Şimdi Ara

Uydunet Port Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Karsilasaniniz var mi bilmiyorum ama bir suredir 25/80/587 ya da 3535 portlarindan mail atamiyorum outlook kullanarak.

    Bir bilgiye gore yuksek miktarda spam oldugu icin 25 80 ve 3535 i kapatmislar istek uzerinde statik IP ye gecilirse aciliyormus, mail attim statik ip ye gecip portumu actirdim ama sorunum hala suruyor.

    Bu sorunu yasamis ve cozmus olan birisi var midir acaba? Varsa yardimci olabilir mi?

    Tesekkurler.



  • İyide 80 numaralı portu kapatırlarsa web hizmeti alamazsınız. Aynı şekilde 587 numaralı port mail submission 'dır. Türk telekom tarafından kapatılan 25 no'lu port yerine kullandırılmaktadır. 587 ve 80 numaralı portlar kapalı olamaz.
  • 25. port sadece kapalı durumdadır. Diğer portlarda sorun yaşanıyorsa ya modemde ya da bilgisayarındaki güvenlik programlarından kaynaklanabilir. 25. port için statik Ip adresini ve talebini destek@uydunet.net e belirtmen yeterlidir. Öyle yaptıysan fazla beklemeden sorunun giderilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anahtar222

    25. port sadece kapalı durumdadır. Diğer portlarda sorun yaşanıyorsa ya modemde ya da bilgisayarındaki güvenlik programlarından kaynaklanabilir. 25. port için statik Ip adresini ve talebini destek@uydunet.net e belirtmen yeterlidir. Öyle yaptıysan fazla beklemeden sorunun giderilir.
    Teşekkürler sayenizde mail gönderebiliyorum.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.