Şimdi Ara

Ünlü şarkıcı ve Yeni Refah Partisi Düzce Belediye Başkanı Adayı Davut Güloğlu vatandaşla tartıştı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Düzce Belediye Başkan Adayı Davut Güloğlu, seçim çalışması kapsamında Çay Mahallesi’nde bir kahvehaneye giderek vatandaşlara bir araya geldi. Düzce'deki yerel gazeteciler tarafından tehdit edildiğini iddia eden Güloğlu, "Siz farkında değilsiniz. Düzce’de büyük baskı var. Siz bunu yaşamıyorsunuz. Evime 20 polis geldi. Yanlış oldu deyip geri gittiler. Emniyet Müdürümüz ile görüştük. Özür dilediler. Resimler asıyoruz, söküyorlar. Gazeteciler bizi tehdit ediyor. 'Para vermezsen seni alaşağı etmezsek görürsün' diyorlar. Her gittiğim yerde söylüyorum. Tümü beni tehdit ediyor" dedi. Bunun üzerine kahvehanede bulunan mahalle sakinlerinden biri Davut Güloğlu’na "Kim o gazeteciler? açıkla da bilelim." dedi. Güloğlu ise "Seni buraya tuttular da mı gönderdiler?" dedi. Vatandaş da "Beni satın alacak para yok" şeklinde verdi. Güloğlu elindeki mikrofonu fırlatıp vatandaşın üzerine yürüyünce kahvehanedekiler araya girerek tarafları sakinleştirdi.

CNN TÜRK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 6 Mart 2024; 14:29:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.