Şimdi Ara

unnecessary tension son 100 +denemeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
18
Favori
14.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Burayı son 100 günde yapacaklarımı ve yaptıklarımı yazmak için açıyorum.Hedefim 20-30k aralığında.TYT feni tekrar etmem gerektiğinden dolayı şu anda tyt netlerim 92 93 gibi.Nisanın ilk haftasına kadar tytyi 100 civarına getirmeyi düşünüyorum.Aytde ise fizik hariç konularım bitmek üzere çok bir şey kalmadı.Tekrar ediyorum ve hala soru bankası çözüyorum.


    yavaş yavaş denemelere başladım belki biraz da geç kaldım ama genel denemelerin sonuçları gözümün önünde olsun istedim.O yüzden genel denemeleri buraya yazmaya karar verdim.


    GENEL DENEMELER

    ---------------------


    Bilgi Sarmal Pusula 1


    Türkçe 6y1b 32.50

    >>>>> Bence hatalı sorular da içeren bir türkçeydi.Benim de doğru bulup yanlış işaretleme gibi bir hatam oldu.Genel olarak bilgi sarmalın branş türkçesinden bir farkı yoktu.6 yanlış yapılmayacak kadar kolaydı.Sağlık olsun.

    Sosyal 3y1b 15.25

    >>>>> Sosyali ortalama denebilecek bir seviyede.Tarih 5.soru bence mantıksız,garip bir soru gibi.Tarih yorum ağırlıklı hatta bilgi neredeyse içermeyen,coğrafya bilgi ve yorum isteyen,felsefe-din için de birer tane bilgi hariç tamamen yorum diyebiliriz.

    Matematik 2y4b 33.50

    >>>>> Geometriden 2 boşum var,salaklık.Tyt düzeyinde bir geometriye ve tyt altında bir matematiğe sahip.Balon sorusu harici eforsuz çözülecek bir sınavdı.Ben nedense 4 boş bıraktım biri mantık olan.33.50 kötü değil,iyileştirilebilir.

    Fen 2y3b 14.50

    >>>>> Feni bir tık zorladı.Nedense yapılabilecek soruları yapamadım.Fizik her zamanki gibi ortalamaydı.Kimyası fullenecek bir kimyaydı ama 1 boş bıraktım.Biyolojide ikilemde bırakan sorular oldu,şimdi bir göz gezdirdim ve aslında çok kolaylarmış.


    Toplam: 95.75


    Kendi adıma kötü geçen bir denemeydi.Forumda genelde 99 100 civarı yapanlar olmuş hep.O nedenle genele vurunca 95.75 benim istediğim bir net değil.Çok rahat 100 yapılabilecek de bir deneme zaten.Bunu gece 11-1 arasında çözmüştüm.İkinciyi erken bir saatte çözmeyi planlıyorum bana göre çözülen saatin de çok büyük bir etkisi var.


    --------------------------


    Apotemi 3lü TYT 1.


    Biraz önce çözdüm,zorladı.Beklediğimden daha düşük bir tyt mat gelecek sanırım çünkü zaman yönetimini problemleri çözerken iyi ayarlayamadım.


    .. denemeyi kontrol ettim normal netimden 10 12 belki daha da düşük geldi.buraya yazmıyorum neti her gün görüp canımı sıkmamak için ama


    Türkçesi garip,bunu kesin doğru yapmışımdır diyorsunuz yanlış çıkıyor.

    Matematiği uzun geldi epey bir boşum vardı.

    Fen ve sosyal bu türkçe ve matematiğe göre aşırı basitti,özellikle sosyal fullenecek seviyede.Keşke türkçe ve matematiği bir tık düşürüp fen ve sosyali biraz zorlaştırsalardı.


    --------------------------


    Bilgi Sarmal Pusula 2


    Türkçe 5y2b 31.75

    >> Kötü yaptım türkçeyi,yapılmayacak 3 tane paragraf yanlışım var.Neredeyse art arda gelmişler.Bazı paragraflar burada ne sormuş diyor resmen.Zor yapacağız diye anlamsızlık taşıyor her taraflarından.Dil bilgisi soruları güzeldi,çok fazla da yok zaten.

    Sosyal 1y3b 15.75

    >> Böyle bir net beklemiyordum sosyalden.Sosyali gerçekten güzeldi.Salt bilgi ya da salt yorum değil.Din kültüründe dip bilgi gerektiren bir soru harici zorlamadı beni.Emin olmadıklarımı işaretlemedim sadece.

