Şimdi Ara

ütü tavsiye edermisiniz? tefal istiyorum. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
55.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • candoğan hocam, bu ütüyü yeni aldık. performansı harika ama lacivert pantolonda bariz parlatma yaptı. SteamGlide tabanda olmaması gerekiyordu, sebebi ne olabilir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    Bugün 170TL'ye tek çekimle Philips Azur GC4845 aldım.

    45gr sabit buhar, 160gr şok buhar, 2400watt güç ve SteamGlide özel parlatma yapmayan tabanıyla fiyatına göre iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum.

    Aslında başta 4850 alacaktım ama fiyat farkı fazlaydı, internetteki siteleri aradığımda ellerinde olmadığını ve 3-4 günde temin edeceklerini söylediler Durum acil olduğundan mağazadan aldım. 5gr buhar da çok fark etmez diye tahmin ediyorum.

    Kem gözlere şiş bu arada, durduk yere sapasağlam ve yepyeni Siemens ütümü değiştirdim

    SteamGlide özel parlatma yapmayan taban demişsiniz, onun için size sordum..




  • www.ticarikazanclar.com arkadaşlar herkes kazansın bi inceleyin derim...
  • TEFAL'in FV-3830 Supergliss 2200W'lık ütüsünü önerebilirim, fiyatı da gayet uygun.

    http://www.ucuzlayanlar.com/fv-3830-supergliss-2200w-buharli-utu.html
  • benim de bu fiyata iyi model diye bulup aldıgım TEfal ütü 5. yılını doldurmadan sizlere ömür oldu, 70 tl masraf cıkardılar.

    Zaten o yılalrda tfal bayine sormustum, nasıl oyle ucuza satıyorlar sizin dısınızadaki yerlede demiştim, Model adında bir harf fark mı ne vard, adam demişti : Bizim sattıgımız tefal malzemesi farklı, atıyorum tavada migrosdakinde adam onda 2mm malzeme kullanmıs Tefal bayindekinde 5mm .. gibi..
    adam malını satmak icin atıyodur demiştim ama biraz daha inceleyince dogru oldugu buldum..

    5 yılda işi biten güya iyi model tefal, şimdilik rafa kallktın..
    philips azur deniyelim bakalım.
  • Kesinlikle tefalden başka ütü bakmayin Çevremdekiler tefal ütü kullaniyo harika jilet gibi yapiyo tüm modelleri harika

