Bildirim
Üstadlar Bakabilir mi ? (6c04et)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir - 5 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Hicbir sekilde duzeltemezler ekran kartini, cihaz sorunlu. 6770M olarak gozukmeside driverden dolayiydi sanirim, korkmana gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani cihazda 7690 kartı varsa bile 6770m olarak mı göreceğim ben hep ? Cihaz sorunlu derken bunu mu kast ettiniz ?
Peki bu durumu nasıl düzeltebilirim ? -
quote:
Orijinalden alıntı: tucker2
Yani cihazda 7690 kartı varsa bile 6770m olarak mı göreceğim ben hep ? Cihaz sorunlu derken bunu mu kast ettiniz ?
Peki bu durumu nasıl düzeltebilirim ?
Mavi ekran, kitlenme gibi sorunlar yasarsin bu pcde. 6770M olarak gozukmesini dert etme.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Cihaz 16.05.2014'te tekrar elime ulaştı.Aldığım mavi ekran hataları sistemler çakışmalarla ilgiliymiş, ekran kartı için 7690 modelinin üretimi durduğu için 6770m serisi kullanılmış bunun yerine, wireless ile ilgili yine bir sorun bulunamamış ancak ben hala ciddi sıkıntılar yaşıyorum üç gündür, kasayı açma zahmetinde bulunmamışlar, CD-Rom zaten çalışmaya başlamıştı göndermezden önce ama USB'nin içi hala aynı şekilde yamuk, çok az şekilde düzeltilmiş o da büyük ihtimalle bir tornavida veya parmak yardımıyla yapılmış, bununla ilgili cihazı servise göndermeden önce bu şekilde olmadığını ve serviste bu hala geldiğini Tüketici Hakları Servisi (ALO 175) ile görüştüm ancak son haliyle cihazın bahsettiğiniz donanımları çalışıyorsa bir hak iddia edemeyeceğimi söylediler sadece firmayla ilgili şikayette bulunabilme hakkım varmış.
Velhasıl benim için en önemli konumda olan ekran kartı sorunu çözüme kavuşmuş oldu ancak burda HP Teknik Servisi'nin eksiliği ortaya çıkıyor.Onarım kaydı açılana kadar farklı farklı kişilerle görüştüm bu konuyu ama bir allahın kulunun da bu kartın ürüteminin durduğu için içinde farklı kart bulanabileceği hakkında bilgisi yok.Sonra insanı iğneler gibi sorulan sorulara, belirtilen problemlere açıklama yapmayı biliyorlar ama hepsi önlerindeki bilgisayarlardan gördükleri bilgi ekranları sayesinde, özünde bu kadar bilgili olmadıkları aşikar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X