    Matematik 1y8b 30.75

    >> Şu netleri ne zaman 35-36 yapacağım bilmiyorum.Matematiği zor değil,problem sorularının bazılarını hiç yapamadım ama.Bir de biraz yavaş çözdüm epey bir boş var.Geometride yapamadıklarım da oldu.Keşke daha yüksek yapabilseydim.

    Fen 2y1b 16.50

    >>Güzel bir net geldi.Feni basit,zor sorularla pek karşılaşmadım.1 tane emin olmadığım soru vardı onu da işaretlemedim zaten.Biyolojide aşırı saçma bir şekilde soruyu yanlış okudum ve 1 yanlışı oradan yaptım.Sakin çözülse direkt fullenecek bir feni var.


    Toplam : 94.75


    Hala istediğim net bu değil.Türkçedeki saçma paragraflar olmasa ve matematikteki boşlarımı halledebilsem 100 üzeri gelecekti.2 ay kaldı sınava,bu netlerde olmamam gerekirdi.


    ------------------------------


    Bilgi Sarmal Pusula 3


    Türkçe 1y5b 33.75

    >>> Türkçesi nedense zor geldi bana.Kontrol ettikten sonra zor olmadığını anladım.Sınav anında işaretlediğim 3 soru bana çok garip geldi.Sanki cevapları işaretlediklerim değilmiş gibi.O nedenle onları da sildim toplam 5 boş bıraktım ama hepsi doğruymuş.Netim 36.75 gelebilirdi,sağlık olsun.

    Sosyal 3y3b 13.25

    >>> Sosyal çok kötü geldi.13.25 bu sınavda yapılmayacak kadar kötü.Din ve felsefe zor değil,belki 1 soru kaçar ama coğrafyada çok ikilemde kaldım.Tarih de ortalama denilebilir belki bilgi sorusu fazladır.

    Matematik 2y4b 33.50

    >>> Matematiği çok zor değil,belki de epey kolay.2 yanlışım da işlem hatasından geldi.Çok kolay iki soruydu.35-36 lı netler çok rahat gelirdi aslında.

    Fen 1y3b 15.75

    >>> Türetilmiş büyüklük sorusunu yanlış yaptım dfgdskfg.Son iki biyoloji sorusunu boş bıraktım,emin olamadım.Kimyası aşırı basit,fiziği normal.Biyolojisi bazen ikilemde bıraktı ama göz gezdirirsem büyük ihtimalle o da kolay gelecek.


    Toplam 96.25


    Tam olarak dengeyi sağlayamadım hala.Bu sınavda toplasanız 6-7 tane salaklığımdan giden net var.96.25 asla kötü bir net demiyorum ama gerizekalı gibi elimle itmişim 102-103 neti.Bu akşam bir tane daha çözeceğim.Daha dikkatli ve kendimden emin çözersem biliyorum 100+ çok rahat gelecek.


    -----------------------------------


    Bilgi Sarmal Pusula 4


    Türkçe 5y2b 31.75

    >>> Türkçeyi yapamadım istediğim gibi.Zor da olmayan bir türkçesi vardı ama şerefsizler dil bilgisi sorularını başa koymuşlar kafayı toplamadan çözdüm.İlk sayfada 4 soru var 3 tanesini yanlış yapmışım.Paragraflar zorlamadı 1 tane yanlışım var onu da yapmayabilirdim.Dil bilgisi zor değil belki 1-2 tane kafa karıştırıcı soru olabilir.Paragraflar açık ve kolay.

    Sosyal 4y1b 14.00

    >>> İşte sevmiyorum şu lanet kısmı.Coğrafya ve tarih yapamıyorum anlamsız geliyor bana.Bazen yorumlamaya çalışıyorum ama mantıklı bir çıkarımda bulunamıyorum soruları çözerken.Felsefe ve din kolay,efor sarf etmeden yatarak bile çözülür.

    Matematik 2y4b 33.50

    >>> Matematik kolaydı.Bir soruyu son anlarda çözdüm.Doğru işlemleri ve çıkarımları yapıp yanlış şıkkı işaretledim.1-2 tane soruda kafam karıştı kendi hatamdan dolayı.Bir tane de mantık sorusu vardı yapmaya çalıştım ama yapamadım.

    Fen 1y1b 17.75

    >>> Fen bildiğimiz fendi işte.Tüm sorular ortalama bazıları ucundan düşündürücü.Geneli yorum da içeren sorular.17.75 gayet güzel.


