Şimdi Ara

uTorrent HAS CRASHED HATASI [ÇÖZÜLDÜ]!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır uğraşı sonucunda hem eski haline (%90) hem hatayı düzelttim.Siz değerli arkadaşlara ve bundan sonra sorun yaşayacak olanlara çözüm olması dileğiyle.Uyumluluk,yönetici olarak çalıştırma,sil/yükle gibi işlemlerle uğraşmayın boşa vakit kaybı.

    Yapılacak işlemler;

    1)Öncelikle utorrente sağ tık dosyasına gidiyoruz ve tüm dosyaları kopyalayıp yedekleyelim.(C:\Users\xxx\AppData\Roaming\uTorrent)
    2) Utorren dosyasında hatanın meydana geldiği tarihten sonraki bütün "DMP" türe ait dosyaları silelim.(Örn:05.08.2016 da meydana geldiyse bu tarihten sondakiler, eğer hata devam ederse 1 erer gün olarak geriye doğru 04.08.2016.03.08.2016.... taki hata bitene kadar :D)
    3) Utorren dosyasında duran başka dosyaları silmeye gerek yok.(Eğer oldu ki gene olmadı bu kez torrent dosyalarını tarih baz alınarak tek tek silelim.)

    Yapılan her işlemden sonra görev yöneticisinden programı kapatıp (normal kapama olmaz) devam edelim. İşlemler bittikten sonra programı tekrar açtığımızda menüde bazı değişkenlikler olabilir bende tamamlanan dosya sayısı hiç olmamasına rağmen 10 yazıyordu (unutmadan hata öncesi toplam torrent 200 geçikti ). Ayrıca ilk hata verdikten sonra ben beta sürümüne geçmiştim bunu da belirteyim.Bendeki amaç eski torrentlere devam etmemdi baya torrent vardı çünkü, sıfırlamak isteyenler tüm dosyayı (DMP ve Torrent dosyaları) silmeleri yeterlidir.
    Bu benim kendi çözümüm bende işe yaradı umarım herkeste işe yarar hatasını gideremeyenler yedeklemeden eski haline alabilir.
    Yardımcı olduysam ne mutlu bana.Esenle kalın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SESSİZDÜNYA -- 16 Ağustos 2016; 18:51:04 >







  • Konuyu belki hortlatacam ama bana çok yardımcı oldun çok teşekkür ediyorum. 1 tane dmp dosyası silmekle halloldu. 1 saattir sorunsuz çalışıyor.Normalde 2. dk da bu hatayı veriyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dumanyack

    Konuyu belki hortlatacam ama bana çok yardımcı oldun çok teşekkür ediyorum. 1 tane dmp dosyası silmekle halloldu. 1 saattir sorunsuz çalışıyor.Normalde 2. dk da bu hatayı veriyordu.
    Yardımcı olduysam ne mutlu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.