Şimdi Ara

Uydu internet ağı Starlink, 32 ülke için hizmete hazır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bölgesel fiyatlandırma yapmadan burada satamazlar.

  • ÜLKEDE kazığa oturmaya çok hevesli abone olunca starlink v.s.e iş yapamaz...

  • Bunu; müstakil evde oturan godaman tipli insanlar alacak. Zaten zengin insanlar için, altyapısı olmayan, şehir merkezinde değil de, şehrin dışında yaşayan insanlar için.

    Güngören'de apartman dairesinde oturan sen, evet sen, sen alamayacaksın maalesef.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 3 Haziran 2022; 18:19:58 >
  • batı dünyası için bile ucuz bir internet tipi değil 110$ iyi para adamlar 15-25 euroya alırken bunu neyapsın ordada şirketler yada tuzu kuru teknoloji meraklıları alır.

    türkiyeye gelmesi zor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Haziran 2022; 1:10:23 >
  • Forumdaki eskiler bilir eskiden offline download diye bir olay vardı. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coin pumplaması ve Yapay Zeka hakkında saçma sapan konuşmasına kadar Elon Musk, çok saygı duyduğum biriydi fakat milyar dolarlık iş adamı olarak bu konulardaki absürt tavırları, son Ukrayna - Rusya savaşında da yine popülist saçma sapan twittleri ile Elon Musk'ın dahil olduğu her hangi bir şeyde düşük maliyet, herkes için ideal çözüm, süper şeyler beklememek gerek herkese tavsiye ederim. Ki coin mağduru falan da değilim onlara sorsak küfür ederler 


    Bilim, teknik, kişisel gelişim ile başlayıp her konuda bilmiş bilmiş konuşup aslında her şirkette olan hiçbir iş yapmadan çok şey biliyormuş çok şey yapıyormuş gibi para kazanan, terfi alan adamlar olur ya Elon Musk onların kralı bence valla helal olsun. 


    Yasaksız, ucuz hızlı internet hizmetinden çok global bir gsm vari premium bir iletişim hizmeti olacaktır. Devletlere popülizm yapmak, rest çekmek Twitter'da ona buna laf atmaya benzemez, senato da 2 oylamaya bakar. Mark bey'de pek bir özgüvenliydi mahkemelerde yeter artık demeye başlamıştır içten içe.


    Tesla Model S, oldukça güzel bir araba fakat ne olduğu belli olmayan bir araç arkadaşlar hatırlamak gerek. F segmenti Mercedes S, Bmw 7 serisi fiyatına yaklaşmaya çalışan ama E segmenti sınıfında olan, 0-220 km/h arasında Bmw M5, Mercedes S63 Amg gibi araçlara kafa tutabilen, fakat sonrasında doğal olarak bu araçlarla yolları ayrılan, konfor ve kullanışlılık açısından da S ve 7 serisine yaklaşmaya çalışan ama segment ve konumu itibarı aynı konforu, gelenekselliğe odaklanmayan bir karma.


    Starlink'te aynı şekilde Gigabit fiberler ile 4G-5G'ler arasında bu şekilde karma bir çözüm olacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 7 Haziran 2022; 0:50:23 >
  • Yeni gelen hareketli araçlarda kullanılabilme özelliği ile özellikle ticari gemilerde çok kullanışlı bir teknoloji olabilir. Bugün okyanuslarda, denizlerde aylarca sefer yapan insanlar internet vs imkanlardan uzak seyir yapıyor. Bir kısım gemilerde olsa da çok düşük kotlarda ve hızlarda kullanıyor. Starlink tüm dünyada kullanılabilir olduğunda denizciler için büyük bir nimet olacak tabi denizlerde kullanılabilmesi için daha da gelişmesi gerekebilir. Şirketler için 110 dolar hiç birşey değil. 20 25 kadar personel çalıştırıldığı düşünülürse basit bir dağıtıcı ile tüm kamaralara hat çekilir. Bugün dünya ticaretinin %80 kadarı hala gemiler ile sağlanıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turkerorun kullanıcısına yanıt

    Gemiciye 10000 dolar kurulum, 5000 dolar da aylık ücreti var. Yine büyük tüccar için para değildir bunlar ama starlink de işini biliyor.

    https://www.donanimhaber.com/starlink-deniz-araclari-icin-kullanima-sunuldu-fiyati-sasirtici--150473


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haberi yeni gördüm. Büyük armatörler için evet yine para değil ama, diğer şirketler elemanın üç kuruşunu kar sayıyor. Armatörlerin ciddi para kazandığını biliyorlar, internetin büyük ihtiyaç olduğunu da. Nokta atışı yapmışlar fiyat konusunda bildiğin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6-7 sene önce dolar 2 tl idi şimdi 2 tl olsa gayet makul ama gel görki bu akepe yüzünden maalesef en ucuz şeylere bile ulaşamıyoruz artık ekonomi çöktü günü kurtarma çabalarıda artık yetmiyor. Esasında 110 dolar gayet makul ama bizim ekonomi kötü olduğundan bize yüksek geliyor

  • Pahalı olduğu için sadece başka alternatifi olmayan, kırsalda vs. yaşayanların işine yarar. Sıradanlaşması için ucuzlaması ve maliyetlerin düşmesi lazım.

    Aylık 100$ ABD için bile fazla.

  • Ekipman neyse de aylık abonelik 2.000 TL :)

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.