Şimdi Ara

UYDUNET ŞİKAYET!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. fakat uydunet muhteşem derecede kıl etmiş bulunmakta beni ve içinde bulunduğum probleme sizlerden bir çözüm yolu veya akıl vermeniz amacıyla konuyu açmış bulunmaktayım.

10 mayıs cumartesi sabahından beri internet bağlantım yok. haftasonu uyduneti aradığımda oturduğum mahalledeki tüm kullanıcılara internet verilemediğini ve bakım yapıldığını söylediler. 2 aramamdada bakımın bitiş süresini sorduğumda böyle bi bilgi ekranlarında görünmediğini söylediler. bugün bir ümit eve gelince internet vardır die düşündüm ve sonuç yine aynı.. 3. kez aradım uyduneti ve bana mahallede bulunan problemin çözüldüğünü fakat modemimin off göründüğünü söylediler ve teknik ekip yollucaklarını ayrıca başka bir problemim olup olmadığını sordular bende çekim gücündende rahatsız olduğumu belirttim. telefon görüşmesinden 1 saat sonra gelen ekip çekim gücü problemi ile ilgili geldiklerini söyledi bana, ve hiç bişey yapmadan modemin off olma durumunun başka ekiplere bildirilip şebekeden bakılacağını söyleyip çekip gittiler.
    SONUÇ: 3 gündür internetim yok ve internetim 50gb olunca akk yı uygulayan ve her ay başı 49tlyi sektirmeden ödediğim bir hizmetten faydalanamamaktayım ve açık bi şekilde mağdurum. sizce bununla ilgili ne yapmalıyım kullanılamıyan hizmet bedeli iadesi veya verdiğim 2 senelik taahütün iptalini istemem mümkünmüdür????

çok uzun oldu fakat yardımcı olacağınıza eminim şimdiden okuyup cvp veren herkese teşekkür ediyorum. hepinize iyi forumlar..

• şimdi senin sorunun sadece wireless olayında mı ? eğer öyleyse modem arayüzüne girip modemin ağ adı şifresini bi değiştir. modemin kontrol kanalını bi 1 yap 3 yap 9 yap bunlardan biri yap 802.11 n korumasını kapat sonra xpress teknolojisini etkinleştir. bi dene böyle ya netmaster firmasıyla görüş olmadı ?

Orijinalden alıntı: stalyosa

iyi günler arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. fakat uydunet muhteşem derecede kıl etmiş bulunmakta beni ve içinde bulunduğum probleme sizlerden bir çözüm yolu veya akıl vermeniz amacıyla konuyu açmış bulunmaktayım.

10 mayıs cumartesi sabahından beri internet bağlantım yok. haftasonu uyduneti aradığımda oturduğum mahalledeki tüm kullanıcılara internet verilemediğini ve bakım yapıldığını söylediler. 2 aramamdada bakımın bitiş süresini sorduğumda böyle bi bilgi ekranlarında görünmediğini söylediler. bugün bir ümit eve gelince internet vardır die düşündüm ve sonuç yine aynı.. 3. kez aradım uyduneti ve bana mahallede bulunan problemin çözüldüğünü fakat modemimin off göründüğünü söylediler ve teknik ekip yollucaklarını ayrıca başka bir problemim olup olmadığını sordular bende çekim gücündende rahatsız olduğumu belirttim. telefon görüşmesinden 1 saat sonra gelen ekip çekim gücü problemi ile ilgili geldiklerini söyledi bana, ve hiç bişey yapmadan modemin off olma durumunun başka ekiplere bildirilip şebekeden bakılacağını söyleyip çekip gittiler.
    SONUÇ: 3 gündür internetim yok ve internetim 50gb olunca akk yı uygulayan ve her ay başı 49tlyi sektirmeden ödediğim bir hizmetten faydalanamamaktayım ve açık bi şekilde mağdurum. sizce bununla ilgili ne yapmalıyım kullanılamıyan hizmet bedeli iadesi veya verdiğim 2 senelik taahütün iptalini istemem mümkünmüdür????

çok uzun oldu fakat yardımcı olacağınıza eminim şimdiden okuyup cvp veren herkese teşekkür ediyorum. hepinize iyi forumlar..

Sayın Kullanıcımız,

Cihazın offline olmasıyla ilgili problem için Uydunet ekipleri evinize gelmelidir. Modem internete bağlandıktan sonra kablosuz performans sıkıntınızla ilgili biz yardımcı olabiliriz. Mümkünse ekip evinizdeyken 0216 366 66 96 NetMASTER Destek Hattı'nı ararsanız danışmanlarımız yönlendirmeleri yapacaktır.

Konuyla ilgili genel bilgi için:http://netmaster.com.tr/p/10/kablosuz-sinyal-katilleri

Saygılarımızla,
    NetMASTER

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERONLINE-ŞİKAYET
    15 yıl önce açıldı
    TürkNet Vs KabloNet
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.