|
UTTS maliyeti ne kadar? 5 TL'lik çip 2 bin TL'ye mi takılıyor?

-
-
Akaryakıt firmaları taşıt tanıma sistemlerini montaj dahil ücretsiz yapıyor. :/
-
Haha 16 dolar yersen, en azından takma maliyeti filan diyerek kıvırsaydınız, bunlarda milleti hepten keriz belledi.
-
Zaten onu diyip kıvırmışlar🤦♂️
1.413 TL + Montaj + KDV tutarındadır. Taşıt Tanıma Birimlerinin montaj bedeli 912 TL
Yine de saçma sapan fiyat. 16 dolar ne ara 1413 tl oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 4 Şubat 2025; 18:1:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sence kıytırk bir plastik parçası, rf-id sensör ve 2 vida 16 dolar mı? peki.. biraz çinli sitelerde 16 dolara perakende olarak neler alabileceğine bak istersen.
-
2325 tl vatandaş payı.
-
"Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü" ne alaka ya? Yok mu bu işin meslek odası, üreticisi, temsilcisi?
(Ozan ne güzel demişti "Sen bilirkişi misin / Sen uzman mısın / Sen kimsin ..." )
-
16$'lık çip ve plastik güncel tr kuru ile 1413TL+kdv mi tutuyor ? Hadi 20$ de 700tl tutar
-
"üretim maliyetleri toplamda 16-18 USD"
denilmiş.
Tamam da aldığınız 55 USD. Hem ayrıca ölçek ekonomisiyle çoook daha ucuzlar. Kimse kimseyi yemesin. (Hayır niye açıklama kasıyorlar onu da anlamıyorum, gidin son sürat otoban boş)
-
Bakalım bu sefer hangi abimiz ablamız zengin olacak bu işten
Para Türkiye'de kalsa gene canım yanmaz da inşallah İsrail'e ya da başka bir yere gitmiyordur
Ben taktırdım. 30 sn sürüyor. Siyah sıvı bir yapıştırıcı sıkıp deponun girişine yapıştırıyorlar.
Ben ekonomistim demişti birileri 🤣🤣🤣
22 sene olmuş iktidara geleli vatandaşı takan mı var siz hayırdır yaw paşa paşa ödeyeceksiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu ülkede yalan haber yapmanın hiçbir cezası yok, kanunlar uygulanmıyor.
Yahu ben öyle mi dedim? Adamların dediğini yazdım sadece. Okuduğunu anla
Savunma sanayı katkı payı vermezseniz utts parası alırız demişler. Her türlü alacak milletten parayı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çipli kimlik kartlarında da aynı vurgunu denemislerdi vatandaş ayağa kalkınca fiyatı indirmislerdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız nedense firma adı menşei yine de açıklanamamış. Ekipmanın İsrail ve Kanada'dan olması gerçeği yansıtmamaktadır demiş. Ayrıca yazılım kısmı da yerli milli Türk falan diye klasik söylenmiş. Firma ismi verilmeli değil mi? Donanım Türk değil yani onu kabul etmişler. Gerçi yazılım içinde şeffaflık gerekmiyor mu? Ne yani Mit mi çalışıyor. Sonuçta yazılımı da bir kurum yapıyor olmalı. O zaman hangi yazılım firması? Neden isim yok. Şeffaflık o kadar mı zor?
Hala daha çıkıp edevlet verileri çalınmadı ama panelcilerle mücadele ediyoruz diye birbiriyle çelişen açıklama yaptılar. Sonuna kadar inkar da çok saçma değil mi yav. Bu panelden bir önceki çalınmada da çalınmadı demişlerdi, torrentte bayağı database imiz duruyordu. Çalınmadıysa indirip bakıp, birebir kendini, tanıdıklarını aratıp, adreslerine, telefonlarına kadar teyit etmekte de bir sıkıntı olmamalıydı herhalde. Hayır bir de milli güvenlikte sorunu. Tamam isim, d.tarihi, telefon, adres falan değiştirilemezde bari ne bileyim yurt dışında da yaşayan Türk kimliğine sahip 100 küsür milyon insanın tc numarası falan otomatik değiştirilse, herkes girip yeni tc sini edevletinden görse. Hazır çipli kartlara da geçildi. Orada da sistemden değiştirilir. Bari oradan biraz veriler değişmiş olsa.
