Şimdi Ara

Üyelerin aldığı 'ABSÜRT' cezalar. Değişiklik istiyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
3.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar. Burada neden ceza aldığımızı, hangi mesajdan ceza aldığımızı yazıyoruz. Varsa SSleride koyabiliriz.

    Forumun tadını kaçırmak için yöneticiler ellerinden geleni yapıyor.

    Ben mesaj atarken " acaba ceza alır mıyım, şunu silsem mi" diye düşünmek istemiyorum (küfür, hakaret olmadığı sürece.)

    Buyurun ilk SS benden. Forum destek ile yaptığım görüşme... 2007den beri forumdayım.

    Üyelerin aldığı "ABSÜRT" cezalar. Değişiklik istiyoruz.



    Bunlar sadece forum desteğe yazdığım kısım. Daha birsürü saçma sapan aldığım ceza var ama o sinirle desteğe yazmadığım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 2 Eylül 2020; 21:38:56 >







  • diğer takım bölümlerini bilmiyorum ama Galatasaray bölümünde ciddi bir admin faşismi var.

    Adam kafasından bazı sınırlar çizmiş onun dışına çıkan herşeyi siliyor. Bir de niyet okuyup böyle demek istedin öyle demek istedin vs o zaman cezayı yersin diye racon kesiyor. Saçmalığın daniskası resmen.

    Rakip takım taraftarı gelip Galatasaraylıları terör örgütü üyeliğiyle itham ediyor adama "ağlama" diye cevap veriyorsun ve aynı cezayı alıyorsun. Böyle adalet olmaz.

    DH üyesi olmadan önce de 10 seneden fazladır takip ediyorum. Eskiden Galatasaray bölümünde bayağı güzel muhabbet dönerdi ama eski üyelerin neredeyse hiçbiri kalmadı zaten.

    Böyle giderse üyeler giderek daha daha azalacak. Mesela örnek olarak Rize başkanına "sponsporların" hediye ettiği Ferrari'yi yazıyorum admin bunu silip karşı taraf da ithamda bulunabilir diyor. Yahu adamın kendisi kişisel instagram hesabından bunu gururla paylaşıyor, ben buraya yazınca mı "itham" oluyor? Varsa benzer bir olay rakip takım taraftarı da paylaşsın onları da eleştirelim. Ama yoook olmaz ulu adminler kafalarına göre adalet dağıtıyor resmen.

    Benden size bir tavsiye. Sanal bir ortamda yetkiniz var diye insanlara ukalalık taslamayın. Ben gelmişim 30 yaşıma bana nasıl konuşacağımı ne yazacağımı DH admini öğretecek değil. Tek tük şikayet olsa üyeler sıkıntılı diyeceğim ama bu kadar itiraz varsa biraz aynaya bakmanız lazım diye düşünüyorum.
    Futbol bölümünü niçin bıraktığımı ve asla dönülmemesi gereken bir bölüm olduğunu bana hatırlatan bir konu olmuş

    Bırakmadan önce de söylediğim gibi, bu bölümü komple kapatın eğer böyle komik cezalar verilecek ise, hem siz de büyük bir yükten kurtulmuş olursunuz.

    Rakip takım bölümüne yazılamıyordu bir ara, harika bir çözümdü(!) gerçekten. Ortalık fake ve multi üyelikten geçilmiyordu. Ayrıca sadece GS'lılar GS'lılarla, FB'liler FB'lilerle, BJK'liler BJK'lilerle yazışacaksa, körler sağırlar birbirini ağırlar. Forum kültürüne aykırı bir kere. Takımdaşlar birbirileriyle özelden de, WhatsApp gruplarından da konuşabilir, forum kültürü karşıt görüşlü insanların da birbiriyle yazışabilmesini sağlar. Hayatın her alanında sansüre karşı olurken, forumda sansür uygulamak tek kelimeyle abesle iştigal bir durumdur.

