Şimdi Ara

usb device over current status detected will shutdown in 15 seconds hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşımın bilgisayarını yeni topladık herşeyi takiyoruz. usb device over current status detected will shutdown in 15 seconds
    hatası geliyor biosa giremiyoruz klavye çalışmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://i.hizliresim.com/l79vMb.jpghttp://i.hizliresim.com/ZDJ7vZ.jpg

Arkadaşlar hata bu kasanın icinide attım acil yardım

Hiç bir usb takılı değil yine veriyor bu sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreRts -- 3 Mayıs 2015; 12:51:40 >
  • http://i.hizliresim.com/l79jMl.jpg

Bios pilini çıkarttık taktik buraya giriyor ama anakarta ps2 veya usb klavye takiyoruz görmüyor biosa giremiyoruz akıl verin lütfen

• Selamlar hocam. Ön panel usb bağlantısını sökerek denemişsindir sanırım. USB çıkışlarından biri kısa devre olmuş olabilir. Sadece usb fare ile deneme yapabilir misin? Bir de anakarta takılan fanlar dahil bütün bağlantıları sök, sadece 24 pin atx ve 4 pin cpu kalsın öyle açmayı dener misin? Eğer sorun devam ederse ön panele klavye bağlamayı dener misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notimportantali -- 3 Mayıs 2015; 14:50:25 >
  • notimportantali N kullanıcısına yanıt
    Hocam dün akşam aslında sistemi topladığımız gibi açtık msi anakart boot yerine atıyordu ama kitapçıkta hddled felan onları bulamadık deneye deneye yaptık denerken bu sorun oluştu ama kısa devre felan gözükmüyor hocam nasıl olabilir şizce klavyeyi anakarta ta kiyorum olmuyor usb bağlantısı yapıp kasan in önüne fare ta kiyorum yine olmuyor

• EmreRts kullanıcısına yanıt
    Hocam kısa devre olmasa bile aşırı akım çekiyor demek. Jumperları kırmızı çember içine aldım. Sen bir dene sonra tekrar yaz yardımcı olmaya çalışalım
     usb device over current status detected will shutdown in 15 seconds hatasi
    Hocam pw2 ye taktım açıldı msi boot menu press key yazdı 1 ede takayim mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Tek tek dene hocam
    Tek tek dene fakat bütün portlara takmayı dene klavyeyi
    Bizim arkadaş bilgisayarcı sözde bana dediki bunlar koruma kapağı çıkarttı ondan sonra böyle oldu hocam çok teşekkür ederim ben bi yemek felan yiyim denicem olcak sanırım

Hocam birde bu jumperler 2 girisli ama pw1 ile pw2 de 3 tane iğne var hangi tarafa takmam lazım bilgin varmı

KlavyeM ps2 girişli bi tane giris var hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreRts -- 3 Mayıs 2015; 17:22:58 >
    Anakartı fotoğraftaki gibi koyarsan pw1 soldaki iki pine takıyorsun. pw2 ise üstteki iki pine hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.