Şimdi Ara

Üst düzey modemlerden hangisini almalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Evde tıkılıp kaldığımız bu günler eksikleri fark etmemize ve pek de umursamadigimiz performans eksiklerinin gözümüze batmasına neden oldu.

    Bu eksiklerin en önemlisi de bu aralar benim için kablosuz modemimin arızalanması oldu. Zaten çok da yeni olmayan airties’in adsl özellikli modemimi hazır yenileme zamanı gelmişken vdsl’e yükseltip özellikle evdeki herkesin ve tüm cihazların kablosuz bağlantılarını sorunsuz yönetecek bir cihaz İle değiştirmek istiyorum.

    Evdeki kablosuz cihazlar demişken televizyondan telefonlara, laptoptan Digiturke kadar neredeyse 12-13 cihazın aynı anda bağlı olacağı ve sorun yaratmadan bunlari yönetecek bir cihaz gerekiyor. Ayrıca yazın bahçede de bulunacağım icin kablosuz kapsama alanı da benim için önemli.

    Bu ihtiyaçlar icin vdsl destekli modem araştırırken tplinkin archer vr 2800 modelinde karar kılmış ve biraz olsun fiyatının düşmesini bekliyordum. (Su an ortalama 1400 lira) bu arada keenetic ultra ac2600’e denk geldim, neredeyse 400 lira daha ucuz olan bu modem de aklımı çeldi.

    Genel olarak her iki modemin inceleme videoları da olumlu olarak bahsetmiş ama teknik olarak işlemci ve RAM kapasiteleri olarak aradaki fiyat farkına değer mi merak ediyorum. Bu iki modem harici tavsiyesi olan da yazabilirse değerlendirmek isterim.

    Cevaplar icin şimdiden teşekkürler...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Keenetic olan router sanırım modem değil. Fritzbox tavsiye ederim. Sıfır sorun, Almanya üretimi. Ben 10 yılı aşkın süredir bir çok modelini kullandım. Şu an 7530 var. Harici anten bana çok gereksiz ve göz zevkini bozucu geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 23 Mayıs 2020; 22:27:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alibaba A kullanıcısına yanıt
    onboard antenle çokta çeker ya...
  • Hocam yüksek frekansta anten boyu çok kısa zaten, dış antenler modemden 10-15 cm uzaklaşmış oluyor. Asus Ac68 de kullanmıştım. Çok fazla fark göremedim. Belki antenlerin yön ayarı fark ettirebilir. Alan genişleyince repeater da gerekecektir hangi modem olursa olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.