    Ha deniyor ki, insanlar konuşmayı bilmiyor. Evet ama bunun bir sebebi de bu verilen komik cezalar. Sen X şahısa "Böyle bir şey olabilir mi ya?" dediği için ceza verirsen, ipin ucunu baştan kaçırırsın. Düğmeyi en baştan yanlış iliklersen, sonrası da yanlış iliklenir. Moderatörler kendi kafalarına göre "tahrik" , "hakaret" gibi kavramlara başka anlamlar yüklerse, tabii ki her mesajı tahrik ve hakaret kapsamında değerlendirip ceza isteyebilir, ki istenilen cezaların tamamı admin onayından geçiyor, bunun sebebi de 2 tane admin forumdaki bütün ceza talepleriyle ve diğer tüm işlerle ilgileniyor, sadece 2 ADMIN. Haliyle forum genelinde günde 1000'lerce şikayet ve ceza talebi olduğu için, adminler de "Hepsini Seç" - "Onayla" yapıyor, yani burada iş tamamen moderatörün insiyatifinde. İtiraz ettiğinde çoğu moderatörün klasik savunmasıdır çünkü "Biz ceza vermiyoruz, ancak admin onayına gönderiyoruz" ama işin aslı tam olarak öyle değil işte. Onlarca moderatörün 1 günde temizleyemediği şikayetleri, 2 tane adminin tek tek tüm mesajları doğru ve yanlış olarak değerlendirmesini beklemek saçma olurdu değil mi? 2 hafta önce yazdığım Forum Destek mesajına bile bakılamamışken hem de. Bir de itiraz konusu var ki, çoğu zaman destek mesajlarına en erken 1 haftada dönülürken, sebepsiz yere 1 hafta ceza yiyip ceza çektikten sonra hangi ceza silinecekmiş, o da merak konusu.

    Benim de hem bu bölümde, hem de diğer bölümlerde aldığım komik cezalar var, şimdi tek tek bulup buraya yüklemekle uğraşamayacağım ama bu forumun yönetim ve ceza sisteminde ciddi tutarsızlıklar ve adaletsizlikler var. O yüzdendir ki forumun üye kalitesi ve online sayısı git gide düşmekte. Bunun da tek sebebi ne yazık ki yönetimdir. Sadece ceza vererek yönetim sağlanmaz. Onun adı yönetim olmaz zaten.

    Uzun lafın kısası arkadaşlara tavsiyem futbol bölümünü bırakın çünkü yıllardır bu şekilde. Biz bu tartışmaları yıllardır yaptık, hiçbir sonuç alınmadı. Zaten moderatör sayısı yetersiz iken, adminlerin de moderatörleri yanlışları olsa bile korumasını yadırgamıyorum ama kendi ayaklarına sıkıyorlar farkında değiller. Böyle komik ve absürt cezalar verdikçe, ipin ucu iyice kaçıyor ve bir süre sonra ne yazılabilecek bir mesaj kalıyor ne de mesaj yazan bir üye. Futbol bölümünde eskiden yazıştığımız, yeri geldiğinde tartıştığımız insanların çoğu yok artık. Ya tamamen forumu bıraktılar ya da benim gibi ara ara hiçbir şey yazmadan sadece uzaktan bakıyorlar. Keza bu bahsi geçen komik ve absürt cezalar diğer bölümlerde de oluyor ve insanları forumdan tamamen soğutuyorsunuz. Eskiden onlarca farklı bölümde takılırdım, dizi-film-oyun-spor-donanım-konu dışı vs. ama uzun zamandır sadece Steam bölümünde aktifim ve şunu söyleyebilirim ki @XanthiN 'in kişisel çabalarıyla Steam bölümü şu an belki de forumda açık ara en düzgün yönetilen bölüm. Zaten Steam bölümü de bu şekilde olsaydı, forumu çoktan bırakmıştım.
    "HİMMETÇİ" yazan adamın mesajını sildirmek için kendi bölüm adminimize yazdık o fenerbahçe bölümü adminlerine yazdı adamın mesajını kavga dövüş sildirdik ama aynı admin şu 3 mesaja anında 3 ayrı ceza verip ,mesajı sildi ve 1 hafta ban isteği ile üst yönetime gönderdi . Bu arada da geçici ban verdi. Şimdi gelip yazsın bunun altına.


