Şimdi Ara

Uydunet Sözde Fiber Getirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aşağıda görmüş olduğunuz iki tane kutu benzeri yer dışında binada başka kutu falan yok. Uydunetin kutusu olması gerekmiyor mu? İddialarına göre fiber var bizde.


    Uydunet Sözde Fiber Getirdi


    Uydunet Sözde Fiber Getirdi


    Uydunet Sözde Fiber Getirdi







  • merhaba

    Aşağıda linkini verdiğim resmi sitesinden adres sorgulayın. "1000 mbps hizmet alabilrisiniz" ibaresi çıkarsa evinizde FTTH GPON altyapısı vardır. Aksi duurmda heveslenmeyin, eski altyapıyı kolay kolay yenilemiyorlar maalesef :(



    Uydunet Sözde Fiber Getirdi
    Uydunet Sözde Fiber GetirdiTürksat Kablo
    Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz.
    https://www.turksatkablo.com.tr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablonet ve gpon yan yana gelmeyecek iki kelime sanırım. Fiber dedikleri de vdsl. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taydag kullanıcısına yanıt

    Kablonet Gpon yerine en elit yerlere bile Docsis 3.0 altyapı çekiyor, birde aktif ekipmanlı altyapı olmasına rağmen 100 mbit üstü paketten yararlanamıyorsunuz. Gpon olsa daha ucuza gelecekte. İşte bütün iş planlama biriminde olduğu için 100/20 paket dışında paket satışı yapamıyor maalesef. Ancak Docsis 3.1 şeklinde bir sinyal güncellemesi yapsalar birebir gpon ile aynı şekilde hız alımı mümkün. inşallah dönüşüm yaparlar.

  • Bizim mahalleye de bunun altyapısını çektiler sözde. Kaldırımları kazıdılar her apartmanın kapısının önüne kadar kırmızı bir boru çektiler 1-2 sene önce. Hatta logar kapaklarında KabloNet falan yazıyor ama o apartmanın kapısının önüne gelen borunun içi de bomboş, hiçbir kablo yok kapının önünde öyle dura dura içi toprak doldu çimen çıktı kaldırımın içinde yok oldu gitti. Üstelik altyapı sorgulamasında da çıkmıyor bu altyapının ne olduğu. Sizde en azından kutu falan var hocam. Bizde kırmızı boş borudan başka bir şey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alenen tüketiciyi kandırıyorlar fiber diye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sincan gibi bir yere Gpon alt yapı getirdiler çok şaşkınım 6 aydır kullanıyorum...

  • imate kullanıcısına yanıt
    Normalde kablo hattı 1000 mbit verebilir ama abone sayısının az olması lazım. Bizimkiler tek bir hattı koskoca mahalleye bağladıkları için 100 üstüne çıkınca hat yetmiyor. Bu yüzden 100 üstü vermiyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • "Seçmiş olduğunuz adreste fiber altyapısı ile 4K KabloTV ve 100 Mbps'ye kadar destekleyen Kablonet hizmeti sunulmaktadır. Size uygun kampanyalarımız için kampanyalar sayfamızı inceleyebilirsiniz."


    Bu mu fiber oluyor. Uydunet Sözde Fiber Getirdi 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fautzin -- 28 Temmuz 2022; 23:40:47 >
  • İkinci görseldeki kablo eklerini sayamadım. Uydunet Sözde Fiber Getirdi 

  • fiber falan yazmıyordu önceden, öyle yazdığını görünce heyecanlandım. normal kablonet'miş ismini fiber yapmışlar peh...

  • freedomfighter kullanıcısına yanıt

    Kendi sitesinden sorgulayın, alternatif sitelerde hatalı sonuçlar gösteriyor Kablonet.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 14 Ekim 2022; 13:56:59 >
  • Nüfus yoğunluğu ile alakalı. Sincan'da Superonline da son 2 yılda fiber döşedi. Superonlinedan sonra Kablonet şimdi Sincanın Eryaman tarafına gpon döşemeye başladı ki nüfus yoğunluğu sincana göre çok çok daha az.

  • Yüzlerce konuşuldu tekrar yine konu basa sarmış, eski oturmuş bir semtte iseniz docsis var, mahalle dağıtım kutusuna kadar fiber eve kadar coax, yeni gelişen banliyo gibi yerlere yeni kurulan şebekeler ise gpon oluyor, saplantılı takıntılı biri değilseniz son kullanıcı için arada kayda değer bir fark yok…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt

    Hocam benim karşı binamda kablonet kutusu var bacak kadar boyunda beyaz bir kutu.Müdürlüğe gittim başvuru yapın karşı binadan size çekelim o hattı dedi.Başvuru yaptım 100 mbps fiber alcağımı söylediler.Nasıl bir fiber bu yalan mı bilmiyorum ? Şuan turknet kullanıyorum 50 mbps zar zor alıyorum onlarda son zamanlarda arızalarıyla bıktırdılar.Geçeyimmi kablo nete ? Modemle birlikte 24 ay 180 tl.

  • Telekomun altyapısına dahil oldu sadece vdsl adsl satışı yapıyor artık kablonet altyapısı yok devletin şirketi bile kelime oyunları yapıyor

  • hernos2 kullanıcısına yanıt
    Sol fiber yada turksat dışında ben hic bir sey kullanmam, sizin bölgede kutuya kadar fiber apartmana daireye coaxtir büyük olasılıkla, her koşulda tt altyapılı üründen iyidir, bir kaç ms ping sorunu belki yaşanabilir oda oyun dışında farkına varmazsınız

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt

    Hocam ping çok önemli benim için.Genellikle oyun oynayan var video film izleyen birisiyim.

  • Seçmiş olduğunuz adreste fiber altyapısı ile 4K KabloTV ve 100 Mbps'ye kadar destekleyen Kablonet hizmeti sunulmaktadır. Size uygun kampanyalarımız için kampanyalar sayfamızı inceleyebilirsiniz.

    fiber altyapisi derken sanirim mahalle icin fiber var binada ethernetle devam ediyor demek istiyor

  • gzegen kullanıcısına yanıt

    Hocam altyapı nerden sorguluyoruz bulamadım.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.