Şimdi Ara

Uydunet PS4 Share Özelliğini blocklamış ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Playstation kısmına konu açmıştım fakat bu konumun problemi aslında internet sağlayıcığımıda ilgilendiriyor. belki internet dünyası ile haşır neşir olan biri mantıklı bir açıklama yapar diye buraya da taşımak istedim;

    ps4 hakkında bilgisi olmayanlar içinde ufak bilgiler ekleyeceğim.

    Playstation4 'e sistem güncellemesi 1.76 çıktıktan sonra yaklaşık 3 haftadan fazla süredir share özelliğini kullanamıyordum, (share özelliği ile oyun sırasında video ve fotoğraf çekerek tek tuşla facebook ya da twitter'a yüklemek mümkün) ne zaman kullanmak istesem NW-31456-9 veya CE-35439-4. "Cannot connect to the server within the time limit" hatası alıyordum. biraz araştırdım US forum da bu konu başlığını buldum elle sayılır kişiyiz bunu yaşayan. Sorun şu video ve fotoğraf çekebiliyorum fakat yüklemek için share tuşuyla fotoğraf ya da video seçeneğine geliyordum sonra hangisini seçersem seçeyim hata alıyordum.

    http://community.us.pla...4485178/highlight/false

    Sorunun asıl ilginç kısmı burada başlıyor hatta çözümü bu belli ki;

    dün twitterdan aynı sorunu yaşayan gamer delisi birini buldum tweet attım yabancı bir arkadaş yurtdışından ama ülkesini bilmiyorum bana kablolu internet kullandığını onların bunu blockladığını öğrendiğini ve dsl'e geri dönüş yaparak çözdüğünü söyledi. bana bu saçma geldi... fakat android telefonumu wi-fi özelliği ile aktif ettim ps4'ü wi-fi ile bağladım ve gerçekten dediği gibi upload etme özelliğini geri kazandım.

    böyle bir şey nasıl olabilir ? mantıklı fikri olan var mı ? Tüm portlarım açık şekilde ps4 kullanıyorum. kısacası dmz açık.

    Uydunet neyi engellemiş olabilir ? Server'a gidiş yolunu mu tıkıyor ? yasak bir port'u mu kullanıyoruz anlam veremedim. port internet işlerinden pek anlamıyorum.3 hafta öncesine kadar izin verilen birşeyi şimdi neden kullanamıyorum. günde ne kadar kişi share tuşuna basıyor hangi gün ne kadar tıklanmış bunları da playstation görebiliyormuş sanırım ayrı bir server üzerinden bu yolu gerçekleştiriyoruz bu yoluda uydunet tıkamış olmalı diye düşünüyorum.







  • roverman kullanıcısına yanıt
    Ben de haftalardir ayni hatayi aliyorum ve kablonet kullaniyorum. Cozumu yok mu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Ne yazik ki su an yok, proxy kurarsak olur dediler. Playstation bolumunede acmistim konuyu ordaki bir uye proxy kur dedi.istersen modem icinden kur dedi ama o zaman baglanan hersey etkileniyormus o yuzden ps4 internete baglarken kolay ozel diye secenek var oradan ozel diyip en son proxy kur secenegi ile kurabiliyoruz fakat ben daha denemedim. Yeni guncelleme ile duzelebilir diye dusunuyorum.

    Ya da dns degistircez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverman -- 6 Ekim 2014; 18:13:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • roverman kullanıcısına yanıt
    Dns bende google dns zaten hocam. Olmuyor buna ragmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    O zaman yeni guncellemeyi beklicez :/ o da olmazsa proxy

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.