    MESAJ 1 :

    "Mantığa bak . O zaman hemen Vedat ile Beğenilmeyen Mandzukici takaslayın. Ya da hemen Vedatı satıp ne kadar maaş istiyorsa Mandzukice verin .

    Sen Vedat ile bitik denilen Mandzukici kıyaslama sakın , önce Vedat şampiyonlar ligi kupasını alsın sonra konuşuruz . Mantığa bak .

    Vedat ile ilgili yazdığını görürsem hemen altına , Önce Vedat Avrupa’da oynasın sonrasına bakarı yazıcam, bugün bunu yazan o zaman ne diyecek bakalım 🤔"

    MESAJ 2 :

    En son Avrupa ligi finalinde yedirdiği golü yedirmeyecek Türkiye’den bile 5 stoper çıkar .

    MESAJ 3 :

    "Bir hata yapınca inmiyorsun ama ismin transferde geçince hemen Avrupa’nın ilk 10 stoperine giriyorsun .
    Yahu sadece Türklere baksak Merih-Çağlar-Ozan ŞUAN Godin’den iyi . Ben zaten sadece örnek verdim tabiki bir hata ile ölçülecek hali yok ama ilk 10 stoper derseniz bu çok komik ."
    @Wadjet
  • Maç boyunca konuya gelip dalga geçen BJKliler ve FBlilere maçı kazanmamız sonrası konuya yazdığım mesaj. Gayet haklı bir mesaj olduğunu düşünüyorum. " kuşları göremiyorum gören var mı?"

    Üyelerin aldığı "ABSÜRT" cezalar. Değişiklik istiyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 2 Eylül 2020; 21:35:18 >
  • Forum destek hep aynı cevabı veriyor.
    Verilecek cevabı yazıyorum :Cezada yanlışlık yok, siz eski üyesiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 2 Eylül 2020; 21:42:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bir maçtan sonra FBli üyelerin, twitterdaki yorumlara ithafen yaptığım yorum. "niye mızıkçılık yapıyorlar"?

    Komik olan, mesajları okursanız o hafta " You Rock" gifini kullanan bir arkadaşımız bile ceza almıştı.

    Üyelerin aldığı "ABSÜRT" cezalar. Değişiklik istiyoruz.
  • Üyelerin aldığı "ABSÜRT" cezalar. Değişiklik istiyoruz.


    Üyelerin aldığı "ABSÜRT" cezalar. Değişiklik istiyoruz.


    Üyelerin aldığı "ABSÜRT" cezalar. Değişiklik istiyoruz.


    Üyelerin aldığı "ABSÜRT" cezalar. Değişiklik istiyoruz.




  • destek verelım...

    bızım konuya gelen gs lıye cevaben yazdıgım hüü den 1 hafta tum bolumlerden ceza aldım.

