Şimdi Ara

Uruk-Hai'dan sinav analizi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
5
Favori
16.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnşallah hocam devam
  • Özledik kral, selamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithellius M kullanıcısına yanıt
    Bu devirleri çoktan geçtim ama bi konuya gireyim dedim. Arkadaşım şu mesajdan ortaya çıkan şeyi söyleyeyim kendini inandırmaya çalışıyorsun ama çalışmayacaksın. Yani çalışsan yaparsın ama çalışmayacaksın. Yine yatacaksın. Bu mesajdan bu çıkıyor. Kusura bakma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıralama değil puan korunur.
  • Cosmicowl kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi unideyken girdigim icin ve genelde ayt calistigim icin hamlamis olabilirim.Ama matinin kolay oldugunu düşünmüyorum.Gecen yil 34e 0 matim vardi simdi 12-13 tane boştan bahsediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mithellius

    Yav alt tarafı 40 yıl önce berberlerin yaptığı bir mesleği yapacan havalara bak. Vasatsın kardeşim kabullen. Zavallı hayatında sana başarılar.
    Öncelikle konu nereden çıktı bir fikrim yok geçmiş alıntıları okudum sadece, üzüldüm senin adına ailen adına da utandım.
    Bir mühendislik öğrencisi olarak muhtemelen hedeflediğin, belki de kazanacağın 3-4 üniversiteden biri olan İTÜ öğrencisi olarak bir şeyler yazmak istedim tavsiye olarak alırsan ne güzel almak istemezsen de senin bileceğin iş.
    Ne diş hekimliği mühendislikten üstün ne mühendislik diş hekimliğinden.İkisi berberlikten de üstün değil.Diş hekimi olup kendi yerini açmadan önce aylık 9-10 bin arası maaş alan tanıdığım da var, mühendis olup üstelik İTÜ mezunu olup bölümünün Türkiye'deki konumu yüzünden 1,5 yıl işsiz gezen tanıdığım da var.Küçümsediğin meslek gruplarından biri olan bizzat kendi berberimse 3. arabasını 2 ay önce aldı.Ne yaptığın tabii ki önemli ama asıl önemlisi nasıl yaptığın.

    Home office hayalleri kuruyosun güzel.Ama kimse sana paşam sen git evden çalış ya demeyecek durduk yere.Kendini sevdirmen-saygı duydurman lazım fakat sen daha kendini sevmiyorsun, kendine saygı duymuyorsun.
    Artık elini nereye sallasan bir üniversite mezununa denk geliyor iyi kötü ingilizce'si de var.Kıstaslar artık bu değil.İş görüşmelerinde insanlar senin yaptığın projelere ve o şirketteki insanlarla uyumuna bakıyorlar.3 adet ceo'yla tanışma fırsatı buldum, örneğin biri adam 6-7 ülkeden sorumlu ve bu ülkelerin içerisinde Amerika,Almanya falan var.Adam toplantıdan sonra müdürüyle de yeni mezun çalışanıyla da toplaşıp yemek yiyor,müzik yapıyor, içiyor, ego 0 adamda.Sen daha eğitimine başlamamışsın, diğer insanlara tepeden bakıp morallerini bozmaya çalışıyorsun.Yurt dışında da ülkemizde de ister mühendis,ister doktor, diş hekimi kim olursa olsun diğer insanlara tepeden bakan egolu insanlara ihtiyaç yok,mecliste yeterince var zaten.Umarım bu dediklerim kendine bi bakmana yardımcı olmuştur.Sırf troll olsun vesaire diye insanların burada moralini bozmaya ümitlerini kırmaya gerek yok.
  • Shanki kullanıcısına yanıt
    Bolum degistirme dusuncem var hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xy z kullanıcısına yanıt
    Soru tartismak istemiyorum hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DogusCay kullanıcısına yanıt
    Hocam aslinda kimse tam olarak okudugu yerden memnun olmuyor,tipin da disin de muhendisligin de ayrı zorluklari var.Ben disin yeteneklerime uymadigini dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurshunzeplin kullanıcısına yanıt
    Tip okuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası diş okumak tıptan daha mantıklı geliyor bana hocam tıp harbi çok zor okuması ve sonrasında da.Ama senin hayalin tıptı diye hatırlıyorum o yüzden dene şansını olmazsa da sorun yok.Kolay gelsin işin zor.Gönlünce olur umarım her şey.
  • Dogru hocam o konuda haklisin. Her isin zorluklari var, tipin biraz daha fazla. Umarim gonlunce olur her sey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shanki kullanıcısına yanıt
    Hocam ikisinin de kendine has avantajlari da var dezavantajlari da var.Dis isterse su an ulkedeki en iyi meslek olsun.Sıkıntı benim kabiliyetlerime uygun olmamasi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok doğru ve zor bir iş yapıyorsun tebrik ediyorum hocam seni inşallah gönlüne göre olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kabiliyet kazanılıyor hocam emin ol.Mesela çok yakın arkadaşım dişte, başta kız sürekli ağlıyordu sürekli telafilere kalıyordu.Telafiler de birikince günde 4-5 diş yapmaya çalışıyor onların da çoğundan telafiye kalıyordu.Şimdi gayet eli yatkınlaştı.Yine zor tabii ki diş oymak ama çok çok daha pratikleşti ve geçiyor artık yaptığı dişler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cosmicowl

    Matematik tartışmasız zorduyu bi tartışalım mı ? Nedenini de hele bi
    Ya seni niye her konuda sınavın zorluğunu kanıtlamaya çalışırken görüyorum derdin nedir ya? Neyin acısını çıkarmaya çalışıyorsun anlamıyorum.
  • Biri bana 2018 tyt puanı korunma muhabbetini anlatabilir mi ilk defa duyuyorum. Şimdi ben bu seneki tyt yi geçen seneden kötü yaptım geçen seneki puanım mı alınacak otomatik olarak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sadece çok zaman alıcı sorularıydı düzenli matematik çözseydiniz kolaylıkla yetiştirebilirdiniz

    hatta sınavın süresi fazla olsaydık genellikle herkes 35 in üzerine çıkardı bir yerden elemeleri gerek bu da süreden
  • Saphyre kullanıcısına yanıt
    Evet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.