Şimdi Ara

URBANEARS KRANSEN-SONY XB400-SONY MH650C-PHILIPS SHP2000 KAÇIRMAYIN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    XB400: Kulaklığın garantisi yoktur. Kutusunu aldığım zaman atmıştım. Ürün bir yıllıktır ancak toplasanız 6 saat kullanmadım. Ses tonu bana göre değil. Gayet temiz ses veren, rahat bir kulaklık ancak bası istediğim gibi vurmuyor. Yani baslar oradalar vurduğunu hissediyorsunuz ama içinizde bası yaşayamıyorsunuz. Ben bassız yapamam diyenler için tavsiye etmem ama tiz performansı gayet başarılı. Dolaba kaldırdım birkaç kullanım sonrası. Kulaklığın kafa bandının üst kısmında kullanımda sizi rahatsız etmeyecek çizikler mevcut. Forumda incelemeleri mevcut, gayet kaliteli bir kulaklıktır.

    50 liraya satıyorum. Önce havale sonra kargo şeklinde satım işlemi gerçekleşir. Kargoyu alıcı öder. Referansı bol olan arkadaşlar güvensizlik sorunu yaşarsa önce ürünü yollarım anlaşırız sıkıntı olmaz. Ödeme olarak yalnızca İşbankası hesabına havale kabul ediyorum.

    Kulaklığın resimleri için PM atmanız yeterli whatsapp üzerinden fotoğrafları yollarım. Sorunuz (sesi vs.) varsa çekinmeyin sorun elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SON İNDİRİMİ YAPIYORUM

    SONY XB400 45TL (BU FİYATA KAÇMAZ)

    URBANEARS KRANSEN INDIGO 30TL (İDARELİK OLSUN DİYE ALDIĞIM BİR KULAKLIKTIR. TOPLAMDA 30 SAAT CİVARI KULLANILDI. KUTUSU VARDIR. FATURASI KAYIP ONUN İÇİN GARANTİ YOKSAYIN.)

    PHILIPS SHP2000 20TL (GİRİŞ SEVİYESİ PHILIPS KAFAÜSTÜ KULAKLIK. SADECE KULAKLIK VARDIR ELİMDE OLDUKÇA İYİ DURUMDADIR FAZLA KULLANILMADI.)

    SONY MH650C (SIFIR) 10TL (ELİMDE 4 ADET VAR 4'ÜNÜ DE ALIRSANIZ 25, 3'ÜNÜ ALIRSANIZ 20 LİRA. ÜRÜN REPLİKA ANCAK ORJİNALİYLE KIYASLADIĞIMDA DAHA İYİ SONUÇ VERDİ)

    OLABİLECEK EN UYGUN FİYATLARI YAZMAYA ÇALIŞTIM. FOTOĞRAF İSTEYENLERE WHATSAPP ÜZERİNDEN YOLLARIM, SİTEYE YÜKLEYEMİYORUM. ALACAK ARKADAŞLARA HAYIRLI OLSUN.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batterx One -- 11 Mayıs 2015; 23:40:09 >







  • Sıfır ve garantili olanları muadil sitelerde 80-100 TL arasında satılırken bu fiyata çok zor...

    "Bu ilan her türlü yoruma açıktır." ibaresine dayanılarak yazılmıştır...
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Fiyatı yazmak zorunlu olduğu için yazdım aşırıya kaçılmadığı sürece alacak arkadaşla anlaşırız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.