Şimdi Ara

utanıyorum ama yardımcı olun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garibanboy -- 5 Eylül 2012; 23:17:52 >

bu arada bende bdsm'de kadınların işkencesinden hoşlanıyorum

sorununun çözümü için erkeklere yapılan işkenceleri izleme gaylıkla bir bağlantı gördüğün zaman hemen kapat

• quote:

Orijinalden alıntı: garibanboy

arkadaşlar ben farkettim ki insanların ellerini kollarını ayaklarını kelepçelemesi ip veya filmlerdeki bantlarla bağlaması hoşuma gidiyor hatta fantezim gibi hatta ayıptır söylemesi azıyorum ve bundan utanıyorum youtobe da falan duct tape funny yazınca arama kısmına çıkan şeyleri izlemekten zevk alıyorum bunu geçtim erkeğin erkeği bağlaması hoşuma gidiyor gibi kızlarıın kızları bağlaması çok hoşuma gitmiyor ama en çok kızların erkekleri ellerini kollarını bağlaması hoşuma gidiyor ve kendimden korkuyorum acaba ben gaymıyım diyorum nolur fikirlerinizi söyleyin yardımcı olun napayım bilmiyorum lütfen dikkatli okuyun yanlış anlaşılırsa yanlış şeyler yazabilirsiniz yardım ederseniz allah sizden razı olsun kimseye derdimi anlatamıyorum

ve çokkkkkkkkk cidddddddddiyiiiiiiiimmmmmmmm arkdaşlarrrrr yardımcı olun allah aşkına

Nick mesaj uyumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ''İnsanın doğuşunu görmekten herkes kaçar, ama ölümünü görmeye koşa koşa gideriz. İnsanı öldürmek için gün ışığında meydanlar ararız, ama onu yaratmak için karanlık köşelere gizleniriz. İnsanı yaparken gizlenip utanmak bir ödev, onu öldürmesini bilmekse birçok erdemleri içine alan bir şereftir. Biri günah, öteki sevaptır.''

• Yaşın kaç. Ayrıca bana csb gibi geldi

güneş ve rüzgar oyuncak işi bebelere yönelik yani sana.ben lafımı çaktım o zaman ben tartışmam yazabilirsin ancak. -em2018
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.