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ütü yapmasini bilmeyen ütüyü eline almasin bence ütü yapamayan ütülere kabahat bulmasin tefal gayet iyi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani tefal diyorsan illa ki tefal gv 9460 olabilir sorun çıkarmaz
  • bizde 300 modeli kullanıyoruz ama kötü değil yani
  • Arkadaşım PHILIPS ten kesinlikle uzak durun. Niye derseniz şu hikayeme kulak verin lütfen.Bir kucak para ödeyip, dönemin en son modellerinden (9240) olan ürünü tam 25 ay önce satın aldık.Garantisinin 24 ay olduğunu hatırlatmakta yarar var. Ürün Garanti süresinin tam bitiminde 25. ayda arızalandı. Servise gttiğimizde bize çıkartılan parça değişim listesi ve toplam tamir bedeli tam 245 TL idi. Yani ürünün web den satın alınabileceği fiyatın nerde ise yarısı kadar tamir bedeli...Üstelik değişim yapılması gereken parçalara göz attığımızda 1) Elektronik kart 2)Power düğme ışığı 3)Buhar taşıyıcı hortumu...Bu son parçaya dikkat !!! Hadi anladık ,ilk ikisi elektronik malzeme bu bile makul bir arıza süresi değil ama neyse....Peki 3. Parçaya ne demeli ? Buharlı ütü satıyorsunuz ve ütünün en önemli parçalarından neredeyse ütü ile ile bir eskimesi gereken hortumu 2 yıllık bir ömre sahip. Bu konuda Tüketici Danışma Hattına yaptığımız müracaatlarda servislerinin NOTERLİĞİNDEN ÖTEYE GEÇMEYEN ve üzgünüz le biten cümlelerden başka hiç bir yardım alamadık.Usulen kurulmuş ve kurumsallık çağrıştırmak amacından öte hiç bir fonk siyonu olmayan bir birim.Şu anda ne mi yapıyorum? PHILIPS in 25 ay önce piyasanın en pahalısı olarak aldığım ürününü depoya atıyorum. Benden istedikleri SERVİS BEDELİNİN DAHA DA ALTINA bir fiyata hemen hemen aynı spefikasyonlara sahip YERLİ BİR ÜRÜN alıyorum.H.Burada.Com dan siparişimi verdim bile.Hem 6 Ay deneme ve kayıtsız iade/değişim garantisi var ,hem YURDUM MALI.... 2 Yıl garantisi...Hemde bir çok kullanıcının olumlu yorumu ve menmuniyeti. Buda bana çok iyi ve zamanında bir ders oldu.PHILIPS'in her türlü ürününü yaşantımdan çıkartıyorum. Ha ! Bu arada 23 Yıllık evliyiz. Eşim çalışan bir Bayan Evlilik yaşantımızın 21 yılını 2 adet klasik buharlı ütü ile geçirdik.(Ki, şu anda bu emaktarı yeniden devreye aldık.) her türlü eşyasını son derece bilinçli ve ekonomik kullanan genel bir yapımız vardır.Bu güne değin 2. değişimini yaptığımız Beyaz ve k.rengi eşyalarımızda bir çok kez arıza yaşadık , ancak hiç birinde bu kadr pişkin ve tüketicisini hiçe sayan bir anlayışla karşılaşmamıştık.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kkug

    candoğan hocam, bu ütüyü yeni aldık. performansı harika ama lacivert pantolonda bariz parlatma yaptı. SteamGlide tabanda olmaması gerekiyordu, sebebi ne olabilir?

    Merhabalar, sıcaklık fazla olduğundan sorun yaşamış olabilirsiniz. Parlama riski olan kumaşlarda ütünün sıcaklık ayarını minimum düzeyde tutmaya özen gösterin. Taban ne kadar çok parlamayı minimuma indirse de yüksek sıcaklıktan kaçınmak gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmin

    Arkadaşım PHILIPS ten kesinlikle uzak durun. Niye derseniz şu hikayeme kulak verin lütfen.Bir kucak para ödeyip, dönemin en son modellerinden (9240) olan ürünü tam 25 ay önce satın aldık.Garantisinin 24 ay olduğunu hatırlatmakta yarar var. Ürün Garanti süresinin tam bitiminde 25. ayda arızalandı. Servise gttiğimizde bize çıkartılan parça değişim listesi ve toplam tamir bedeli tam 245 TL idi. Yani ürünün web den satın alınabileceği fiyatın nerde ise yarısı kadar tamir bedeli...Üstelik değişim yapılması gereken parçalara göz attığımızda 1) Elektronik kart 2)Power düğme ışığı 3)Buhar taşıyıcı hortumu...Bu son parçaya dikkat !!! Hadi anladık ,ilk ikisi elektronik malzeme bu bile makul bir arıza süresi değil ama neyse....Peki 3. Parçaya ne demeli ? Buharlı ütü satıyorsunuz ve ütünün en önemli parçalarından neredeyse ütü ile ile bir eskimesi gereken hortumu 2 yıllık bir ömre sahip. Bu konuda Tüketici Danışma Hattına yaptığımız müracaatlarda servislerinin NOTERLİĞİNDEN ÖTEYE GEÇMEYEN ve üzgünüz le biten cümlelerden başka hiç bir yardım alamadık.Usulen kurulmuş ve kurumsallık çağrıştırmak amacından öte hiç bir fonk siyonu olmayan bir birim.Şu anda ne mi yapıyorum? PHILIPS in 25 ay önce piyasanın en pahalısı olarak aldığım ürününü depoya atıyorum. Benden istedikleri SERVİS BEDELİNİN DAHA DA ALTINA bir fiyata hemen hemen aynı spefikasyonlara sahip YERLİ BİR ÜRÜN alıyorum.H.Burada.Com dan siparişimi verdim bile.Hem 6 Ay deneme ve kayıtsız iade/değişim garantisi var ,hem YURDUM MALI.... 2 Yıl garantisi...Hemde bir çok kullanıcının olumlu yorumu ve menmuniyeti. Buda bana çok iyi ve zamanında bir ders oldu.PHILIPS'in her türlü ürününü yaşantımdan çıkartıyorum. Ha ! Bu arada 23 Yıllık evliyiz. Eşim çalışan bir Bayan Evlilik yaşantımızın 21 yılını 2 adet klasik buharlı ütü ile geçirdik.(Ki, şu anda bu emaktarı yeniden devreye aldık.) her türlü eşyasını son derece bilinçli ve ekonomik kullanan genel bir yapımız vardır.Bu güne değin 2. değişimini yaptığımız Beyaz ve k.rengi eşyalarımızda bir çok kez arıza yaşadık , ancak hiç birinde bu kadr pişkin ve tüketicisini hiçe sayan bir anlayışla karşılaşmamıştık.

