Bildirim
Uyarı puanları silinmeyen üyeler! (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Bir zahmet benim de uyarı durumlarıma bakabilir misiniz ? _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
-
teşekkürler
zahmet oldu iyi geceler._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sylargray
Rica ederim, size de iyi geceler.
silersen
_____________________________ -
bende yeniyim lakin evet birini bilmeden kandi adıma referans olan link paylaştım lakin diğerinde ne olduğunu anlamadım aydınlatırsanız sevinirim ve o ceza kutucukları ikye çıktı yardım edin
_____________________________ -
2 uyarı puanınız da referans linkli paylaşımdan. _____________________________ • BBC Sherlock • | • Da Vinci's Demons • | • Gotham • | • Game of Thrones • | • Black Sails • | Mr. Robot | •WestWorld •We work in the dark to serve the light
-
baktınız herhalde hangisi kişisel birşey yok son paylaşımımda
aynı hatayı tekrar etmemek içi soruyorum
süre ne zaman biticek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truckerdriver -- 29 Aralık 2014; 22:42:47 >_____________________________ -
http://forum.donanimhaber.com/warnings.asp Uyarı listenizde görebilirsiniz.
2 ay içinde yeni uyarı puanı almazsanız eğer silinir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulus -- 3 Ağustos 2016; 20:02:15 >_____________________________ • BBC Sherlock • | • Da Vinci's Demons • | • Gotham • | • Game of Thrones • | • Black Sails • | Mr. Robot | •WestWorld •We work in the dark to serve the light
-
bende gereksiz konu hortlatımı diye ceza almışım.tek üye olduğum forum bu ve yeniyim.mesela buraya yazdım yine gereksiz konu hortlatımı diye cezamı alacağım.
yeni konu açmayı bilmiyorum.bilgisayarımda karşılaştığım bir sorun için için arama yapıp benim pc nin modeli olan her yere sorumu yazdım.
neymiş konu hortlatmışım.ne bileyim ben.nerden bileyim ben.yeni üyelere biraz musamma gösterilmesi lazım.görmüyorlarmı yeni olduğumu.
bak şimdi bunu okuyan bir sürü admin banlayacak.yaşım 35 sınıfta adım tahtaya yazılmadı burada uyarı aldım,ceza aldım.
araştırdıkça gördüm ki yok yanlış yere açtın yok eski konuyu hortlattın.bak görmüyormusun üye yeni dünyadan haberi yok.
şimdide uyarılar sürekli duruyor karşımda.eski konuya yazma yeni konu aç ?şaka gibi.yeni konu açanlar yüzünden forum olmuş kaos.yeni konu kaosu.
uyarı ve ceza elbetteki olacak lafım yok ama yüzbaşı olmadan kimseyi konu hortlattı diye banlamamak lazım.
buraya yazılan yorumlar ve bizim girişlerimizin sayısı kadar donanım haber reklam alıp para kazanıyor.
ee para kazanıyorsunda yeni olduğumu görüp neden 5 gün uzaklaştırıyorsun.şimdi yorum yazmaya korkar oldum.atılacakmıyız uyarılacakmıyız diye.
eee ben burada ceza alıyorum diye girmeyim yazmayım o zaman.bunu donanım haberin adminleri silmesin,donanım haberin sahibi okusun.
insan kendi topuğuna sıkarmı? sıkıyor işte.yeni üye adama 5 gün cezalar uyarılar falan.şaka gibi.düzeltilmesi lazım bu sistemin.
adminlerede sesleniyorum silmeyin bu yorumu lütfen.ama inanın silinecek bu yorum.silinirse de donanım haberin sahibini arayacağım.
adına ne derseniz deyin=böyle ticaret olmaz.böyle esnaflık olmaz,böyle halkla ilişkiler olmaz.yorum yazan adamı yani sitenizin ayakta durmasını sağlayan sistemi
cezalandırıyorsunuz.şaka gibi_____________________________
-
Ben uyarı yemisim admin tarafindan konuda kendi goruslerimi yazdim arabanin fiyatini falan admin uyari atmis noluyo bu foruma arkadas anlamadim gitti adam kufur eder uyarı yemez ben bilgi paylasirim uyari yerim nerde bu adalet Admin Ve Modlar yeniden gözden gecirilsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Türk milletinin istidadı ve kesin kararı, medeniyet yolunda durmadan, yılmadan ilerlemektir.MUSTAFA KEMAL ATATÜRK -
quote:
Orijinalden alıntı: KomanDoEmiR
Ben uyarı yemisim admin tarafindan konuda kendi goruslerimi yazdim arabanin fiyatini falan admin uyari atmis noluyo bu foruma arkadas anlamadim gitti adam kufur eder uyarı yemez ben bilgi paylasirim uyari yerim nerde bu adalet Admin Ve Modlar yeniden gözden gecirilsin
Bu gibi şikayetlerinizi forum desteğe bildiriniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
iki sene önce yanlış yere konu açtığım için uyarı aldım silinmedi. Yine bir sene önce yanlış yere konu açtığım için uyarı aldım yine silinmedi. İlgilenirseniz sevinirim. Teşekkürler. _____________________________ 
-
hocam bi bakarmisin, 4tane uyari var silinmemiş
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kula kul olmak Köleliktir.
Hakka Kul olmak Hürriyettir. -
Benim 2 tane uyarı var 2 ayı geçti silinmemiş ilgilenirseniz sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt