Şimdi Ara

Ünlüler çok şanslı değil mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç yıl çalışsan bile ömrünün sonuna kadar yetecek para kazanabilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Çoğunun kazandığı haramdır. Ayrıca şöhret afettir. Çok kimse bundan muzdariptir, işleri rast gitmez. Zahiren şanslı gibi görünse de onun iç dünyasındaki sarsıntıları asla bilemezsin. Ünlü olmak değil, ünlü olmayı istemek felakettir.

Ayrıca ünlü olmak demek, ömrünü garantiye almak değil. Çok ünlü sokaklarda can verdi, çoğu da huzur evlerinde. Onlar da ünlüydü ama kendilerine bi faidesi olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 18 Kasım 2025; 19:19:4 >

Ünlü olmak için ne kadar çok bedel odemek lazım bi düşünün. Yoksa ekranlardaki kızlardan erkeklerden daha iyileri dışarılarda geziyor. Onların ünlü olamama sebeni bu bedeli ödemeye hazır olmamaları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Günlerim evde bilgisayar karşısında geçiyordu dedi. Böyle forumlarda takılıyordum, instagram'da reels falan izliyordum dedi. Hayatta hiçbir amacım yoktu, çaba sarfetmedim diyor, bir becerisi de yoktu yani geçen sene ben biliyorum. Bir sabah uyanmış, bakmış ünlü. Büyük şans(!)

Abi ölümüne savunmayın şu adamları. Yok sizin amacınız yok onların var bilmem ne. Nice yetenekli insanlar harap oldu bu ülkede. Medya sektörü farklı bir olay. Hem yetenek hem de şans gerekiyor. Sadece yetenekle falan da olmuyor yani.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.