    Direkt Philips'ten uzak durun demek bence doğru değil. Hangi firmadan alırsanız alın garanti süresi bitiminde benzer bir tablo ile karşılaşıyorsunuz.

    Bahsettiğiniz Vestel yerli malı yurdun malı değil ki, nerede ucuza bulursa oraya fason yaptırıyor. İş müşteri memnuniyeti değil, müşteri çekme amaçlı kampanya.

    Ütüde, süpürge, kettle gibi ürünlerde elektronik kontrollü cihazlardan olabildiğince uzak durmak gerekiyor. Philips'in akıllı serisini kesinlikle tercih etmem şahsen. Elektronik arıza riski bir yana, ısıyı sabit ve düşük tuttuğu için kırışıklık açamama adına çok şikayet alıyor.

    El ütüsünde halen en iyi ütü Azur serisi bana göre.

    Kazanlı ütülerde işin boyutu daha farklı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmin

    Arkadaşım PHILIPS ten kesinlikle uzak durun. Niye derseniz şu hikayeme kulak verin lütfen.Bir kucak para ödeyip, dönemin en son modellerinden (9240) olan ürünü tam 25 ay önce satın aldık.Garantisinin 24 ay olduğunu hatırlatmakta yarar var. Ürün Garanti süresinin tam bitiminde 25. ayda arızalandı. Servise gttiğimizde bize çıkartılan parça değişim listesi ve toplam tamir bedeli tam 245 TL idi. Yani ürünün web den satın alınabileceği fiyatın nerde ise yarısı kadar tamir bedeli...Üstelik değişim yapılması gereken parçalara göz attığımızda 1) Elektronik kart 2)Power düğme ışığı 3)Buhar taşıyıcı hortumu...Bu son parçaya dikkat !!! Hadi anladık ,ilk ikisi elektronik malzeme bu bile makul bir arıza süresi değil ama neyse....Peki 3. Parçaya ne demeli ? Buharlı ütü satıyorsunuz ve ütünün en önemli parçalarından neredeyse ütü ile ile bir eskimesi gereken hortumu 2 yıllık bir ömre sahip. Bu konuda Tüketici Danışma Hattına yaptığımız müracaatlarda servislerinin NOTERLİĞİNDEN ÖTEYE GEÇMEYEN ve üzgünüz le biten cümlelerden başka hiç bir yardım alamadık.Usulen kurulmuş ve kurumsallık çağrıştırmak amacından öte hiç bir fonk siyonu olmayan bir birim.Şu anda ne mi yapıyorum? PHILIPS in 25 ay önce piyasanın en pahalısı olarak aldığım ürününü depoya atıyorum. Benden istedikleri SERVİS BEDELİNİN DAHA DA ALTINA bir fiyata hemen hemen aynı spefikasyonlara sahip YERLİ BİR ÜRÜN alıyorum.H.Burada.Com dan siparişimi verdim bile.Hem 6 Ay deneme ve kayıtsız iade/değişim garantisi var ,hem YURDUM MALI.... 2 Yıl garantisi...Hemde bir çok kullanıcının olumlu yorumu ve menmuniyeti. Buda bana çok iyi ve zamanında bir ders oldu.PHILIPS'in her türlü ürününü yaşantımdan çıkartıyorum. Ha ! Bu arada 23 Yıllık evliyiz. Eşim çalışan bir Bayan Evlilik yaşantımızın 21 yılını 2 adet klasik buharlı ütü ile geçirdik.(Ki, şu anda bu emaktarı yeniden devreye aldık.) her türlü eşyasını son derece bilinçli ve ekonomik kullanan genel bir yapımız vardır.Bu güne değin 2. değişimini yaptığımız Beyaz ve k.rengi eşyalarımızda bir çok kez arıza yaşadık , ancak hiç birinde bu kadr pişkin ve tüketicisini hiçe sayan bir anlayışla karşılaşmamıştık.

