Şimdi Ara

Ütopya sonrası oyun tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese.Oynayanların bildiği gibi Ütopya online adlı oyun kapandı ve ben de alternatif oyun arayışına girdim ve 25-30 oyun içinde bana en mantıklı gelen oyunun tanıtımını yapıcam size.Oyunun adı Çiftlik geliri.Bence piyasada şuan yatırım yapılabilecek ender sitelerden biri.Oyunun ara yüzü basit ve kazanç tablosu hesaplama yeri var.Papara ile en az 50 tl yatırım yapılabiliyor ve bu yeterli bir rakam oyunda para kazanmak için.Oyunda 6 çeşit bonus çok sayıda etkinlik var.Aktif olan bir kişi 50 liralık yatırımını 2 ayda amorti edip ondan sonraki tecrübe ve taktik ile ayda 300 tl gibi rakamlara çıkabilir.Oyunda depo sistemi var.24 saat içinde üretimi bozdurmanız gerekiyor.yani 24 saatte bir girip bozdurmak yeterli.dediğim gibi 6 çeşit bonus var ve bonuslardan günde 400 kredi almak mümkün oyuna girme derecemize göre.Vereceğim linkten oyuna girdiğinizde 1500 kredi veriyor ve bununla 1 adet domdom 2 adet boncuk tavuğu alıp üretimimize başlıyoruz.Yatırım yapacaklara tavsiyem ise 50 tl gibi bir meblağ ile başlamaları ve bunun karşılığında lohman tavugu almalarıdır.Bununla beraber gelişim hızlanacak ve dediğim gibi ilerde ayda 300 tl lere ulaşan kar oranlarına çıkılabilecek.Linki aşağıya bırakıyorum buradan kayıt olup inceleyiniz.


    http://ciftlikgeliri.com/register.php?ref=33430







  • Bu 25-30 oyundan seçtiğim diğer oyun ise henüz 1 ay önce açılan ve bence önü açık olan bir oyun.Oyun ütopya tarzı,burada sistem inekler üzerine değil keçiler üzerine kurulu.Yine vereceğim linkten kaydolursanız ücretsiz puanınızı alıp ilk keçinizi alarak üretime devam edebilirsiniz.Ütopya kadar kazançlı bir oyun olacağını tahmin ediyorum.Yaptığım hesaplara göre bu oyunda da 50 tl civarı yatırım yapıp 2 ay sonra paranızı çıkardıktan sonra aylık 250-300 tl lere varan kazanç elde edebilirsiniz.Bonus olayı ise her saatte var ve bonus miktarı gerçekten fazla.Ayrıca 24 saatte bir alınabilecek günlük bonus da mevcut. Linki veriyorum incelemek isterseniz kayıt olup inceleyebilirsiniz.Aklınıza yatarsa başlarsınız oynamaya.


    http://keciler.net/?i=1931




  • Aklınızdan bir sayı tutun tuttuğunuz sayı tekse 50 çift ise 100 lirayı evin penceresinden atın Sonra leylekler evin balonuna 400 lira bırakıyor arkadaşımın kömşusunun oğlunun çok yakın arkadaşı denemiş sizde deneyin.
    Ben inanmadım ama siz bı oyunlara inanıyorsanız bunada İnanmalısınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güvenilir 2 oyun kaldı 1. si çiftlikbank ikincisi ongunluk.
    https://ongunluk.com/kayitol.php?ref=118 incele referanstan üye ol yatırım yapmadan sana 37 tl kazandıracak 20 tl lik 2 coin kazan.
  • Akıllı adam bu tür oyunlarla uğraşmaz. Hepsi emek ve umut hırsızı.

    Köşeyi dönünce kaçacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YolumBilgelik

    Akıllı adam bu tür oyunlarla uğraşmaz. Hepsi emek ve umut hırsızı.

    Köşeyi dönünce kaçacaklar.

    Bu adamı dinleyin.

    İnternet başındaki çocuklar(ütopya.yollara hükmet gibi) reklam tıklama sitelerine üye oluyorlar. Kazanacağınız zaman site kapanıyor vs bir şey oluyor. Bu bahsettiğim siteler aynı gün kapandı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thearsiv

    Aklınızdan bir sayı tutun tuttuğunuz sayı tekse 50 çift ise 100 lirayı evin penceresinden atın Sonra leylekler evin balonuna 400 lira bırakıyor arkadaşımın kömşusunun oğlunun çok yakın arkadaşı denemiş sizde deneyin.
    Ben inanmadım ama siz bı oyunlara inanıyorsanız bunada İnanmalısınız

    Teşekkürler oldu tavsiye ederim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çiftlik bank harici diğer bütün çiftlik siteleri ponzi arkadaşlar o yüzden dikkatli olmalısınız.
  • Ne oldu la paranı alabildin mi ? Jajajajajajjajaja

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.