    Toplam: 97.00


    Türkçeyi branşlardaki gibi 34 35 yapmam gerekiyor artık.30 dakikada bitiriyorum güzel bir süre ama biraz daha dikkatli olmam gerekiyor.Matematik için diyecek bir şeyim yok o yanlış işaretleme olayı olmasa 34.75 gibi gayet güzel bir net gelecekti.Biraz kolaydı ama olsun.Sosyalde bilgiye dair hiçbir şeyim yok gibi hissediyorum.Felsefe ve din yapabiliyorum ama tarih ve coğrafya özellikle de tarih.Fen güzeldi,böyle devam edebilirsem fen adına gayet mutlu kalırım.


    ----------------------------------


    Kronometre Yayınları TG Genel TYT


    Türkçe 7y1b 30.25

    >>> Zor geldi.Gerçekten zor geldi,yapamadım bazı soruları.Çözerken mi çok kötüydüm yoksa dil bilgisiyle ilgili bilgilerim mi köreldi bilmiyorum ama epey yanlışım çıktı.İlk sayfada 4 sorudan 2 yanlışım var,bu da demek oluyor ki denemeye başlarken kendimi denemeye yeterince veremiyorum.Buna dikkat edeceğim.35.soru yanlış bu arada küçük bir detayı kaçırmışlar sanırım yazarken.Dil bilgisi beni zorladı biraz da ben dikkatsiz davrandım.Paragrafları kolay geldi bana.Bir iki soruyu kendi salaklığımdan yapamadım

    Sosyali 3y3b 13.25

    >>>Bu kadar aptalca bir sosyal görmedim.Coğrafyadaki 5 sorunun 5 tanesi de direkt olarak bilgiyi soruyor.Tarih ve din ortalamaydı,diğer sınavlar gibi.Felsefede 2 tane bilgi sorusu dışında yorum soruları vardı.Sosyali bence gereksiz zor ve saçma.

    Matematik 3y6b 30.25

    >>>İşlem hatasından dolayı 3 yanlışım var.Bazı sorularda da mantığı kavrayamadım ve boşum var,yapmamalıydım.Geometrisi güzel ve hepsi çözülebilir.Bir soruyu boş bıraktım daha sonra dönerim diye ama ona bakamadım o nasıl bilmiyorum.Matematiği ise garip geldi bana.Biraz fazla kasmışlar gibi bazı soruları,bazılarıysa çok kolay.Bence soru dengesini kuramamışlar.

    Fen 1y4b 14.75

    >>> Ben boşlara dönmeyi unuttum amk.Hepsi de kolay sorulardı direkt olarak 18.75 çıkmasa da 17.75 yapardım.Sağlık olsun.Fizik fulledim,kolay.Kimya ve biyoloji ortalama.Biyolojide güzel,düşündürücü sorular da var.


    Toplam : 88.50 Şu an için listedeki en düşük netim. Umarım daha düşüğü gelmez.


    ----------------------------------


    Bilgi Sarmal Pusula 5


    Türkçe 5y 33.75

    >>> Türkçede genelde hep boşum oluyor ama bu sefer boşum olmadı.Belki fullemişimdir diye başlamıştım kontrole ama 5 yanlış geldi.Soruları fena değil,güzel gibi.Paragraflar güzel ve anlaşılırdı,zorlamadılar pek.Biraz dil bilgisi ve klasikleşmiş türkçe sorularından-boşluk doldurma,anlam çıkarma gibi- yanlış yaptım hep.

    Sosyal 1y2b 16.75

    >>>  Bu gerçekten çok istediğim ve beni mutlu eden bir net.Normalde yukarıdakilerde de olduğu gibi sosyalim hep 13 14 bazen 15 geliyor.Bu sefer 16.75 geldi.Felsefe ve Din basitti.Dinde sadece 1 tane bilgi sorusu vardı onu boş bıraktım.Coğrafyada da 1 boşum var yine bilgi sorusu olan.Yanlışım da tarihten geldi o da emin olmadığım bir soruydu.Geneli yorum olan hepsi bilgi olmayan tyt tarzı bir sosyaldi.