    Evet kesinlikle Philips den uzak durun yaklaşık ikibuçuk yıl önce Philips ütü aldım geçen hafta arıza yaptı ütüyü 245 Tl civarında aldık şanda garantisi biteli 3-4 ay olmuş servisine verdim beni aradılar kartı yanmış ve bir parça daha değişecekmiş fiyat 170 küsür TL gülermisiniz ağlarmısınız model tam fiyat ve tarih verememin sebebi şuanda evde değilim eve gidince model tarih ve arızalanan parçaları net bir şekilde yazarım.şu anda yeni ütü bakıyorum ne alacağımı bilmiyorum ama en azından Philips almayacağım kesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • http://www.bolbolucuzluk.com/fakir-stima-seramik-tabanli-2200w-utu.html indirimde arkadaslr kacirmayin suan en uygun ütü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tefal den uzak durun tefa le göre bütün arızalar kullanıcı hatası
  • tefalin ütüsünde hangi tabanlısı iyi bilen var mı?
    bu arada marka kötüleyenler uzak dursun çünkü philips'ten defalarca ağzım yandı...
  • Arkadaşlar bu 2 ütüden hangisini tercih etmeleyim sizce ? İkiside benim için 500TL olacak .

    Braun IS 5043 -- Philips GC 8650




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 18 Nisan 2016; 15:27:22 >




  • Yahu konuyu açan tefal model tavsiyesi istemiş millet philps fan boyluğu yapıyor bırakın şu markaların reklamını yapmayı iyiyse iyi git philps forumunda paylaş en az 5 senedir philps üretimi çinde yaptırıyor ve kaliteden ödün veriyor şişirmeyin şu markayı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arshill A kullanıcısına yanıt
    merhaba,

    girisi acali cok olmus ama bundan sonra okuyanlar icin oneride bulunmak istiyorum. Utu tefalin bence en iddiali ve iyi oldugu urunlerinden bir tanesi. Bugune kadar hep tefal kullandim ve cok memnun kaldim. olumsuz yorumlari okuyunca sasiriyorum. su an kullandigim ve cok memnun oldugum utuyu herkese tavsiye ederim. linki;https://www.tefalshop.com.tr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=1232&virtuemart_category_id=3




  • konuyu yeniden hortlatayım dedim :-)))

    Buhar kazanlı ütü arıyorum. Nelere dikkat edeyim??

    Philips'in şuan en beğendiğiniz kazanlı ütüsü hangisidir Candoğan hocam?

    Akıllı ütü almayın demişsiniz bir yerde ama satıcı bana philips de akıllı olmayan kazanlı ütü yok gibi saçma birşey söyledi....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.