Şimdi Ara

Üst komşu sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu yıl ayrı eve çıktım bir apartmanda.Tüm apartman sakinleriyle aram iyidir hepsi sever beni ama üst komşu yok.Anlaşamıyoruz.Arkadaşlarım geliyor eve sohbet ediyoruz tak kapıcı geliyor böyle böyle rahatsız olmuşlar diye.Başlarda hani bende mi sıkıntı gerçekten ses mi yapıyorum diye düşündüm de yok arkadaş yapmıyorum.Bildiğimiz sorunlular bunlar.Üstüne birde aileme şikayet ediyorlar beni küçük çocukmuşum gibi.Son bomba da geçen bir kız arkadaşım gelmişti bir süre bende kalmıştı bunlarda ailemi arayıp eve kız attığımı söylemiş.Nasıl sinir oluyorum artık anlatamam arkadaş.Elimden bir kaza çıkacak diye korkuyorum

• Elinden bi kaza çıkarsa zaten o vatandaşın da bida sesi çıkmaz emin ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin ses yaptığınızı zannetmiyorum, komşu sorunlu. Benim kapıma bir kere gelmişti komşular, güzelce bir bağırmıştım. O gündür hiçkimse gelmedi kapıma. (deli olduğumu zannediyorlar rahattım o yüzden )

Aileni tanıyorlarsa, söyle onlara onlar gidip konuşup dertleri neymiş öğrensinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calimaestro

Sizin ses yaptığınızı zannetmiyorum, komşu sorunlu. Benim kapıma bir kere gelmişti komşular, güzelce bir bağırmıştım. O gündür hiçkimse gelmedi kapıma. (deli olduğumu zannediyorlar rahattım o yüzden )

Aileni tanıyorlarsa, söyle onlara onlar gidip konuşup dertleri neymiş öğrensinler.
    Hocam yüz yüze konuşmmuyorlar benimle zaten ya kapıcı yolluyorlar yada aileme telefon açıyorlar.Aileme söyledim zaten bunu son aradıklarında bağırıp çağırmış babam.İşin garibi ben geceleri onların kavgalarının sesine uyandığımı bilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.