Şimdi Ara

Usb Hub İçeren Notebook Soğutucu Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopu masamda kullanacağım zaman oyuncu ekipmanlarıyla kullanmak istiyorum. Bundan dolayı laptopu biraz yüksekte tutmak ve soğuk tutabilmek için soğutucu alacağım. bir tane klavye bir tane oyuncu mause bir tane kablosuz mause takacağım için ya 4 tane usb hub sahibi olması lazım ya da soğutucuyu laptop yerine direk prizden kullanmak.
    Eğer usb girşli adaptöre takıp çalıştırsam problem yaşamazsam herhangi bir sessiz soğutucuya da razıyım.
    Yani ya 4 tane usb hub olmalı ya da prizden güç almalı.
    teşekkürler şimdiden.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: osmcgrgenc

Laptopu masamda kullanacağım zaman oyuncu ekipmanlarıyla kullanmak istiyorum. Bundan dolayı laptopu biraz yüksekte tutmak ve soğuk tutabilmek için soğutucu alacağım. bir tane klavye bir tane oyuncu mause bir tane kablosuz mause takacağım için ya 4 tane usb hub sahibi olması lazım ya da soğutucuyu laptop yerine direk prizden kullanmak.
    Eğer usb girşli adaptöre takıp çalıştırsam problem yaşamazsam herhangi bir sessiz soğutucuya da razıyım.
    Yani ya 4 tane usb hub olmalı ya da prizden güç almalı.
    teşekkürler şimdiden.

Usb çoğaltıcı kullanabilirsin ama en iyisi soğutucuya para vermek yerine kendi soğutucunu tasarlamaktır...12v ile çalışan kasa fanı al birde 12v dc adaptör ben sana yardım ederim yapmanda
  • fanın soğutması benim için önemli değil onu söyleyim :) laptop o kadar ısınmıyor. amaç stand görevi görmesi. belki yazın bi oyun masası yapabilirim direksiyonlu falan :D ona ön hazırlık bi nevi. yoksa çok güzel tasarımlar düşündüm de gerek yoktu yapmaya.
  • osmcgrgenc kullanıcısına yanıt
    Önemli olan stant olması ise sadece stand olarak satılan ürünler mevcut onları alın

• tcdd4242 kullanıcısına yanıt
    benim merak ettiğim konu şu bunların fanları için usb kablo koyulmuş bilgisayara takılsın diye. ben bu usb kabloyu alsam usb adaptörler var biliyorsundur. Usb girişi olur prize takarsın falan. Onunla çalıştırsam problem olur mu? Az soğutmuş çok soğutmuş etkilemez beni.
    farketmez direk 5 volt luk adaptörün ucunu buna bağla çalışır bir şey kaybetmezsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tcdd4242 kullanıcısına yanıt
    o zaman şöyle şık bir tane soğutucu alıyım gerisini alınca düşünürüz.

kendim yapsam neler lazım? ben bir tane 20 cm bir tane 8cm fan düşünüyorum. 8cm fan deliklerinin olduğu yerden üfler içeriye. 20cm de geniş alandan etki eder bunların üzerindeki yeride ısıyı iletebilecek bir maddeyle çekersem full soğutma görürüm. Ayrıca fanların diğer taraflarına toz tutacak bez geçiririm laptopa tozda kaçmaz. alt kısmına 4 tane ayaklık taktım mı tamamdır? Bunları ve eksikleri nereden alıyım?
    Benim kendi yaptığım soğutucunun konusu ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_87906575/f_//tm.htm#87906575

Fanları vatandan al toz olayını bilmiyorum çok işe yaramaz toz hertürlü giriyor içeriye 3 4 ayda bir açıp temizleyecez artık

Alimünyumdan yaparsan olur yapmazsan cokda farkedecegini düşünmüyorum bir mobilyacıya ucuza yaptırabilirsin istediklerini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.