Şimdi Ara

unutamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sevgilimden ayrilali 1bucuk ay oldu ama hic unutamadim daha. ayni okuldayiz her gun goruyorum gordugumde kalbim cok fena hizlaniyo :( napcam ben ya hic aklimdan cikmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncelll fikir verin beyler :(
  • unutmuş gibi davran ve başka kızlarla ortam yap.her zaman gül.bu onu sana geri getirebilir.
  • Okul değiştir yoksa zor hergün görüyomuşsun olmaz böyle

• Savaşı sonunda zafer olduğu için seviyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: phradrel41

Okul değiştir yoksa zor hergün görüyomuşsun olmaz böyle

okul degistirme imkanım yok, gecen sene ayn sırada oturuyoduk tüm sene sayısaldık ikimzide, dil bölümüne gectim bu sene ama yinede her gün görüyorum her gördügümde sanki gelip sarılcakmıs gibi oluyo ama yok :( bogazımda dügümlenme oluyo kalıyo öyle, pek cevremde yok pek sosyal biri degilim :S
    biz o kadar baglanmıstık ki birbrimize ayrılırken bile seni cok seviyorum ama olmuyo anlasamıyoruz diyerek ayrıldı yani, sevmiyosun demekki falan demiştim hayır cok sevmiyorum ama böyle olmalı demişti ama gitti işte, hergün görüyorum arkadasları ile gayet mutlu geziyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuzuyaJuuzou -- 18 Eylül 2012; 18:01:22 >

• yukarı
  • Bende aynı durumdayım dostum ama sevgilimde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nestea10

Bende aynı durumdayım dostum ama sevgilimde var

ya baska kızlarla konusamıyorum ki dogru düzgün sanki ona ihanetmiş gibi geliyo hala :(
  • yukarıı
  • ya akıl verin beyler
  • 3 günlük dünyada kimse için üzülmeye değmez he insanlık hali 1 hafta unutmazsın aklından çıkmaz duygusala bağlarsın ama en fazla 2 hafta sonra artık tamamen hayatından çıkarman lazım. senden daha mı değerli sanki sen böyle yapınca kendine zarar veriyorsun? Ama o ? umrunda bile değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

3 günlük dünyada kimse için üzülmeye değmez he insanlık hali 1 hafta unutmazsın aklından çıkmaz duygusala bağlarsın ama en fazla 2 hafta sonra artık tamamen hayatından çıkarman lazım. senden daha mı değerli sanki sen böyle yapınca kendine zarar veriyorsun? Ama o ? umrunda bile değil.

1 hafta degil 1bucuk ay oldu ilkimdi o benim tum ilklerimi onla yasamistim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.