Şimdi Ara

Üstüme kayıtlı aracı başkası kullanıyor Geri alamıyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Araç 2010 model hyundai kamyonet

  • Nasıl çalıntı ihbarı yapacaksın diyenler var tövbe yarabbim ya. Araba adamın üzerine okuduğunuzu anlamıyor musunuz? Arkadaşı da arabayı gasp etmiş yani çalmış. Gideceksin savcıya aracımı gasp etti diyeceksin bu kadar basit. Yalan söylemene gerek yok.

  • Aracınıza haciz koyan ilgili vergi dairesine gidin ve durumu anlatarak yakalama konmasını borçlarıma mahsup edilmesi için yakalanan aracımın satılmasını talep ediyorum deyin. Ruhsat sahibi siz olduğunuz için sizden dilekçe alarak işlem yapacaklardır. Ama diğer arkadaşların dediği gibi kamu kurumunun yakalama koyması işi bitirmeyecek, bir şekilde trafik kontrol noktasına girmesi ya da bulunduğu yeri bilip ihbar etmeniz lazım.

  • Yani çok basit aracım çalındı diyeceksin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor durum ilk olarak bi avukata danışın bence.
    Ben olsam polise gider aracı sözlü sattım ama ne paramı verdi nede kamyoneti verdi beni kandırdı derim ki yalan söylemem böyle bi durumda.
    Çünkü karşı taraf yakalanır da arabayı o bana verdi diyecek ki yalan değil. Direk çalındı dersen burda sıkıntılı duruma düşersin.
    Ama anlaştık sonra paramı vermedi kamyoneti de aldı gitti dersen (ki sanırım olay zaten böyle) yalan söylememiş olursun.
    Burda haklıyken haksız duruma düşme. Direk sokaktan çalındı deme bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en kötüsü aracı kullanan birine çarpsa çarptığı kişi ölse ve aracı kullanan olay yerinden kaçsa direk hapistesiniz. Hiç kurtuluşunuz yok bilesiniz. Çünkü Malik sizsiniz ve o aracın her şeyinden siz mesulsunüz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BaZZaM

    Araç hakkında yakalama kararı olmadan nasıl yakalatacak? Aracın hacizli olması trafikte hemen bağlanacağı anlamına gelmiyor. Kamu kurumları genelde araca haciz koyarlar ama yakalama kararı çıkarmazlar. Polis yakalama kararı olmadan hiçbir şey yapmaz. O yüzden çalıntı ihbarı veya suç duyurusunda vs. bulunması gerekiyor. En doğru cevabı bir avukattan edinmesinde fayda var.



    Alıntıları Göster

    Haklısınız, ben yanlış ifade kullandım. Yakalama kararı çıkartmanız gerekiyor. Daha sonra ya yerini öğrenip ihbar edeceksiniz ya da polis çevirmesine takılmasını bekleyeceksiniz.


    Halen çalıntı ihbarı yap diyen var, tövbe tövbe.





  • 155 i arayip aracim calindi diyeceksin..1 hafta icinde kapinin onunde olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdar5959

    Araç 2010 model hyundai kamyonet

    ne oldu araba işi.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.