Şimdi Ara

Üst Seviye Telefon Önerisi (1500 Tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nexus incelemesini izledikten sonra otg ve ısınma sebebiyle nexus tan soğdum :( . 2 gb ram , büyük ekran ve quad core olan bi cihaz arıyorum. Yurt dışından alma imkanım var (almanya,belçika,hollanda). Bir çoğunuz s3 ve note 2 önerecek ama onlarında ekranı yetersiz ve muhtemelen kayıt illegal olacağı için güncelleme yapamam (pasaport hakkı doldu). Tegra işlemcili cihazlar dışında hepsi olabilir. Optimus G iyi cihaz ama fiyatı hakkında bilgim yok. Önerilerinizi bekliyorum...

    Not: ideos x5 , note ve s2 kullandım.



  • Hocam asus padfone2 alırım ben olsam hiç düşünmem.. Oppo find falan da var iyi özellikleri ama avrupada bulunurmu bilmiyorum
  • Asus biraz pahalıya kaçıyo bende düşündüm ama Oppo da pek sıcak gelmiyo. Bekleyecek sabrım kalmadı en fazla 2 yada 3 hafta.
  • Asus Padfone 2 geliyor TR'ye.. kesinlikle tavsiye ederim..

    onun dışında 1.500TL gibi bir rakam koymuşsunuz, büyük ekran olması dışında diğer kriterlerinize uymuyor sanırsam ama oldukça seri bir telefondur, HTC Sensation XL tavsiye edebilirim..

    Windows Phone 8 işletim sistemli telefon düşünürseniz yine HTC Windows Phone 8X derim..

    One X ve One X+ tegralı olduğu için liste dışında kalıyor..

    büyük ekran istemeseydiniz iPhone 4S'i de listeye eklebilirdim ama onu da geçiyorum.. ASUS PadFone 2 ve HTC Sensation XL en iyi seçenekler gibi duruyor şu anda..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 15 Aralık 2012; 16:28:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler biraz fazla seçici biriyim. WP 8 düşünmüyorum hala oturmamış bi sistem 2 sene sonra ancak wp li bi cihaz alabilirim. Sensation XL ise dual core ve htc jb yi vermedi. En iyisi bi 15 20 gün daha beklemek . Optimus G , padfone 2 gelmezse nexus 4 alırım artık :( .
  • Note 2 nin ekranını beğenmemişsiniz hocam ama, ben de şu 2-3 hafta içerisinde telefon almayı düşünüyorum, büyük ekran uygulama bolluğu,spen gibi olaylar bana çok cazip geldi. Asus padfone2 de güzel alet, tabletli olması cabası ama fiyatı biraz sıkıntı onunda. Lg güncelleme sıkıntısı vs konularından dolayı elemiştim. Htc butterfly var bir de aklımda ama o da ne zaman çıkar piyasaya (ocak ayı içi söyleniyor bakalım).
  • Padfone ve Nexus 4 en iyi seçim bence. ben bi yıl sonunu bekleyim bakarsın ikramiye çıkar zor ama.
    Edit : Android hakkında baya bi bilgim var pek fazla güncelleme aramiyorum zaten genelde de custom rom kullanıyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speed_brain -- 15 Aralık 2012; 19:38:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.