Sence kıytırk bir plastik parçası, rf-id sensör ve 2 vida 16 dolar mı? peki.. biraz çinli sitelerde 16 dolara perakende olarak neler alabileceğine bak istersen.
|
Bakalım bu sefer hangi abimiz ablamız zengin olacak bu işten
|
Akaryakıt firmaları taşıt tanıma sistemlerini montaj dahil ücretsiz yapıyor. :/
|
Bence iktidar yalakalarina 2 tane takılması zorunlu olsun daha güzel olur 🤣🤣
|
Vergi kaçağını önlemek bahane. Daha önce de kredi kartı kullanıcılarına dadanmışlardı. Kredi kartı limitleri 100 bin TL ve üzerinde olan kart sahipleri, her yıl kart başına 750 TL katkı payı ödeyecekti, tepikler üzerine vazgeçildi. AKP ve Maliye bakanlığı ekonomiyi batırdı. |
Vergi kaçağını niye uzaklarda en antin kuntin yerlerde arıyorlar ki onu anlamadım. Göz göre göre hep vergi kaçıran, gelirini düşük gösteren meslek alanları var onlara yönelerek başlayabilirler. Gidip baksın örneğin vergi kaçırmayan müteahhit %1 falandır. Şirket sahiplerine bakabilirler, ve en öncelikli olarak da yandaş oligarklardan vergi silmeyebilirler. |
Yalnız nedense firma adı menşei yine de açıklanamamış. Ekipmanın İsrail ve Kanada'dan olması gerçeği yansıtmamaktadır demiş. Ayrıca yazılım kısmı da yerli milli Türk falan diye klasik söylenmiş. Firma ismi verilmeli değil mi? Donanım Türk değil yani onu kabul etmişler. Gerçi yazılım içinde şeffaflık gerekmiyor mu? Ne yani Mit mi çalışıyor. Sonuçta yazılımı da bir kurum yapıyor olmalı. O zaman hangi yazılım firması? Neden isim yok. Şeffaflık o kadar mı zor?
Hala daha çıkıp edevlet verileri çalınmadı ama panelcilerle mücadele ediyoruz diye birbiriyle çelişen açıklama yaptılar. Sonuna kadar inkar da çok saçma değil mi yav. Bu panelden bir önceki çalınmada da çalınmadı demişlerdi, torrentte bayağı database imiz duruyordu. Çalınmadıysa indirip bakıp, birebir kendini, tanıdıklarını aratıp, adreslerine, telefonlarına kadar teyit etmekte de bir sıkıntı olmamalıydı herhalde. Hayır bir de milli güvenlikte sorunu. Tamam isim, d.tarihi, telefon, adres falan değiştirilemezde bari ne bileyim yurt dışında da yaşayan Türk kimliğine sahip 100 küsür milyon insanın tc numarası falan otomatik değiştirilse, herkes girip yeni tc sini edevletinden görse. Hazır çipli kartlara da geçildi. Orada da sistemden değiştirilir. Bari oradan biraz veriler değişmiş olsa. |
Zaten onu diyip kıvırmışlar🤦♂️
1.413 TL + Montaj + KDV tutarındadır. Taşıt Tanıma Birimlerinin montaj bedeli 912 TL Yine de saçma sapan fiyat. 16 dolar ne ara 1413 tl oldu. |
Haha 16 dolar yersen, en azından takma maliyeti filan diyerek kıvırsaydınız, bunlarda milleti hepten keriz belledi.
|
Benzer içerikler
- instagram keşfet sıfırlama
- telegram numarasız hesap açma
- office 2024
- whatsapp görüntülü not
- instagram kişisel hesaba geçiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X