    Üyelerin aldığı "ABSÜRT" cezalar. Değişiklik istiyoruz.
  • katılıyorum bunun çaresi her adminin sadece kendi sorumluluk bölüm alanından yetkili olmalı gelipte başka adminler işin içine girince art niyette olabiliyor, ceza vermek için kıl tüy sebebide olabilir herşey. bışunamı bu adamlar bölüm yetkilisi oluyor taraftardan? fenerliside bjkliside bizim içinde geçerli. yada kardeşim kapat yorumları bölüm dışına taraftar kendi içinde döner durur. ota mota verirsen ceza insanları forumdan sogutur egonu tatmin edersin. adminsin he hanii forumd kral benım. sensin canım afferim. bjkli veya fbli adam veyahut gsli adam fener bölümünde ufacık kelimeye 7 gün ceza bunada karşıyız bu yüzden bölüm adminleri sadece ceza verebilsin.
  • Kardeşim gelip Fenerbahçe konusuna dalga geçer gibi mesajlar atıyorsunuz, sonra niye ceza aldık. Aynı şekilde Galatasaray konusunda yazan Fenerbahçeli arkadaşlar da. Ben Galatasaray ve Beşiktaş taraftar konularına mesaj atmayı bırak girmiyoum bile. Gelmişsin Fenerbahçelilere laf etmişsin, bunun neresi yanlış diye konu açıyorsun bir de. Zaten maç esnasında milletin canı burnunda, bir de sizin kendinizce masum mesajlarınızı çekemez. Size göre zaten Fenerbahçe aleyhine verilen her karar doğru, bu muhteşem görüşlerinizi kendi konunuz altında size hak verecek insanların göreceği şekilde yazabilirsin. Bize göre yanlış olan kararı bizim konumuzda dalga geçer gibi savunmayacaksın. Senin hakem tarafından katledildiğini düşündüğün bir maç esnasında benim gelip de hakem çok iyi, her maçta söylenmeyi bırakın, mızıkçılık yapmayın filan demem sence normal bir mesaj olur mu?
  • @Kesinizmirliksk2 Bir keresinde ''penaltı doğru karar'' dedim diye 2 hafta ceza aldım demiş. 3 yılda 2 haftalık cezası yok. Biz yönetime son bir yılda katılmamıza rağmen bunu doğruluyorum.

    @Ordan Geçenbay Beşiktaş Jimnastik Kulübü yazdım diye ceza yedim diyor. Beşiktaş Jimnastik Kulübü dediği için değil. ''Ne demek kim? Beşiktaş bir jimnastik kulübüdür'' yazdığı için ceza alıyor. Bu cümlenin bu tarz kullanım şekli ceza sebebidir.

    @acura07 Hüüü, ağla, kudur... Bu tarz mesajların ceza sebebi olduğunu kaç kez söyledik bilmiyorum. Uyarmamıza rağmen ısrarla yapıyorsunuz. Ceza aldıktan sonra da ne dedim ki diyorsunuz.

    Geçen bir üye yine yazmış beni tahrik eden ceza almadı ben 7 gün yedim. Üşenmedim kontrol ettim 15 gün ceza vermişiz. Ben buna forumda cevap verdim üyeden karşılık bulamadım. Tekrar söylüyorum;

    Günde çok fazla şikayetle ilgilendiğimiz için algımızda bir problem olabiliyor. Bunun için gerçekten kusura bakmayın. Bunda sıkıntı varsa zaten cezanız düşer. Fakat beyanatlarda sıkıntı var. İnanın üyelerin bana şundan ceza verildi diye gösterdikleri mesajları şuraya koysam siz de hak verirsiniz. Fakat bazı üyeler bizi töhmet altında bırakıp, olmamış şeyleri olmuş gibi gösteriyor. Bu çok sıkıntılı bir durum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Ben desteğe yazdım aynı kişi özür diledi borcumuz olsun dedi 7 gün Siz tahrik olarak düşünmediysenizde adamlar çoğu şeyi tahrik olarak düşünüyorum. Tavsiyem GS'den başka foruma yazmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ed Wood

    @Kesinizmirliksk2 Bir keresinde ''penaltı doğru karar'' dedim diye 2 hafta ceza aldım demiş. 3 yılda 2 haftalık cezası yok. Biz yönetime son bir yılda katılmamıza rağmen bunu doğruluyorum.

    @Ordan Geçenbay Beşiktaş Jimnastik Kulübü yazdım diye ceza yedim diyor. Beşiktaş Jimnastik Kulübü dediği için değil. ''Ne demek kim? Beşiktaş bir jimnastik kulübüdür'' yazdığı için ceza alıyor. Bu cümlenin bu tarz kullanım şekli ceza sebebidir.

    @acura07 Hüüü, ağla, kudur... Bu tarz mesajların ceza sebebi olduğunu kaç kez söyledik bilmiyorum. Uyarmamıza rağmen ısrarla yapıyorsunuz. Ceza aldıktan sonra da ne dedim ki diyorsunuz.

