Bildirim
Us Robotics 9111 Modem Yardım!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
DNS ayarını PC üzerinden yapman yeterli. Hangi DNS'i kullanıyorsun? Bu arada PCR/SCR/MBS ayarına dokunma. ATM QoS ile ilgili standart değerleri olduğu gibi bırak. -
Dediğim gibi DNS ayarları işe yaramıyor.. Neti kullanıyorum bi an geliyor sitelere girmemeye falan başlıyor.. PCR/SCR/MBS ayarlarına dokunmama gerek yok onlarda problem yok gibi.. ATM QoS değerini değiştirdim şuan böyle kullanıyorum daha sorun çıkartmadı bakalım.. -
Malesef sorun devam ediyor.. -
Arayüzdeki "adsl" linkinde ne var acaba? ATM interface ile işiniz olmaması lazım. İsterseniz modemi fabrika ayarlarına getirip baştan tekrar tanımlayın adsl kullanıcı bilgilerinizi. Şu linkten faydalanabilirsiniz;
http://www.usr.com/support/9111/9111-ug/paramnl-4.htm
DNS'i ise bilgisayarınızdan değiştirmeyi deneyin. -
Sorun halloldu Qos Classla alaklıymış.. Bu sorunu yaşayanlar bunu değiştirip yapabilirler.. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X