Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

UNTITLED YAZISINI DEĞİŞTİREN SCRIPT YARATMAK?

9
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Cevapla
Tüm Forumlar >> Web Tasarım - Programlama >> Tasarım ve grafik >> Web Tasarım ve Hazır Kodlar >> UNTITLED YAZISINI DEĞİŞTİREN SCRIPT YARATMAK?
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Yarbay
    2487 Mesaj
    Belli bir sayfadaki (örneğin bir arama sayfasının sonuç ekranındaki) "Untitled" yazılarını otomatik olarak "Sonuç" yazısına değiştiren bir script vs. yaratmak mümkün olabilir mi?



    |
    |
    _____________________________
    Richy'nin reklama ihtiyacı yok...
  • Yüzbaşı
    365 Mesaj
    <script>document.title="sonuc"</script> gibi bişey fikir verebilir.
    |
    |
  • Yarbay
    2487 Mesaj
    yok mesela bir kelime yazdık o kelime tüm arşivde arandı (yaklaşık 150-200 HTML sayfası arasında) ve sistem karşımıza yazdığımız kelimeyi içeren sonuçları sıraladı. Ancak HTML sayfalarında TITLE değerlerleri yazılı olmadığından, sistem tüm sonuçları "Untitled" olarak karşımıza getirdi. Bu 150-200 sayfayı tek tek değiştirmeden, sadece sonuç sayfasındaki "Untitled" yazısını değiştirmenin bir yolu yok mu? Bunu merak ediyorum... Saygılarımla...
    |
    |
    _____________________________
    Richy'nin reklama ihtiyacı yok...
  • Yarbay
    44900 Mesaj
    sayfayi dedigin nedir? html mi?
    script dedigin nedir? javascript mi?

    bu dedigin duruma html ve javascript kombinasyonuyla cozum olmaz!
    |
    |
    _____________________________
    psn
    acaltun17
  • Yarbay
    2487 Mesaj
    evet sayfa html, sistem ise php. illa javascript olması önemli değil, bir php script bile olabilir (maalesef hiç anlamıyorum bu script işlerinden)

    örneğin arama içinde "doktor" kelimesi içeren bir örnek koyuyorum:

    http://atanatana.com/cgi-sys/entropysearch.cgi?query=doktor&user=richy&basehref=http%3A%2F%2Fatanatana.com&template=default

    görüldüğü gibi tüm sonuçlarda Untitled yazısı geliyor. Çünkü sayfalarda TITLE değerleri yok. Bunu "entropy şablon" sonuç sayfasında nasıl önleyebiliriz? Bunu soruyorum saygılarımla...
    |
    |
    _____________________________
    Richy'nin reklama ihtiyacı yok...




  • Yarbay
    44900 Mesaj
    2 secenegin var
    1: tek tek dosyalara title tagi eklemek
    2: sistemi php ye cevirip nanelerin otomotik eklenmesini saglamak.

    2. si daha uzun surer ama sorasinda rahatlarsin
    |
    |
    _____________________________
    psn
    acaltun17
  • Yarbay
    44900 Mesaj
    uc tane varmis
    3: butun sayfalarinin formati ayni ise yani daha da acik sekilde eger butun dosyalarinin ilk 21 satiri ayni ise ufak bir nane ile hepsine tek tusla ekleyebilirsin ( tek tuş-> teşbihi beliğ (viva dig hehe!) )
    |
    |
    _____________________________
    psn
    acaltun17
  • Yarbay
    44900 Mesaj
    richy, pm de bir dandiklik var, gonderemiyorum. hem burdan yapalim herkes faydalansin. ok?
    |
    |
    _____________________________
    psn
    acaltun17
  • Yarbay
    2487 Mesaj
    dostum şu anda düzeldi mi?
    |
    |
    _____________________________
    Richy'nin reklama ihtiyacı yok...
  • Yarbay
    44900 Mesaj
    RICHY, dosyada <head> tagini kapattigin yere kadar olan satirlari aynen yaz. ona gore cozum uretecegiz.

    yalniz tekrar soyluyorum; bu cozum eger butun dosyalarin </head> tagi olan yere kadar formati ayni ise ise yarar...
    |
    |
    _____________________________
    psn
    acaltun17
HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
e-ticaret
Lastik Fiyatları
üniversite
son dakika
Paykasa
Blogio
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR4
0,250
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.