    Geçen bir üye yine yazmış beni tahrik eden ceza almadı ben 7 gün yedim. Üşenmedim kontrol ettim 15 gün ceza vermişiz. Ben buna forumda cevap verdim üyeden karşılık bulamadım. Tekrar söylüyorum;

    Günde çok fazla şikayetle ilgilendiğimiz için algımızda bir problem olabiliyor. Bunun için gerçekten kusura bakmayın. Bunda sıkıntı varsa zaten cezanız düşer. Fakat beyanatlarda sıkıntı var. İnanın üyelerin bana şundan ceza verildi diye gösterdikleri mesajları şuraya koysam siz de hak verirsiniz. Fakat bazı üyeler bizi töhmet altında bırakıp, olmamış şeyleri olmuş gibi gösteriyor. Bu çok sıkıntılı bir durum.
    Hüüü, ağla, kudur konusuna katılıyorum ceza verilebilir.

    ''Ne demek kim? Beşiktaş bir jimnastik kulübüdür'' bu mesajda bence ceza verilecek birşey yok ya espri yapılmış. Bence esnek olunabilir bu konularda..

    Mesela ben birçok kez kendi forumumuza maçlardan sonra o sinirle hakemi kastederek " ulan senin gibi hakemin" yada buna benzer serzenişler yüzünden de ceza yedım. Kimseye hakaret yok ortada, sinirini çıkartıyorsun kendi çapında ama bunlarada ceza veriliyor hep.

    Mesela ben sizin mesajlarınızıda çok gördüm Fb maçlarında sinirle yazdığınız mesajları. Yani herkes yazabiliyor bu tür mesajlar. Bu konularda belli bir standart olması lazım.




  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen hafta arkadaşlarla bir toplantı yaptık. Mesela size verilen ''böyle bir şey olabilir mi'' tarzı mesajlara artık işlem yapmayacağız. Tatlı sürtüşmelerde buna müsamaha göstereceğiz. Ama bu tarz cezalar geldiği takdirde lütfen aklınızda bulunsun bana, Wadjet ya da Jeasme arkadaşlarımıza mesaj atabilirsiniz. Fenerbahçe bölümünde görev yapmamız mağduriyetinizi gidermeyeceğimiz anlamına gelmiyor.

    Ama lütfen şunu unutmayın bizim bu işten maddi çıkarımız yok, gönüllü olarak buradayız. Bazen işten geliyorum, kafam dalgın olabiliyor işlem yapılması gereken mesaja bile dalgınlığım yüzünden işlem yapmayı unutuyorum, arkadaşlar hallediyor. Sizden beklediğimiz tek şey anlayış. Elbette ki eleştirin ama dediğim gibi öyle mesajlar var ki biz onlara da işlem yapmazsak görevimizin etiğini ihlal etmiş oluruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ed Wood

    Hocam geçen hafta arkadaşlarla bir toplantı yaptık. Mesela size verilen ''böyle bir şey olabilir mi'' tarzı mesajlara artık işlem yapmayacağız. Tatlı sürtüşmelerde buna müsamaha göstereceğiz. Ama bu tarz cezalar geldiği takdirde lütfen aklınızda bulunsun bana, Wadjet ya da Jeasme arkadaşlarımıza mesaj atabilirsiniz. Fenerbahçe bölümünde görev yapmamız mağduriyetinizi gidermeyeceğimiz anlamına gelmiyor.

    Ama lütfen şunu unutmayın bizim bu işten maddi çıkarımız yok, gönüllü olarak buradayız. Bazen işten geliyorum, kafam dalgın olabiliyor işlem yapılması gereken mesaja bile dalgınlığım yüzünden işlem yapmayı unutuyorum, arkadaşlar hallediyor. Sizden beklediğimiz tek şey anlayış. Elbette ki eleştirin ama dediğim gibi öyle mesajlar var ki biz onlara da işlem yapmazsak görevimizin etiğini ihlal etmiş oluruz.
    Evet bende her zaman bunu söylüyorum. Saygı, sevgi sınırlarını geçmeden yapılan atışmalara, esprilere izin verilmesi - ceza verilmemesi lazım bence. Yoksa forumun bi tadı kalmıyor.




