Şimdi Ara

UPS Vekaletname

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amerika'dan bir bilgisayar aldim, malum degeri 1500 Euro'nun ustunde oldugu icin "ithalat islemi" olarak gumrukte kaldi. UPS ornek bir vekaletname gondermis fakat sirket adina olarak gozukuyor, vergi levhasindan tutun imza sirkulerine kadar isteniyor. UPS'i aradim, telefonda musteri hizmetlerinin dedigine gore sirket/firma ile alakali yerleri silip sadece sahis adina doldurabilirsiniz dediler fakat bu ek olarak eklenmesi gereken seyler nedir ne degildir dev bir soru isareti olarak kaldi.


    Bir de prosedur olarak dediklerine gore noterden bu vekaletnameyi tasdiklettikten sonra PDF olarak UPS'e posta ile de Istanbul Havalimani Gumruk Mud. gonderilmesi gerekiyormus falan falan... Daha once bunu yapan oldu mu?




  • benim başıma geldi. amazondan siparişlerimde olmuştu. vekaletnameyi veriyorsunuz 1 defaya mahsus. ancak burda asıl önemli olan şey şu


    vekaletnameyi verdiğinizde ups gümrük müşavirliği sürecine prosedürüne uygun şekilde pakedi gümrükten çekmeye çalışacak. bunu yaparken de ek ücretler/vergiler ödemesi gerekebilir. bu çıkabilecek ek masrafları ups sizden alıyor havale/eft ile. bu ödemeleri yapmazsanız işlemlere devam etmiyorlar. Bu ödemeleri, gönderici firmadan alabilecek misiniz? bize ne kardeşim o zaman kabul etme geri gönderilmesini iste kargodan diyebilirler. gönderici firmayla durumu konuşup netleştirip ona göre bir karar almak gerekiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 10 Ocak 2022; 11:51:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.