Şimdi Ara

Uydunet bağlattım yüzüm gülmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün öce uydunet bağlattım. 1mbps sınırsız 2 yıl kontratlı. önceden vınn kullanıyordum. ohh dedim kurtulduk şu vınn dan ama, 3 gündür internetim hiç stabil değil. sayfayı açtığımda hemen açılıyor ama 3-4 saniye sonra internetimin hızı düşüyor. hatta bazen hiç bağlanmıyor. Destek hattını 3 kere aradım. 2 kere dns değiştirdiler bi kere yazılım yükseltecez dediler ama sonuç aynı. en son ping değerlerimi mail olarak göndermemi istediler. bende mail attm.
    Hevesle aldığım internetim yüzümü güldürmedi. 1 hafta dolmadan tahhütü bozma hakkım varmış. evde telefon yok diye bunu almıştım. iptal ettirsem hangi interneti kullanacam? telefon almak istemiyorum.
    Var mı bi çare önerebilecek kimse ?

• 1mpbs yerine mevcut diğer kampanyalara gecseydiniz mesela 3mbit 39tl ve 5mbit 59tl mevcut. 1mbit miladı doldu artık..
  • 1mbpd bana yetiyor. Normale dönünce imternet gayet hızlı. Ama maalesef devamlı yavaşlamalar oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de 3 gündür böyle bir problem var 3 mb sınırsız kulanıcısıyım arıza talep ettim tez çözülür inşallah ( merdivenköy de çalışma mı var acaba?)
  • Genel bir arıza yokmuş. Ama hala çözemediler benim problemi. En son çağrı merkezi ile kavga ettim. Yarına kadar çözülmezse iptal ettireceğim aboneliğimi. Bu arada ankarada yım ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bende de var 1 ay oldu hatta 3. modemi değiştirdiler, teledünya da var geçmiştik orada da donma problemi var. Bence 1 hafta dolmadan değiştir. Şu anda site açılırken ağırlaşma internetten oyun oynarken kopma ve geri gelme gibi problemler. 1 ay içinde 50 kere arıza kaydı bıraktım en son çalışma var dediler salladılar. Tabi bizim apartmanda kullananlarda bi problem yok sadece bizim evde çalışma yapıyorlar heralde...
  • Sonunda bugün sabahtan ekip geldi ve problemi düzeltti. Nasıl mı? Mode arayüzüne girip 1-2 ayarı değiştirdikten sonra internetim stabil hale geldi sonunda. 5 gündür çağrı merkezi ile kavgalarım sonucu evime ekip yönlendirebilidim. Bu kadar basit şey için beni delirttiler.
    Teledünya abonesiyim aynı zamanda. Tv de hiç bir problem yok 2 yıldır.
    Neyse kavga dövüş istediğim şeyi aldım gibi duruyor şimdilik. İnşallah yüzümü kara çıkarmaz uydunet, kısmet görecez bakalım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwert06

Sonunda bugün sabahtan ekip geldi ve problemi düzeltti. Nasıl mı? Mode arayüzüne girip 1-2 ayarı değiştirdikten sonra internetim stabil hale geldi sonunda. 5 gündür çağrı merkezi ile kavgalarım sonucu evime ekip yönlendirebilidim. Bu kadar basit şey için beni delirttiler.
    Neyse kavga dövüş istediğim şeyi aldım gibi duruyor şimdilik. İnşallah yüzümü kara çıkarmaz uydunet, kısmet görecez bakalım....

Modemin de büyük ihtimalle güvenli duvarı kontrolü yapmışlardır keske çağrı merkezi ile görüşmeseden foruma yazsaydın.

• quote:

Orijinalden alıntı: anahtar222

quote:

Orijinalden alıntı: qwert06

Sonunda bugün sabahtan ekip geldi ve problemi düzeltti. Nasıl mı? Mode arayüzüne girip 1-2 ayarı değiştirdikten sonra internetim stabil hale geldi sonunda. 5 gündür çağrı merkezi ile kavgalarım sonucu evime ekip yönlendirebilidim. Bu kadar basit şey için beni delirttiler.

Modemin de büyük ihtimalle güvenli duvarı kontrolü yapmışlardır keske çağrı merkezi ile görüşmeseden foruma yazsaydın.

Aslında foruma yazmıştım ama cevap gelmedi hiç. sanırım konuyla ilgili bilgili birisi okumadı yazımı. Neyse allahtan şimdi memnunum. Güzel güzel kullanıyorum internetimi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.