Şimdi Ara

UYDUNET Sınır Sizsiniz Kampanyası akıllı sınırsız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mehrabalar

    Şuan internet sağlayıcısı olarak Vodofone-net kullanıyorum paketim ekosınırsız 60 GB kadar 16 mb sonra 3 mb düşüyor fiyatı 50 tl .Ama hiç menun değilim hızım maksimum 9-10 mb geliyor ve sürekli kesilmelerde cabası müşteri hismetlerini arayıp konuştuğumda biz yeterli hızı sağlıyoruz apartmanınz eski olduğundan tesisatınızda sıkıntı vardır diyip aradan sıyrılıyorlar.Ve sonunda vodofone-net ile taahütüm bitti..

    Ve internet sağlayıcılarını araştırdğımda ev telefon hattını kullanmayıp kendi ayrı kablo sistemi döşediğinden en iyisi uydu-net olarak gözüme göründü malum ev eski gene hız kaybı yaşamayalım. Şanşıma tükürüyimki tamda 1 mayıs sonrasına denk geldi ne yapmam konusunda kararsızım evde oldukça internet kullanımı fazla.Bizim aile için uydu-netin 25 Mbps'ye kadar Akıllı Sınırsız( 00.00-19.00 arası 25 mb kadar 19.00-24.00 arası 10 mb kadar) 36 Ay tahüt ile 60 tl ve artı olarak 3 lira modem ile totalde 63 TL aylık pakete geçme gibi planım var.

    İnternet sağlayıcı firma olarak uydu-net doğru seçim mi yoksa başka firmamı seçmeliyim ?
    Sizce uydunet seçtiğim paket mantıklımı veya daha uygun bi paket varmı?
    bide uydu-net kendine özel bi modem veriyormuş sanırım wifi alanı kuvvvetli midir ev iki katlı diye TP-LINK almıştım vodofe-net kötü diye iş gördü bundada görür mü?

    yardımcı olan arkadaşlara şşimdiden teşekkürler...

    (yer istanbul/maltepe alt yapı var binada)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy1906 -- 16 Mayıs 2017; 10:7:59 >







  • uydunetin alt yapısı çoğu yerde oldukça kalitelidir. ama paketleri rezalet. sen seçmişsin biz bişey diyemeyiz. verdikleri modemler çok kalitesiz. bilgin olsun
  • peki hız kalitesi iyi olan başka bir firma önerin var mı veya daha uygun bir paket ?( yaklaşık 150-200 GB arası kullanım var aylık )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy1906 -- 16 Mayıs 2017; 10:7:5 >
  • superonlineda turktelekomda dun itibari ile yeni tarifeler duyurdu cok acil degilse 1-2 ay bekle tarifelerde bir otursun sonra karar veirrsin ama her halukarda durum vahim gozukuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.