Şimdi Ara

USB den Film Oynatan Tv (Altyazı Ekleme)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 37' LED veya LCD televizyon bakıyoruz. Merak ettiğim şey televizyonların usb çıkışı oluyor, mesela divx ve mkv yi de destekliyor yazıyor. Peki altyazıyı da sorunsuz şekilde filmin içine sürükleyebiliyor muyuz? Ben alacağım televizyonda bu özelliğin olmasını istiyorum ve genelde de altyazılı izlerim filmleri. Önerebileceğiniz markalar var mı? Bu altyazılı şekilde oynatma işi nasıl oluyor yada var mı böyle bir özellik??



  • Sony Kdl 40 ex 401 de divx desteği var ve ben usb den kopya bir filme altyazı ekleyip altyazıyı aktive etmiştim televizyonun altyazı tuşundan.
  • Ethernet ve USB arayüzü bulunan LED TV'lerle görüntü aktarımı stabil ve problemsiz yapılabiliyor fakat altyazı konusunda bazı TV üreticileri sadece kendi sundukları DLNA sunucu vasıtasıyla altyazı işleminin yapılmasına müsade ediyorlar. Örnek vermek gerekirse LG 42LE7500 ve diğer başka LG modellerinde altyazı sadece kutu içeriğinde sunulan Nero Media Home4 yazılımı sayesinde oynatılabiliyor, bu husus kullanım kılavuzunda da ayrıca belirtilmiş. Ben de Samsung 40d5500 üzerinde bazı testler yaptım fakat ayrıntılı olarak uğraşmaya zamanım olmadı, görüntü aktarımı Ethernet üzerinden mükemmel fakat altyazı oynatabilmeyi başaramadım, konu hakkında kısa süre sonra bilgi verebileceğimi umut ediyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.