Şimdi Ara

uyar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intel 3.00 ghz bi işlemcim var tam bilmiyom ama gigabyte nin ds3 mü ne herkesin tavsiye ettiği bi anakart var uyar mı

• dostum sana öncelikli tavsiyem Cpu-Z progremnı netten indirmen, oradan işlemcinin soket yapısını öğrenebliirsin. İşlemcin soket 775 LGA ise ds3'e uyar, değilse maalesef uymaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aalpan -- 1 Haziran 2007; 16:00:34 >
  • 478 pin ise uymaz fakat 775pin ise uyar dostum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: baro55

478 pin ise uymaz fakat 775pin ise uyar dostum..

• cpu-z den baktım 775 lga mış ama gigatek te ds3 core 2 duo die geçio benimki core 2 duo değil.bi de yeri bura değil ama mesela işlemcim 3.00 ya bunu oc ile 3.4 e fln çıkarmak mümkün mü.eğer böle bişi mümkünse kaça kadar çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesarcan

cpu-z den baktım 775 lga mış ama gigatek te ds3 core 2 duo die geçio benimki core 2 duo değil.bi de yeri bura değil ama mesela işlemcim 3.00 ya bunu oc ile 3.4 e fln çıkarmak mümkün mü.eğer böle bişi mümkünse kaça kadar çıkar

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2424&ProductName=GA-965P-DS3

dostum buradki listeye bakılırsa ankarat işlemcini destekliyor, oc konusu için seni bilgilendirecek dercede bilgiye sahip değilim,yardımcı olmayacağım,üzgünüm. İlgili bölümde arama yaparsan ya da sorarsan daha etkili sonuçlar alacağını düşünüyorum. Şu kadarını söyleyebilirim, yapmayı düşündüğün oc yaklaşık %14 civarında, çok büyük bir rakam değil (sanırım fsb'yi yaklaşık 230'a çıkarman gerekcek) yapılabilir gibi geliyor ancak kesin bir şey demem de yanlış olur.

• gigabyte dx3 rev:3.3 olanını almalısın çünkü ileride cpu değiştirirken sorun yaşama diye..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.