  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    ağla kudur tarzı bır yazımıydı yanı sımdı o ?

    çok ayrı dunyalardayız be...

    gidip gs bolumune yazsam haklısınızda kendı bolumumuze gelıp yazana cevap verıyorum...
  • Hemen hemen çoğunuzunki kışkırtma mesajı. Maç kaybedilmiş insanları sinirlendiriyosunuz haklı yere ceza almış çoğunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ed Wood

    @Kesinizmirliksk2 Bir keresinde ''penaltı doğru karar'' dedim diye 2 hafta ceza aldım demiş. 3 yılda 2 haftalık cezası yok. Biz yönetime son bir yılda katılmamıza rağmen bunu doğruluyorum.

    @Ordan Geçenbay Beşiktaş Jimnastik Kulübü yazdım diye ceza yedim diyor. Beşiktaş Jimnastik Kulübü dediği için değil. ''Ne demek kim? Beşiktaş bir jimnastik kulübüdür'' yazdığı için ceza alıyor. Bu cümlenin bu tarz kullanım şekli ceza sebebidir.

    @acura07 Hüüü, ağla, kudur... Bu tarz mesajların ceza sebebi olduğunu kaç kez söyledik bilmiyorum. Uyarmamıza rağmen ısrarla yapıyorsunuz. Ceza aldıktan sonra da ne dedim ki diyorsunuz.

    Geçen bir üye yine yazmış beni tahrik eden ceza almadı ben 7 gün yedim. Üşenmedim kontrol ettim 15 gün ceza vermişiz. Ben buna forumda cevap verdim üyeden karşılık bulamadım. Tekrar söylüyorum;

    Günde çok fazla şikayetle ilgilendiğimiz için algımızda bir problem olabiliyor. Bunun için gerçekten kusura bakmayın. Bunda sıkıntı varsa zaten cezanız düşer. Fakat beyanatlarda sıkıntı var. İnanın üyelerin bana şundan ceza verildi diye gösterdikleri mesajları şuraya koysam siz de hak verirsiniz. Fakat bazı üyeler bizi töhmet altında bırakıp, olmamış şeyleri olmuş gibi gösteriyor. Bu çok sıkıntılı bir durum.
    Benim mesajım bir önceki mesajda sorulan soruya cevaptır. Beşiktaş kim diye sordu bende bu cevabı yazdım.
    Buna birde haklı ceza demişsiniz pes!
    Hadi haklı diyelim.
    Fetosaray, himmetci diyenler 4 gün maksimum 7 gün ceza yerken benim Beşiktaş jimnastik kulübüdür mesajım 7 gün mü olacak?
    Bu arada Beşiktaş jimnastik kulubu değilse nedir? Siz bana cevap verin bende onu yazayım. Ne diyeyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 2 Eylül 2020; 23:1:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • burada ban yemek istemiyorsanız sadece yazılan mesajları okuyacaksınız hala anlamadınız mı
  • Saygı ve sevgi sınırları çerçevesinde yapılan tartışmalara zaten çok fazla müdahale etmiyorduk Fenerbahçe bölümünde. Bu konuda artık tüm spor bölümlerinde standart olarak müdahale edilmeyecek. Kurallar dahilinde ve saygı çerçevesinde tabii ki. Ancak burada rakip takım konusuna yazarken üslubunuz ve yazdıklarınız çok önemli. Rakip takım taraftarı olarak kurallar dahilinde diğer bölümlere mesaj atan çok çok az kişi var zaten. Kural dışı mesajlara işlem yapınca suçlu olan her zaman yöneticiler oluyor. Özellikle ceza alındığı zaman yukarıda gördüğünüz gibi ceza aldığı mesajın içeriğini çarpıtarak yöneticilere çamur atmak ve kendini haklı çıkartmaya çalışmak etik davranışlar değil.

