Şimdi Ara

Uydunet bağlatmayı düşünüyorum. Bir sorum olacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Uydunet bağlatmayı düşünüyorum.
    Modemi kendim satın alıcam ve kablosuz almayı düşünüyorum. Kaliteli bir Ac destekli router ilede kablosuz ağımı yönetmek istiyorum. Netmaster firmasını aradığımda ,şu cihazı almam gerektiğini söylediler.

http://www.netmastersatis.com/urunler/cbc-382d1-docsis-3-0-uydunet-modem/10/

İnternette biraz dolaştığımda netmaster cihazlarından aşırı derecede bir memnuniyetsizlik gözlemledim.

Sormak istediğim soru şu. Netmaster harici bir marka ürün alıp uydunet için kullanabilir miyim ?
    Eğer cevap evet ise ,önerebileceğiniz kaliteli bir kablosuz modem var mı ve nereden temin edebilirim?
    Arıca uydunet hakkında bilgim yok denecek kadar az.Bilmem gereken herhangi bir şey yada önerileriniz nelerdir.

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayserili73 -- 28 Mart 2016; 17:21:31 >

• kayserili73 kullanıcısına yanıt
    Bu modemde VOIP ozelligi yok, yani bu modemle birlikte Uydunet Telefon'u kullanamayacaksiniz. Su anda cogu kampanya ile birlikte ucretsiz 100 dk veriliyor, bunu da goz onunde bulundurmanizi tavsiye ederim.

Eger voip kullanmayacaksaniz, router ile kullanacaginiz icin bunu alabilirsiniz. Turkiye piyasasinda maalesef resmi olarak sadece netmaster var cunku.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Telefon kullanmayacağız. Önemli olan sağlıklı bir şekilde interneti kullanabilmek. Bu modemden başka alternatif bulamadım. İnşallah problemli değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iPhone X - Apple Watch - MacBook Pro - Apple Tv 4
  • Anlaşılan o ki router olmadan kablonet tam bir işkence. Tp link arayüzü hala ingilizce mi? Eğer türkçeleştirme yapıldıysa tp link alırım. Aksi halde şu routerı almayı planlıyorum.

https://www.asus.com/tr/Networking/RT-AC1200G-Plus/

230tl. Civarı bulunabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iPhone X - Apple Watch - MacBook Pro - Apple Tv 4
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.