrü biten telefonlarla mutluluklar

Edit:
    Evet iphone telefonda teknik detayları bilmeyenler için daha uygun. Mesajımda da bunu belirttim.
    Sınırlı sayıda modeli olduğu için uygulama optimizasyonları çoğu android marka modelinden iyi durumda.
    55 bin liralık bir model değil 16e modeli 40 bin tl ye rahat bulunabiliyor.
    Çevrenizde akıllı telefon kullanmayı bilmeyen torunları telefonunun içinden geçen yaşlılar veya etrafınızda akıllı telefon kullanan çoluk çocuk pek yok heralde. Herkes android telefonuna reklam engelleyici bilmem ne kurmak zorunda değil.
    20 bin liraya alacağın android telefon 2-3 sene sonra bildirim panelindeki sayısız notification sonrası ve android güncellemeleri sonrası ne halde olacak? Sen telefondan anlayan telefonuna iyi bakan birisi olabilirsin ama telefondan anlamayan adam ne yapsın?
    Bu arada Sony telefondan iphone a geçtim. Iphonenun da en baz modelini tercih ederim 5 sene iphone 11 kullandım aynı telefon şu an kardeşimde 2 sene rahat o kullanacak. Çevremde eşe dosta 16e aldırdım herkes de halinden çok memnun.
    Tablet konusunda android ios kıyasına girmeye zaten gerek yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exxplorer -- 4 Mart 2026; 11:40:10 >

• Bu telefonu 60 hz ekranı yüzünden eleştirenlere iyi güldüm. Bu telefona 120 hz koysalar ve iPhone 17'den ucuza satsalar kim 17 alır ? Biraz düşünün. 60 hz olacak tabi ki adamlar model sınıflandırması yapıyor. Hem iPhone 17'nin işlemcisiyle gelecek hemde 120 hz olacak e o zaman millet neden daha fazla verip 17 alsın o zaman ? Kamera harici geriye kalan özellikler aynı oluyor. Önceki 16e modeli yurtdışında 600 dolar. Hatta operatörler 2 sene taksitle ayda 25 dolara bile satıyor. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 2 Mart 2026; 18:12:25 >
  • eldeki 60hz 15 ve 16 ekranlarını kullanıp seneye 18e olarak çıkartırlar artık. e serisinden ne bekliyorlardı onu anlamıyorum, eldeki fazla ekranı, kasayı vs. kullanıyorlar işte. en son işlemciyi al, eski parçaları kullan al sana e serisi. ben bu sene dinamik ada'ya geçmelerini beklerdim. yine 60hz'ci boş yapanlar gelmiş bile, 17 satışlarını neden durduk yere baltalasınlar ki? baz modelin 256 olması güzel.

AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
  • Hocam sende 17 pm vardı niye değiştireceksiniz ki?

Telefon kullanmayı bilmeyenler için iPhone iyi bir tercih diyorsunuz yani Uygun fiyatlı iPhone 17e tanıtıldı, Türkiye'de satışa sunuldu 

• Tek kamera sevmeyen arkadaşlar, gerçekten kaç fotoğrafı geniş açı kamerayla çekiyorsunuz bir bakın lütfen. Tek kamera olsun ama hiç yoktan normal bir kamera olsun. Böyle çöp olmasın. iPhone 15-16-17-air'daki ana kamerayı koysaydı buna herkese tavsiye ederim. İnsanlar 60-120hz farkını anlamıyor zaten. Kamera farkını ise akşam çektiği fotoğrafta, fotoğraftan en anlamayan insan bile anlar

Edit: 14 Pro-15 Pro-16 Pro-17 Pro modellerindeki ana kameranın dedektörü daha büyük. Zaten onu koysun demiyorum. Düz modellerdekini koysun bari diyorum. Bu çöp kamerayı hangi çinliden bedava alıyor da bunu koyuyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi237 -- 2 Mart 2026; 18:30:33 >

• Macuser1994 kullanıcısına yanıt
    Tanıdık birine verdim diyeyim telefonu, çizikler canımı sıkıyordu, bir değil iki değil, kasasın da çizikler artmaya başlamıştı, keza zaten YD cihaz idi.

16e Beyaz modelini kullandım daha uzun müddet ve onda 1 tane çizik dahi yoktu, bu sefer alırsam Siyahı alırım.

Bende se2020 var. Bu serinin olayı bu. İyi işlemci kalan özellikler az gerinden geliyor.

Ben seviyorum bu seriyi. Daha önce ilk çıkan se de kullanmıştım.

İlerleyen 3-4 sene içinde bu modele geçerim herhalde :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.