Şimdi Ara

usb sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 gb lık kingston flash diskin 2gb lık bölümü görünmüyor.disk yönetiminde baktığımda 2gb kısmı biçimlendirilmemiş görünüyor.xp disk yönetiminden bu bölümü biçimlendirmek istedim .ama bu bölüm aktif görünmediği için yappamadı.usb flash diskin bu biçimlendirilmemiş bölümünü yeniden oluşturmak için bir program önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prose07 -- 31 Mart 2010; 14:11:42 >

• dostum disk yönetiminden görüyorsan oradan halledersin. ilk önce gördüğü bölümüde sil sonra bir bütün halinde tek parça halinde "yeni basit birim" oluştur. ve oluşturduğun bölümü formatla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaderim7

dostum disk yönetiminden görüyorsan oradan halledersin. ilk önce gördüğü bölümüde sil sonra bir bütün halinde tek parça halinde "yeni basit birim" oluştur. ve oluşturduğun bölümü formatla.

bölüm sil aktif değil.o yüzden yapamıyorum.
  • Mevcut bölümü silip bölümleri birleştirin ve sonrasında disk yönetiminden biçimlendirin. Daha önce nasıl bölümlendirme yaptı iseniz tekrardan tek bölümü 2 bölüme ayırmayı deneyin..
  • ..:: Flash Diskinizi CD-Rom Yapın - USB to CDROM ::.. konusunu inceleyin. Konunun ilgili bölümlerinde bu ayrıntıyı bulabilirsiniz. PreFormat işlemi sorununuzu çözecektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.