    Matematik 4y4b 31.00

    >>> İşte bu denemede de burada batırdım.31 net matematik iyi değil.4 boş bırakmıştım emin olmadığım için ve bazılarını da yapamadım ama 4 yanlış beklenmedikti benim için.Hepsi de işlem hatası bir de kesin emin olduğum 1 geometri sorum yanlış ki kontrol ettikten sonra tekrar çözdüm ve yine aynı sonucu buldum.Eğer cevap anahtarında bir hata varsa %100 emin olduktan sonra buraya ekleme yaparım.Bu arada matematiği ortalama,bir iki güzel soru var.Geometrisi de beni zorlayan 1 soru hariç kolaydı.

    Fen 1y2b 16.75

    >>> Sosyalle net kardeşi oldular.Güzeldi.Biyoloji ve kimya fulledim.1 yanlış 2 boşun hepsi fizikten.Saçmalamışım desem yeridir.20 net bile yapabilirdim biraz zorlasam ve şanslı olsaydım.Sağlık olsun.Fiziği 1 soru belki 2 soru düşündürür.Kimya ve biyoloji tyt seviyesinde denilebilir.


    Toplam: 98.25 Listedeki en yüksek netim

    -------------------------------


    Benim Hocam Genel TYT (Çözmeyin çok saçma)


    Türkçe 4y2b 33.00

    >>> Çok güzel gidiyordu türkçesi çözerken ama kontrol edince 4y geldi.Bazı soruları aşırı kolay bazılarıysa gayet güzel ve tyt düzeyindeydi.Saçma olacağını biliyordum ama soruların bir kısmının.İstenilen cevabı alamıyorsunuz.Dil bilgisi idare eder geneli kolay sorulardan oluşuyordu.

    Sosyal 4y1b 14.00

    >>>Hiç beğenmediğim bir sosyaldi.Tyt sınavının belki bir tık üstünde belki de aynı seviyesindedir ama sorulan sorular benim hoşuma gitmedi.Beğenenler çıkabilir ama ben "benim hocam" ı genel olarak sevmediğim için ön yargılı olarak bunu da beğenmedim.Bence din kültüründe de bir tane hatalı soru var.

    Matematik 7b3y 29.25 :DDDDDDDD

    >>>S*k kadar yere soru sığdırmaya çalışırsanız milletin kafası karışır amk.Kitapçık küçücük işte yap şunu bir sayfa iki sayfa fazla da soruları rahat yerleştir.Bazı sorular gerçekten güzeldi bazıları aşırı basitti.Geometrisi ortalama bir sınav ayarının aynısı işte bildiğimiz sorular.Matematiğinde soruların bazıları canımı sıktı.Ne dediği ve ne istediği bile anlaşılmıyor.Ben de ne zamandır çözmediğim için epey bir dikkat hatası yaptım ve 29.25 gibi bir sonuç geldi.Kondisyon eksikliğim var bir iki deneme sonra toparlarım gibi.

    Fen 2y2b 15.50

    >>> Fen için bir şey diyemem.Güzele benziyordu,sorular da sıkıntılı değiller.Ben nedense çok rahat yapabileceğim iki soruyu boş bıraktım.Bittikten sonra çözdüm keşke işaretleseydim dedim.Fen belki tyt seviyesindedir denilebilir en azından kimyası ve biyolojisi öyle.


    Toplam : 92.00 (Hiç hoşuma gitmedi bu net.En kısa zamanda +100 istiyordum ama olmadı.)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 26 Mayıs 2021; 12:56:58 >







  • Mezun senesi başlangıç hedefi diş hekimliğiydi.Çok şükür gelecek gibi duruyor.Burada bu konuyu favoriye ekleyen,bana mesaj atan tüm arkadaşlara teşekkürler.Umarım herkes istediği,mutlu olacağı sıralamayı elde etmiştir.Derece öğrencisi değilim,sıralamam da belki forum bazında mükemmel değil ama soru sorarsanız da cevaplamaya çalışırım.Artık forumda kısmen izleyici konumundayım  

  • Kolay gelsin basarilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otuzayeteyabtimlanetolsun

    Kolay gelsin basarilar

    sağ olun size de

  • 17mart


    endemik tyt tr 4y2b 33 net > her denemede bir tane dikkat hatası oluyor şansıma

    bs tyt fen 13.5 net :DDD

    apotemi limit son testler +maraton

    fizik momentum tekrar + soru

    kimya elektrik tekrar + soru

    apotemi sosyal kö coğrafya

    345 ayt mat limit bitti


    sadece 7 saat oldu bugün.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 18 Mart 2021; 2:12:30 >
  • günaydın bugünkü hedefim 9 saat.


