Şimdi Ara

UYDUNET'i TTNET' e Karşı Nasıl Hareketlendirebiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
10.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba,
    ttnet in gerzekçe uygulamalarına ve politikalarına karşı artık bugün dayanamadım uydunet e aşağıdaki maili attım...
    aslında bu ttnet e karşı uygulanabilecek o kadar çeşitli kampanyalar olabilirdi ki ama uydunetçiler de yaz rehavetindeler anlaşılan...

    neyse aslında wireless modem kampanyaları var ama sadece 4gb limitli kullanıcılar için geçerli. ben de attığım mailde bu wireless kampanyasını 1Mbps ve üstü limitsiz kullanıcılar için yaparlarsa eğer çok kişinin müşteri portföylerine geçiş yapabileceklerinden bahsettim (öncelikle ben)...

    tabi bu benim düşüncem, konuyu açma sebebim ise sizlerin de düşüncelerinizi öğrenmek, neler yapılabilir, nasıl kampanyalarla bizde memnuniyet sağlayabilirler, ortak bir platform oluşturup belki de ortak bir mail yolu ile, bu uydunet i biraz hareketlendirebilirsek belki ttnet tekelinden hiç değilse bazılarımızın kurtulma şansı olabilir.

    ttnetten memnun olanlara sözüm yok,saygıyla da karşılıyorum ayrıyeten...

    attığım mail aşağıda, her türlü yoruma da açıktır...


    "Sayın Yetkili,

    uzun süredir yeni yapılanmanızı takip ediyor ve uydunet internete geçmek için çeşitli kampanyaları gözden geçiriyorum.
    fakat gördüğüm kadarı ile geniş kitlelere hitap edebilecek bir kampanyanız henüz bulunmamakta.
    özellikle ttnet in geniş kitlelerin tepkisini çeken değişik fiyatlandırma politikası ve servis tarifeleri karşısında sizlerin buna karşı avantaj sağlayacağınızı düşünmeme rağmen sizlerden herhangi yeni bir kampanya bilgisi halen daha tarafımıza ulaşmamıştır.

    Mevcut ve dikkat çeken kampanyalarınız biri wireless yani kablosuz modem verdiğiniz kampanya fakat şartı "Bu kampanya kapsamı, 1 Mbps hız 4 GB kotalı hızı seçerek 24 ay UYDUNET abonelik taahhüdünde bulunan sözleşme sahipleri için geçerlidir."

    Tavsiyem şudur ki, eğer bu mailimi yetkili kişilere de iletebilirseniz, wireless modem kampanyanızı, 24 ay abonelik taahhüdü gibi aynı şartlara haiz olmak kaydıyla, 1Mbps ve daha üstü LİMİTSİZ tarifeli kullanıcılar için de uygulamanız. Bu şekilde hem biz kullanıcılara büyük ölçüde ulaşacağınız ve ayrıca da iyi bir müşteri potansiyeli kazanacağınız kanaatindeyim.

    Saygılarımla."







  • uydunetin sorunu iyi kampanya düzenleyememesi değil, heryerde olmaması ve olmak gibi bir çabasınında olmaması.
  • uydunet 16 mb fıyatını ındırse sanırım mıllet hucum eder 924 tl fıyata bak ben 16 mb vdsl2 sınırsıza 110 tl oduyorum huawaı kablosuz modemde hedıye ve cok memnunum nette 3 aydır hıc kesıntıde yasamadım netı fıberoptık hattan alıyorum rapıd hesabımla 2000 hızında download yapıyorum
  • Kimi kime şikayet ediyorsun TTnet e uydunet te devlete çıkıyor :)
  • uydunet 4mbit uzerindeki hizlarin fiyatlarini indirerek baslayabilir.
  • 10mt aşağıda alt caddede uydunet var.10 kişi uydunete başvurduk bize verdikleri cevap:-şu an için yeni bölge açma prejemiz yok , oldu
    uydunet tam devlet dairesi mantığıyla çalışıyor.olursa olur olmazsa banane diyorlar.onlarda bu düşünce varken uydunet adsle asla rakip olamaz
    yakında ttnete zarar vermiyeyim diye fiatlarıda eşitlerse şaşırmam
  • Kablotv istemeyenlere 7 tl istemeden sadece internet vererek,
  • Kablonet altyapisini genisletirse hareketlenir sadece. Bu da olmayacagina göre...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Serdar

    Kablonet altyapisini genisletirse hareketlenir sadece. Bu da olmayacagina göre...


