Bildirim
Üye olsun mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Üye olsun mu?
(En Son Oy Tarihi: 26.1.2015)
Giriş
-
Fransız Kız iyidir. -
Müslüman mı değil mi orası önemli -
Charlie -
OmletteauFromage -
-Kız arkadaşım-dan sonrasını okumadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fığansa
French Kiss olsun.Güzel bir nick olur. -
Fransızlar gibi ilk önce Fransızca yazıp, anlamadığımızı görünce Türkçeye geçecekse hiç üye olmasın. Sorsana bir kız arkadaşına Fransızca hiç kimsenin umurunda değilken bunlardaki ego neyin nesiymiş, neyin kafasını yaşıyorlarmış ?
konu dışına fransız kalır üye olmasın
biz yerimizi alalım
yenge bu çocuk buralara ne almanlar ne ingilizler kayıt ettirdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Milleti çok tahrik edebilir. İkincisi Fransızları pek sevmem. Bize ego kasarsa şaşırmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omisis046 -- 25 Ocak 2015; 14:29:44 >
ich ben ı french -
Getirme kardeş
Burda liseli çok, elit ortamlara götür
Sorsana ingiliz kız kardeşi var mıymış :)
Fransa'ya gelsek, bizi misafir eder değil mi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: XT9
Müslüman mı değil mi orası önemli
Ortodoks hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: Muhammet
Getirme kardeş
Gelin, ben misafir ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A71E7072D -- 25 Ocak 2015; 14:37:56 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Siyah.
quote:
Orijinalden alıntı: mfbmfb
"Eiffel Tower Selfie"
yada
"6 haftada duman edilen rezil ırkın kızı"
"maalesef ikinci dünya savaşında almanya karşısında neredeyse hiçbir direnme göstermeden teslim olmaları itibarlarını avrupa ve amerikada hayli düşürmüş, dolayısıyla haklarında korkak, umursamaz veya omurgasız olduklarına dair bir fikir yaratmışlardır. oysa ki aslında monarşiye karşı ilk isyan eden, humanizm'i doğuran, siyasi ve felsefik diskurlarda çok önemli eserler vermiş, 20. yüzyıl sanatının ilk yarısı nerdeyse tamamen işa etmiş bir halktırlar. ama bu tabii ki aşırı milliyetçi olup herkesle fransızca konuşmaya çalışmalarını, kendi şarapları dışında hiçbir şarabı beyenmemeleri, her fırsat bulduklarında herşeyi devamlı eleştirmelerini ve en önemlisi hep böbürlenirmiş gibi duran tavırlarını mazur görmüyor."
Alıntıdır ama aynı görüşteyim. Fransızları pek sevdiğim söylenemez ama yine de "rezil ırk" tanımı çok haksız ve ağır bir tanım olmuş.
Olabilir fikirlere saygım var. Benim görüşüm budur.
Kel alaka durumda ingilizlerin savaş ilanının akabinde 2 saat arayla savaş ilan etmiş kendileri kaşınmışlardır. Yapılan bir hatayı ırkın tamamına mal etmek saçmalık olur. Ki bende gayet güzel saçmalarım Kelimelerimi düzgün seçmiyorum kusur bende.
Yaz okulum 8 hafta sürüyor Almanlar 6 haftada eifelde selfie çekiyor. Her yıl 85 milyon turisti çekmeyi başaran bir yer olmayı haketmiyor. Afrikada milyonlarca suçsuz bebeyi öldüren rezillikleri içinde barındıran ırk. Tamamı değil tabi ki. Ama benim ırkım böyle bir şey yapsa göğsümü gere gere FRASIZIM demem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfbmfb -- 25 Ocak 2015; 16:16:51 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Siyah.
quote:
"Eiffel Tower Selfie"
yada
"6 haftada duman edilen rezil ırkın kızı"
"maalesef ikinci dünya savaşında almanya karşısında neredeyse hiçbir direnme göstermeden teslim olmaları itibarlarını avrupa ve amerikada hayli düşürmüş, dolayısıyla haklarında korkak, umursamaz veya omurgasız olduklarına dair bir fikir yaratmışlardır. oysa ki aslında monarşiye karşı ilk isyan eden, humanizm'i doğuran, siyasi ve felsefik diskurlarda çok önemli eserler vermiş, 20. yüzyıl sanatının ilk yarısı nerdeyse tamamen işa etmiş bir halktırlar. ama bu tabii ki aşırı milliyetçi olup herkesle fransızca konuşmaya çalışmalarını, kendi şarapları dışında hiçbir şarabı beyenmemeleri, her fırsat bulduklarında herşeyi devamlı eleştirmelerini ve en önemlisi hep böbürlenirmiş gibi duran tavırlarını mazur görmüyor."
Alıntıdır ama aynı görüşteyim. Fransızları pek sevdiğim söylenemez ama yine de "rezil ırk" tanımı çok haksız ve ağır bir tanım olmuş.
Olabilir fikirlere saygım var. Benim görüşüm budur.
Kel alaka durumda ingilizlerin savaş ilanının akabinde 2 saat arayla savaş ilan etmiş kendileri kaşınmışlardır. Yapılan bir hatayı ırkın tamamına mal etmek saçmalık olur. Ki bende gayet güzel saçmalarım Kelimelerimi düzgün seçmiyorum kusur bende.
Yaz okulum 8 hafta sürüyor Almanlar 6 haftada eifelde selfie çekiyor. Her yıl 85 milyon turisti çekmeyi başaran bir yer olmayı haketmiyor. Afrikada milyonlarca suçsuz bebeyi öldüren rezillikleri içinde barındıran ırk. Tamamı değil tabi ki. Ama benim ırkım böyle bir şey yapsa göğsümü gere gere FRASIZIM demem.
hocam fransada mısın? bahçeşehir ünv. yaz okulu 5-6 hafta. Orda 8 hafta çokmuş be.
-
Orijinalden alıntı: Muhammet
Getirme kardeş
Gelin, ben misafir ederim.
Çok teşekkür ederim sağol :)
fransa'da öğrenci misin? Benim ingiltere'deki üniversiteye geçme durumum var, kesin değil. Fransa'da hayatından memnun musun? Fransızca zor mu?
Benzer içerikler
- gizli numaradan mesaj atma
- kıbrıs neden türkiye"ye katılmıyor
- buzluktan çıkan şinitzel nasıl pişirilir
- sigara içince tuvaletin gelmesi
- vodafone baz istasyonu kira bedeli 2024
- para sayma makinesi bim
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
- prompt mühendisliği
- kasım indirimleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X