    18mart


    endemik tyt mat 5b4y 30net > yaptığım en kötü deneme oldu galiba kendimde değilim.

    kendi sorularımdan tyt kimya denemesi > 6d1y 5.75 yanlış işaretledik  

    apotemi sosyal kö coğrafya > yarısına geldim , msüye kadar tamamını okuyup tekrar etmek istiyorum.

    345 ayt mat > türevin bir kısmı dahil integral hariç bitirdim.

    aydın ayt biyoloji > dolaşım sis. bitti

    kk geometri tekrar 2vid +soru

    apotemi limit maraton testleri

    ayt kimya elektrik soru

    momentum tekrar


    lan bugün de 7 küsür saat oldu allahım ya




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 19 Mart 2021; 1:29:12 >
  • günaydın birazdan başlıyorum


    endemik tyt tr deneme 3y2b 34.25 > güzel denemeydi endemik genel olarak zor olmuyor

    bs tyt fen deneme 2b 18net > beklediğimden daha iyi geldi.

    apotemi sosyal kö coğrafya > büyük bir kısmını kendim de notlar alarak okudum

    ayt kimya > organiğin sonları hariç tamamen bitirdim >> 2 hafta içinde bir sb temizlerim

    limit ayt fizik eksik kısımları biraz çözdüm

    momentum tekrarı+soru


    bugün de 7 saat oldu.10 saate çıkabilsem çok iyi olacak




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 20 Mart 2021; 0:56:40 >
  • günaydın 12 de başlıyorum birazcık geç oldu.


    endemik tyt mat 5b3y 31.25 >> endemikte ilk defa anlam karmaşası olan bir soru gördüm,benim de salaklığımda birleşince ortaya 31.25 gibi bir net çıktı.Normalde 34 35 lik bir sınavdı.

    bs tyt fen deneme 3y1b > 15.25 net >>> basit 2 soru kaçtı çok dikkatsizim

    ayt biyoloji bitkilerde büyüme ve hormon tekrarı


    bugün biraz işlerim vardı anca 4 saat oldu.Yarın telafi etmeye çalışacağım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 20 Mart 2021; 23:51:40 >
  • Hocam TYT mat netlerim 8-10 civarı

    AYT mat netlerim 2-3 civarı

    sınava kadar ikisinden de 15-20 civarı yapabilir miyim ?

    Ya da sizin önerileriniz neler ne yapmalıyım nasıl bir çizelge izlemeliyim ?

  • Hocam ikisinde de konu eksiğiniz var.Öncelikle konuları halletmeniz gerekiyor.Temelden alan kolay bir kaynakla konunun videosunu izleyip sonra testlerini çözmeniz bence en mantıklısı.Diğer derslere ayırdığınız vakti bilmiyorum ama 2 ay boyunca neredeyse her gün önce konu sonra test şeklinde ve tyt ayt birlikte ilerlerseniz yaparsınız diye düşünüyorum.Benim fikrim bu şekilde ama ne kadar doğru bilemiyorum.

  • Hocam üçdörtbeşin TYT ve AYT matematik kitabını aldım şu anlık onları çözüyorum.

    Netlerim;

    TYT

    Türkçe 27-28

    Sosyal 13-14

    Mat 8-10

    Fen 2-3 civarı


    AYT

    Edebiyat sosyal 20 net civarı

    Matematik 2-3 civarı


    Hedefim TYT 65-70 AYT 40

    Hocam oluru var mı 3 aylık süreçte ?

  • roywoods kullanıcısına yanıt

    Var hocam tabi ki.Fen için de şöyle bir göz gezdirin yapamadığınız soruların çözümlerine bakın.Genelde eşit ağırlık okuyan tyt feni çok yapamaz gibi bir algı var da kolay ders 2 hafta çalışmayla 10 nete gelirsiniz.Onun dışında soru bankasına devam edebilirsiniz sadece 345 in ösym tarzı sorularının bazıları zorlayabilir kolay gelsin.

  • Tamamdır teşekkürler hocam kolay gelsin.

