Şimdi Ara

usb wireless adaptör aşırı ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bunu alalı 1 ay oldu. 1 aydır gayet güzel götürüyordu işi ama son günlerde bunu yapmaya başladı. el yakan bir ısıya ulaşıyor taktığımdan 1-2 dakika içinde ve tık sesini çıkartıp bağlantıyı kesiyor. ne yapmamı önerirsiniz?

• bndede platonun usb wirleessi var takdiigmda windows sesi geliyor ve asagida aglari söyüro 20-25 saniye içinde aşırı derecede ısınıyor ve baglantiyi kesiyor elimi yakıyor resmen baska pc lerde denendi hatta regulelü adaptorden gereken woltaji bile verdim yok yine aynı yine aynı ateş gibi oluyor

tiner kullanın diyorlar napacam bilmiyorm sizinde bilginiz varsa

pek anlamadım tiner muhabbetini ama belki bileşik bir sıvı(çamaşır suyu) kaldıysa içinde temizlenmesi için söylemişlerdir..sıkıntılı bir durum...

Orijinalden alıntı: samez

bunu alalı 1 ay oldu. 1 aydır gayet güzel götürüyordu işi ama son günlerde bunu yapmaya başladı. el yakan bir ısıya ulaşıyor taktığımdan 1-2 dakika içinde ve tık sesini çıkartıp bağlantıyı kesiyor. ne yapmamı önerirsiniz?

nirşey olmaz ısıdan benim wifi de ısınıyor normal yani
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.