    ISS olarak rekabete girismeye niyetli gozukmuyorlar ama Teledunya kulvarinda belli bir hareketlilik var. Hizmet baslayali 1 yil olmadi simdi baktim basic paketi 79 tane kanala cikartmislar. Yakinda sinema paketi diyor.. Bunlari daha cok kisiye satmak istemicekler mi? Belki bu vesileyle internet hizmeti verdikleri alan da genisler, baska bir umut goremiyorum..
  • aslında altyapı çalışmaları fena değil, çoğu yere bu teledünya dan sonra hizmet verme eğilimi çabasındalar...
    ama bence halen daha devlet zihniyetinden çıkamıyorlar sanıyorum, çok yavaş davranıyorlar özellikle kampanyaları ve fiyat politikaları açısından...
  • krm-iks forumlari kitlemekten vazgec 356 sayfalik forumdan konusmanin anlami yok. kim kime dum duma.. belli ki birden fazla mesele var kablo internet ile ilgili..
  • iki mahalle aşağımdalar seneledir dil döküyorum verin şu hizmeti bizede diye yok yok
  • daha öncede bahsetmiştim. bu 2 şirket kartel yapıyor diye. yani TTNET ne yaparsa UYDUNET onu taklit ediyor(etmeye çalışıyor) .
    hatta TTNET'in 49TL ye 8Mbit paketini bile yanlış anlayıp saçma sapan bişey çıkarmışlar ortaya. Kota sınırsız olmasına rağmen 15GB den sonra hız 512'ye düşüyor TTNET'te. bu adamlar onu direk kota aşımı olarak anlamışlar ve saçma sapan bişey sunmuşlar.kota aşımı max ücret 599TL
    TTNet'in sunduğu ADSL teknolojisi itibari ile zaten sınırlarına dayanmış durumda. Max 8Mbit download / Max 1Mbit upload.

    bu süreçte kablonet kendi altyapısının gücünü adam gibi kullanabilseydi, 50Mbit'e kadar download / 27Mbit'e kadar upload hızları verebilme şansları var.TTNET ile gerçek bir firma gibi rekabet eder ve abone sayısıda şu anda 1 milyon'a rahat ulaşabilirdi. Zaten bir kullanıcının UYDUNET alma şansı olupta gidip ADSL alıyorsa bu UYDUNET'in ne kadar beceriksiz adamlar ile yönetildiğinin en bariz göstergesi.Ne adam gibi bir kampanya yaparlar,ne reklam,ne yatırım,ne bişey.Benim tavsiyem UYDUNET'e de pek fazla güvenmeyin. TTNET ne yaparsa aynısını yapacaklar...ki daha 8Mbit ADSL ve 16 Mbit,32Mbit VDSL2 ye karşı bir hamle yapmadılar.

    8Mbit ADSL : 99TL >>>> 8Mbit Uydunet : 184TL
    16Mbit VDSL2 : 110TL >>>> 16Mbit Uydunet : 924TL
    32Mbit VDSL2 : 138TL >>>> 20Mbit Uydunet : 1848TL

    Anlayacağınız bu adamlardanda bi nane olmaz.




  • @climanjero arkadaş çok doğru söylemiş bu uydunetten bi b.k olmaz. ttnet ile yolunmaya devam
  • quote:

    Orjinalden alıntı: genckaptan

    @climanjero arkadaş çok doğru söylemiş bu uydunetten bi b.k olmaz. ttnet ile yolunmaya devam


    yok ben uydunet kullanıyorum zaten. performans olarak ttnet'e göre kat kat üstün.hizmetten memnunum. ama fiyatlandırma politikaları hepten saçmalıklarla dolu.
  • 20mb gibi 1 hıza 2bin lira civarı 1 fiyat koyduklarına tt ile hiç uğraşmak istemiyorlar
  • 1-Önceden ttnet de bulunup sonra da uydunet e geçmiş biri olarak uydunet le ilgili şunları söleyebilirm,her ne kadar reklamlarında kesintisiz internet deselerde tamamen yalan kayıt oldugum 2-3 ayiçerinde sayısını unuttugum kadar tenknik servisi aradım.Yani kısacası ttnet i arar oldum.

    2-TTNET'in duyurdugu son kampanya gerçekten güzel bi kampanyaydı,eger uydunete 24 aylık tahhüt imzalamasaydım direk düşünmeden ttnet e geçerdim.

    3-Uydunet,ttnet in bu kadar akıllı politikalar izledigi bir dönemde nedense kolunu bile kıpırdatmamaya devam ediyor.Olan benim durumuma düşen kullanıcılara oluyor.

    Umarım en kısa zamanda adam gibi kararlar alarak benim gibileri bu durumdan kurtarırlar...

    herkese iyi forumlar.
  • bende uydunet 1 mbps limitsiz kullanıcısıyım. internet nefis hiç problem yok ama superonline quicknet in bizim oraya gelmesini bekliyorum. ama acele de etmiycem quick net heryere ulaşırsa uydunet te fiyat/hız oranlarını revize edebilir. ama öyle birşey yapmazlarsa içim elvermese de uydunet i iptal ettirip quick nete geçicem
  • ben uydunet 4mbit kullanıcısıyım. downloada doydum.. 460-470 le download yapıyorum. gün içerisinde hiç kesilmedi 3 aydır gece 1 kere kesildiğine şahit oldum ama 10 dk sonra geldi. inanılmaz memnunum. 4096k vermesi gerekirken 4020k filan verebiliyor yani kayıp o kadar az.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.