Şimdi Ara

Ünlü sanatçıya Gezi tutuklaması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
3.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Demek ki fetö kalkışmayı kışın yapsaydı, kimse meydanlara inmeyecekti.Güzel mantık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

    Demek ki fetö kalkışmayı kışın yapsaydı, kimse meydanlara inmeyecekti.Güzel mantık
    Onlar büyük insanlar artı fetö askeri erleri kullanarak bu darbeyi yapacaktı erler anladı askerlerin bir kısmı anladı teslim oldular suçlular bedelini ödedi suçsuzlar hayatına devam etti benim bir sürü asker tanıdığım hepsi serbest er diler okullu okulsuz fark etmez darbeden birkaç ay sonra askere gittiğim için hepsi emre uymamışlardı emre uymayan 3 tanıdığımda görevlerinde hala biri albay biri astsubay biri yüzbaşı ama bir tanıdığım artık o biliyor ne yaptığını bir daha kendisini hiç görmedim zaten görmüyordum darbe akşamı gecesi sabah 4 5 gibi memurlar.net 'te darbeye kalkışanlar diye liste yayınlamışlardı liste de ismini gördüm dedim tamam gitti gölcükten çıkma idi kara harp okulu artık orada mı oldu yoksa görev yaptığı bir yerler demi hiç bilmiyorum ve kendisini yapar mı diye sorsalar yapmaz derdim aynı şekilde Tekirdağ 'da yakalanan ve yurt dışına kaçanlar arasında öğrendiğimizde bu insanlar fetö ile yakından uzaktan bağlantı bulamazsın diye söylendik ama maalesef yapmışlar haklarındaki iddialar o biçim hepsi belgeli idi onları görmedim akp 'den birileri anlatıyordu duyduklarım ama polis arkadaşıma bazı şeyleri sordum ne diyorsun diye elimize öyle iddianameler geliyor ki dedi benim daha görev yaptığım şark hizmetinde olduklarımdan şüphelendiklerim vardı dedi hepsi alınmış 1 'i nin hakkında iddia var sadece dedi o da alınabilir demişti en sonra sorduğumda o da alınmış yani yanındaki adam arkadaş dediğin ne çıkıyor şaşıp kalırsın hikaye gibi gelir sana bunlar ama arkadaş alıyoruz insanları diyor önlerine koyuyoruz belgeleri iddiaları hiçbiri itiraz etmiyor diyor kabul edip imzalıyorlar diyor çok nadir çıkıyor itiraz eden Edirne de aldıkları komutanları gördükçe şok oldum diyordu.. Tekirdağ yine temiz çıktı o konu da biraz sadece çorlu da çok oldu fetö yapılanması o yüzden ister inan ister inanma bu adamlar yaşlı genç değiller idi ve belli mercilerde idiler kış yaz soğuk dinlemezlerdi ama halk ne olurdu onu bilemem gezi için ise kışın olsa idi 17 lik 20 lik gençler bu kadar dayanamazlar idi adı üstünde genç daha kanı kaynar ama hayata daha yeni atılmış çoğu daha yeni üniversitelere gelmiş bu işi kar topu oynamak gibi sandılar ama örgütler de inince sahaya ortalık o biçim oldu ben metro ile üniversiteye gitmeye çalışıyorum metro yu biber gazı sarmış nefes almak için efor sarf ediyorum öksüren öksüren bakıyorum gençlere devir teslim yapıyorlar gündüzcüler gececilere devir yapıyor çantalar değişiyor gaz maskeleri o beyaz ufak şeyler var ya onlardan takıyorlar tozlu ortamlarda çalışabilmek için takılan beyaz şeyler adı gelmedi aklıma onları takas ediyorlardı poşu arayanlar kafasına sarık isteyenler sarmak için metro dayım laa metro hareket ediyor ve gırgır şamata o biçim gençler counter oynamak gibi sanmışlar bu şeyi ama örgütler de girince işin içine işin rengi değişti.. Duvarlara grafiti yapmak değilmiş o işler o kadar kolay.. Bunlar benim gördüklerim..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Farkında isen çok tuhaf yazıyorsun saygısızlık etmemek için boş yazıyorsun demek istemedim ama fetö terörist diyebiliyorsan kanıtın olacak sunacaksın mahkemelere o zaman gereken yapılacak ve akp den öncekilere gidin sorun fetö 'yü neden içeri alamadınız diye sor onlar neden terörist diyemedi diye sor sonra biz fetö terörist diyorduk dersin sizin fetö terörist demeniz ile olmuyor malesef o işler ve gezi 'ye gelince de gezi de halkın bir kısmını tenzih ediyorum olayın iç yüzünü görüpte orayı terk edenlere lafım yok ama orada bir dünya dhkp c 'sinden mlkp 'sine pkk 'lısına kadar hepsi orada olup taksim de istiklal 'de ortalığı savaş alanına çevirenler bizzat terör eylemini Dünya 'nın gözü önünde yapmışlardır bu kadar nettir..

    Sapla samanı karıştırmayalım..
    Hocam anlamak istemediginiz nokta su. Gezi eylemi basladiginda ilk 5 gun bir tane parti veya siyasi orda yer almadi. Seyyar saticilar bile iceri alinmadi. Ama o 5 gun icinde devlet orta yol bulmak icin en ufak bir adim dahi atmadi. Aksine dinlemek yerine basin araciligiyla insanlari sucladi. Ayni suanki ekonomik sikintilarda marketcileri, sogancilari sucladigi gibi.



    İlk 5 gun icinde devlet bir gorevliyi bu insanlarin sorunu neymis diye dinleseydi belki o noktaya gelmeyecekti.



    Ayni mevzuyu dolara da yakistiririm. Dolar 3,5tan kademe kademe 7,40’a kadar cikti. Ekonomistlerin topu faiz artirimini yapilmasi gereken bir adim olarak goruyordu. Reyiz cikti dediki ekonomik saldiri var faiz arttirmiyorum. Devaminda dolar durmadi zamlar ust uste geldi insanlar isyan etti.



    Bazi adimlar hep cok gec atiliyor. Fransa 10 cent zama bu kadar yaygara kopardi. Yonetim yinede halka karsi savas acmadi. Orda da cogunluk degildi ordakiler. Macron cikip sizin keyfinizi mi beklicem diyip polisi salabilirdi ustune. Ayni geziye donebilirdi ortalik. Ama eylemcileri dinledi atilmasi gereken adimlari atti. Sonrasinda ortada kalan eylemcilerin bir sebebi kalmayinca zaten polisler ustlerine yuruyecek. Ama atilmasi gereken adimlar atilmadikca masumlar daha cok zarar gorecekti.



    Denklem cok basit ama asla bizde islemiyor.







    Dipnot: Fetodan ayrismak icin delillerle davaya ihtiyac yok. 16 senedir kimlerin kimlerle fotograflari ziyaretleri var insanlar biliyor. Dava acilsin acilmasin destek kesilebilirdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.