  • günaydın şimdi başlıyorum


    ayt biyoloji tüm bitki tekrar

    apotemi sosyal kö tekrar

    3d genel tyt denemesi + analiz

    kk geo 2vid tekrar

    ayt kimya çöz.denge soru


    7 saate yakın oldu ama hala bana az gibi geliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 22 Mart 2021; 1:42:28 >
  • günaydın başlıyorum


    22mart


    endemik tr deneme 4y2b 33 net > 22 dakikada bitti,fazla hızlı çözdüğüm için 2 dikkat hatam olmuş onun dışında iyiydi.

    bilgi sarmal tyt fen deneme > 2y1b 16.50 > 2 yanlışım da fizikten geldi,fizik tekrar istiyor.

    apotemi kö sosyal > coğrafya tr iklimi , din kavramlar tekrar

    ayt biyoloji dolaşım tekrar

    ayt fizik enerji + itme ve momentum soru

    karekök ayt limit soru


    7 saat




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 23 Mart 2021; 10:1:50 >
  • günaydın başlıyorum


    23 mart


    endemik tyt mat deneme 2b2y 35.50 > kolay denemeydi,diğerlerine göre daha az zorladı.

    bilgi sarmal tyt fen 3y 16.25 > 2 fizik 1 kimya geldi.Fizikte unuttuğum şeyler olduğunun kanıtı.

    ayt biyoloji kan + lenf sistemi tekrarı

    aydın ayt biyoloji dolaşım soru

    orbital ayt kimya kim. ve el. + denge soru

    ken06 ayt geo 2 vid tekrar


    7.15




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 24 Mart 2021; 2:16:16 >
  • günaydın birazdan başlıyorum


    24 mart


    endemik tyt tr6 6y1b 31.50   > saçma bir deneme , mantık hatası bulunan 2 tane soru vardı ikisini de bence doğru yapmama rağmen cevap anahtarı yanlış olarak gösterdi.

    bs tyt fen 3y2b 14.25 net > tüm yanlışlar fizikten ben bi malım

    apotemi kö sosyal coğrafya + din tekrar > din birkaç güne bitecek , coğrafyayı da msü ye kadar tamamen bitiririm

    ken06 ayt geo video +soru

    karekök ayt mat limit soru

    aydın ayt biyoloji dolaşım


    6.15 (çok az  )




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 25 Mart 2021; 1:20:46 >
  • günaydın birazdan başlıyorum


    25mart


    endemik tyt mat 3y6b 30.25 > geometrisi beni zorladı,yetiştiremedim bir iki soruyu

    bs tyt fen deneme 3y 16.25 > çok basit bir soru kaçtı

    aydın ayt biyoloji dolaşım full +bağışıklık soru

    ayt mat limit soru

    acil mat fasikülleri eksik yerlerin bir kısmını tamamladım

    apotemi kö sosyal din + coğrafya

    ayt fizik elektrik tekrar + momentum soru


    7s




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 26 Mart 2021; 1:53:36 >
  • günaydın , başladım yazmamışım.


    26 mart

    endemik tyt tr 5y2b 31.75 > şu sıralar kendimi denemeye veremiyorum , dikkatim çabuk dağılıyor bu yüzden art arda 3 paragraf sorusunu yanlış yaptım

    bilgi sarmal tyt fen 2y2b 15.50 > ortalama bir net , gereksiz bir yağ sorusu vardı onun dışında güzeldi

    apotemi sosyal kö > coğrafya devam , dini tamamen tekrar ettim ve kavramlarla ilgili notlar çıkarttım,felsefeye geçiyorum yarın

    ayt biyoloji > bitkilerde taşıma videosu izledim

    ayt mat karekök parabol + limit soru

    yd ayt biyoloji bitki 2 test


    bugün çok az çalıştım , yorgundum.


    5.45




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 27 Mart 2021; 0:15:50 >
  • günaydın , birazdan başlıyorum.Dün az çalıştığımdan dolayı bugün kendimi zorlayacağım,kaç saat çıkarsa artık.


    27mart


    karekök ayt mat > limit + logaritma

    bs ayt biyoloji 1 3y1b 8.25 > çook çok kötü bir net,ilk branş denememdi küçük hatalarım oldu

    bs ayt biyoloji 2 1y1b 10.75 > 1 bitkilerde üreme 1 tane de solunumdan yanlışım var , üremeyi henüz tekrar etmediğim için çok kötü olduğunu düşünmüyorum.

    apotemi kö sosyal > coğrafyanın çoğunu bitirdim , felsefede kavram okumaya başladım

    endemik tyt mat 6b2y 31.50 > branşlarda kendime 60dk veriyorum ve geri dönemediğim 2 3 soru oluyor.Çok az daha hızlanabilirsem tam 60 dakikada bitiririm.

    kk geometri ayt tekrar + soru




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 28 Mart 2021; 2:0:30 >
  • İstikrarınıza hayran kaldım hocam, kolay gelsin. Fava aldım takip ediyorum sizi :))

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.