Şimdi Ara

UPGRADE YAPMANIN KOLAY YOLLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kendimi bildim biledi GOLD üyeyim arkadaşın dediği kadar olmasada GOLD üyeliğin biras farkı oluyor. GOLD üye charımla 7 tane Horn Crssbowdan bir tande çok ender olarak 2 tane +7 çıkara biliyordum. Ancak uye olmayan bir charımla o kadar denememe rağmen 20 tane Horn Crosbow bile +7 olmadı. buda tecrübedir.
  • VE bu arada Kutularda bir iş var diyorsunuz. Bizim CLANDA bir babacab buna devrim getirdi. Yukardaki arkadaşında dediği gibi aynen o şekilde +6 ya kadar herşeyi neredeyse garanti basıyor. Ve bunun kutuların yerleri ve hatta server bile önemli demişti ben anlamadım ama adam yapıyor. Siz hiç SHELL +6 yapmaya cesararet edebilirmisiniz. Ben +5 i +6 ya basmak için Triana kullanayımmı diye düşünüyorum. +1 den +2 ye Shelli GOLD üyelik olmasına rağman yaktım siz düşünün artık.

    Ha birde unutmadan item basmadan önce bir alt class aynı itemden yakarsanız şansın arttığını söylüyorlar bu da hurafe ama birazcıkta olsun şansınızı arttırıyordur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valek -- 20 Mart 2006; 10:36:42 >
  • Evet şans işi olduğunu bende destekliyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: valek

    Kendimi bildim biledi GOLD üyeyim arkadaşın dediği kadar olmasada GOLD üyeliğin biras farkı oluyor. GOLD üye charımla 7 tane Horn Crssbowdan bir tande çok ender olarak 2 tane +7 çıkara biliyordum. Ancak uye olmayan bir charımla o kadar denememe rağmen 20 tane Horn Crosbow bile +7 olmadı. buda tecrübedir.


    Gold üye değilken 20 tane +7 wizarddan tam 6 tane +8 çıkarmıştım. Tamamen şans. Ama asıl yapmak istediğim totemic spear yanmıştı hem de trian ile...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cenk_325


    quote:

    Orjinalden alıntı: voker_boy


    quote:

    Orjinalden alıntı: fen0men0

    olabildikçe farklı kutulara koymaya bak mesela +3 ten 4 e 4. kutuya koydun +4ten +5 e 5. kutuya fln koy

    alakası yoq
    up. sadece sans ısıdır bnce...

    Sadece şans işi deildir Öyle olsa adam şansına shard +9 yapamazdı...

    Bak kardeş +9 shardın şansla alakası yok. Bende de var onların tamamı teknik. Öğrenmek istiyosanız bana ulaşın.Oyunda hiçbişeyin şansla alakası yok.Her şey teknik
  • Bak kardeş bu oyunda hiç birşey şansla alakalı değil. Her şey taktik. Bende de 2 tane -8 shard fül +8 shell var. Hepside drop item. İşin tekniğini biliceksiniz.Şansla alakası yok. Tekniğini öğrenmek isteyen bana ulaşsın.Oyunda beramustayım nikim SaH__BaZ
  • ben high class itemlerimi +5 e kadar garanti basıyorum.. Şöyle..
    Önce en dandik daggerdan 10 15 tane alıyorsunuz.. Sonra bunları önce +3 e, sonra sıra ile +4 e, sonra +5 ve +6 ya basıyorsunuz..
    +1 den +2 ye BUS kullanmak istemeyenler için 1 dagger yakmanız yeterli oluyor.. +2 den +3 e garanti BUS ile.

    +3 ten +4 e geçerken. +6 Ya bastığınız daggerlardan 2 tanesini üstüste yakıyorsunuz.(Şansım yok diyenler 3 tane de yakabilir).

    +4 yaptıktan sonra 4 tane dandik daggerdan yine üstüste yakıyorsunuz..En son high class iteminizi BUS ile basınca +5 oluyor.. Bu yöntemle Bayağı para kazanıyorum.
    +6 2 tane glave ve 1 warrior chitin pads bastım..
    Onları şöle bastım: yine 4 tane dagger üstüste yaktım, üstüne bir de high class item yaktım. Sonra +5 glaveyi bastm. +6 oldu.NOT:ITEM yakma olayı mutlaka arka arkaya olmalıdır..

    Ayrıca +6 dagger basmaktan sıkılıyorsanız piyasadan ucuza +7 bow +8 stiletto +7 wood staff vb.. ucuza toplayabilrsiniz.. Şansınız bol olsun=)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.