Şimdi Ara

Ürün Çekim Mekanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba Arkadaşlar, kendimce Ürün çekimi yapmak istiyorum. Görselde de gördüğünüz gibi böyle bir ortama sahibim. (Işık yalnız üsten vuruyor ) ayrıca sanırım ışıktan kaynaklı olacak örnek çektiğim bir kaç resim hiç güzel çıkmadı, karanlık çıkıyor. (İphone 6 kamerası ile) bu ortamı Nasıl daha profesyonel hâle getirebilirim ? Çekim için nasıl daha güzel olur? Değerli fikirlerinizi bekliyorum Arkadaşlar. sağ olun, Var olun.


    Ürün Çekim Mekanı







  • Ortam gayet profesyonel. Böyle parlak zeminler ürün çektikten sonra hep sorun çıkarır. O nedenle bu zemine ve arka kısma bir örtü koyun. Bir açık, bir de koyu renk örtünüz olsun. Bu sayede zemin ve arka duvar arasındaki köşe çizgisinden de kurtulmuş olursunuz. Sonrasına da önden bir ışık verebilmek için en ucuzundan sabit led ışık alın tamamdır.

  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

    yanıtınızı yeni gördüm hocam, bildirim düşmedi. dediğiniz gibi hocam parlak zemini örtmeyi düşünüyorum. arka fon tasarımları mevcut veya bir tarafı koyu bir tarafı beyaz yaparım. ön ışıkta seyyar lamba kullanmayı düşünüyorum tasarruflu... cevabınız için tekrardan teşekkürlerimi sunarım hocamÜrün Çekim Mekanı .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.