    Yöneticileri sevmek zorunda değilsiniz ancak gönüllü olarak bazı şeylerle uğraşan insanlara çamur at izi kalsın şekilde yakıştırmalar yapmak gerçekten rahatsız edici ve haksız olabiliyor. Hatalar olamaz mı? Elbette olur. Bizler de insanız ancak bu hatalarda doğru düzgün iletişim kurmak varken taraflı yönetici de biz oluyoruz fanatik yönetici de biz oluyoruz. Forumda işlem yapmaktan maç izleyemediğimiz zamanlar oluyor. Eleştirilere her daim açığız ancak kötü niyetli yakıştırmaları da hak etmediğimizi düşünüyorum.

    Ancak şöyle bir durum da var. "O bizim bölüme yazdı ben sadece cevabını verdim. Ben neden ceza alıyorum?" diyorsunuz. Herkes kendinden sorumludur. Siz mesaj kural dışı ise şikayet edin gereken işlem zaten yapılır. Cevap verdiğinizde kural dışı bir mesaj yazarsanız doğal olarak siz de ceza alıyorsunuz. Herkes istediğini söylesin, dalga geçsin, hatta hakaret etsin ama karşısındaki tartıştığı kişi kural dışına çıkmasa bile ceza alsın, kendisine bir şey olmasın istiyor. Şikayet panelinde de görüyoruz sürekli. Herkes tartıştığı kişileri şikayet ediyor. Cezaları biz kafamıza göre ayarlamıyoruz. Hadi şuna 7 gün verelim, hadi buna da 4 gün vereyim gibi bir uygulama yok. Daha önce belirlenmiş kurallar ve cezalar mevcut. Tahrik, dalga geçme, trolleme veya ağla-kudur-zırla-fenev-hüü gibi kelimeler 7 gün bölüm uzaklaştırması sebebi. Hakaret ve küfür de ise 4 ve 7 gün uzaklaştırma sebebi. İstediğimiz cezalar zaten admin onayına gidiyor. İmzamda da görebileceğiniz gibi.

    Sizler ne kadar kabul etmesenizde nicklerin altındaki takım logolarına bakmıyoruz. Ha rakip taraftar gelir en ufak kışkırtıcı/tahrik edici mesaj yazar ise ceza zaten veriyoruz.


    Sevgilerle.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • @acura07 Hocam olmuyor işte. Sizi tahrik eden kişi ceza alırken siz de bunu yazdığınız için ceza alıyorsunuz. Ben mesajınıza ceza vermezsem üst yönetim bana mesaj atıyor hayırdır bu nasıl es geçildi diye... Çünkü kural bu. Bize de hak verin ne olur.

    Ordan Geçenbay Fetö, himmet tarzı mesajlarda asla taviz vermeyiz. Fakat şu var hocam, katlanarak ceza verme bizim yetkimiz dahilinde değil. Himmet mesajı gördük mü? Gördük. Spor bölüm kural ihlali ile 7 gün verebiliyoruz. Yöneticiler olarak bunu katlayıp 15 ya da 30 gün veremeyiz. Bu, şikayetleri onaylayan adminlerin yetkisindedir. Eğer üye ikinci kez ardı ardına bunu yaparsa hem geçici olarak uzaklaştırır bir kere daha 7 gün veririz direkt 14 gün bölüme yazamaz.

    Beşiktaş elbette ki jimnastik kulübü olarak kurulmuş bir camia. Fakat bunun mesajdaki kullanım sebebine bakıyoruz. Buradaki mesaj onların futbol şubelerini aşağılamaya giriyor. Bunu siz de takdir edersiniz. Önceki mesajda da yazan şu;

    ''bjk kim laa''

    Siz bunu alıntılayarak ''onlar kim ki alt tarafı jimnastik kulübü'' diyerek tahrik edebilecek msaj atıyorsunuz. Bağlantılı bakmış arkadaş doğal olarak. Alıntıladığınız mesajın üslubuna bakar mısınız rica ediyorum yapmayın...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Neyse yazmayacağım. Sildim.

    Gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.