Şimdi Ara

ÜST KOMŞU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar üst katımızda oturanlar çok anlayışsız insanlar sürekli gürültü yapıyorlar çocukları durmaksızın koşturuyor ve haliylede bizde aşırı bir gürültü oluşuyor ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum

• Git kapılarına düzgünce söyle,olmadı tekrar git sert bi şekilde söyle yine mi olmadı o zaman sende gürültüye başla
  • Bizim üstümüzde de bitane var 20 yaşında şarkı açıp avazı çıktığı kadar şarkı söylüyor. Bende ona sinir olup internetlerini çekiyorum 1 gün boyunca
  • Git insanca nazikçe söyle.Büyük bir ihtimal ses kesilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trail Of Blood

Git insanca nazikçe söyle.Büyük bir ihtimal ses kesilir.

söylediğiniz zaman önce inkar ediyor gürültüye kısa bir ara verdikten sonra kaldıkları yerden devam ediyor hep bu mazlumluğumdan işin açıkçası bende çok sesimi çıkaramıyorum insanlar çok anlayışsız olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Static-X

Git kapılarına düzgünce söyle,olmadı tekrar git sert bi şekilde söyle yine mi olmadı o zaman sende gürültüye başla

o dediğiniz olmuyor ben yukarı cıktım ses yapıyorlardı kapıyı açmadılar bende aşağıdan sopayla yukarı vurdum.
    Sonra dayanamadı o indi aşagı o derken kızı indi dedi biz misafiriz cocuk bu napalım falan dedi.Bilerek ayaklarını vuruyorlar.
    Suan hala devam ediyorlar bidaha vursam aşağı inicek biliyorum o zaman kadına nasıl bir cevap vermem lazım ki banada bişe diyemesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Bizim üstümüzde de bitane var 20 yaşında şarkı açıp avazı çıktığı kadar şarkı söylüyor. Bende ona sinir olup internetlerini çekiyorum 1 gün boyunca

siz en azından bir şekilde intikam alabiliyorsunuz ben onuda yapaıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_fb**

quote:

Orijinalden alıntı: Trail Of Blood

Git insanca nazikçe söyle.Büyük bir ihtimal ses kesilir.

söylediğiniz zaman önce inkar ediyor gürültüye kısa bir ara verdikten sonra kaldıkları yerden devam ediyor hep bu mazlumluğumdan işin açıkçası bende çok sesimi çıkaramıyorum insanlar çok anlayışsız olmuş

O zaman git sert bir şekilde,"burda sadece siz oturmuyosunuz başkalarıda var kesin şu lanet sesi ve kapayın cenenizi kahrolası zenciler" diye bagırarak evine git.Komşun en kısa zamanda taşınacaktır.

• quote:

Git kapılarına düzgünce söyle,olmadı tekrar git sert bi şekilde söyle yine mi olmadı o zaman sende gürültüye başla

ben nasıl bir şekilde gürültüye başlıyabilirimki onlara yaptıklarının ne kadar kötü birşey olduğunu nasıl söyleeyebilirim
  • quote:

quote:

ben nasıl bir şekilde gürültüye başlıyabilirimki onlara yaptıklarının ne kadar kötü birşey olduğunu nasıl söyleeyebilirim

alttan sopayla vur aynı sesin 2 katını yukarı ver aşağı inince kapıyı açma
  • quote:

quote:

Müzik aç,gitarın varsa gitar çal mesela 1-2 örnek bunlar daha çok şey vardır aklıma gelmiyor pek
  • Çık yukarı bas küfürü
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetferhat

Çık yukarı bas küfürü

haklıyken haksız olmayalım o zamanda
  • Evi terket,
  • su vanasını kapat elektrik sigortalarını attır binadan terkedip gitsinler lanetler
    bizim komsuya yaptım oda bızım kabloları kesmiş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

su vanasını kapat elektrik sigortalarını attır binadan terkedip gitsinler lanetler
    bizim komsuya yaptım oda bızım kabloları kesmiş :D

hocam siz baya savaş halindesiniz çok ağır kaçmazmı ama onlarda
  • uyutmuyorsa acımıyorsa sende acımıcaksın bugun ses yapar yarın tavanı deler sen ufaktan belli et yoksa durduramazsın
  • quote:

uyutmuyorsa acımıyorsa sende acımıcaksın bugun ses yapar yarın tavanı deler sen ufaktan belli et yoksa durduramazsın

haklısın yaş 18 çocuğu benim yaşlarda olsa dalmak isterdim ağız burun
  • yok sakın kabakuvet uygulama senin yaptığını hissettir haksız duruma düşme sonra binadan sen atılırsın
  • quote:

yok sakın kabakuvet uygulama senin yaptığını hissettir haksız duruma düşme sonra binadan sen atılırsın

o da doğru haklıyken haksız olamayalım birde
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.