Şimdi Ara

Ünlü sanatçıya Gezi tutuklaması (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
3.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teknokratik

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    1 tane devlet büyüğü geçecek diye ana yollar trafiğe kapanıyor , gezideki trafik zararı bundan daha çok değildir bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teknokratik

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    LOL, buldukları bahanelere bak. Dünyadaki örnekleri arasında en zararsız eylem büyük ihtimalle Gezi'dir. Ayrıca "kamu mallarına" verilen zararı umursayan biri zaten AKP'yi desteklemez. AKP'nin verdiği zararın haddi hesabı yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevesAtelier

    Bu mesaj silindi.
    Ergenekonu ne kadar çabuk unuttunuz ? Adamlar öldükten sonra aklamak neye yarar ? Zihniyete bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hepsinerede

    yurtdışına kaçanlardan vatanseverlik halk severlik masalı yutan bu zihniyet nedir ya.



    Adam burada durup hükümetin emrindeki yargının kendisi içeri atmasını bekleyincemi vatansever olacaktı . Ergenekon diye bir şey vardı bir zamanlar, çok bağımsız Türk yargısı suçsuz insanları içeri atmıştı bir çoğunun ölmesine sebep olmuştu bunuda hatırlatayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 6 Aralık 2018; 11:57:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 88mph

    Bu mesaj silindi.
    Evlat uza... m.kemal'den iyi ekmek yediniz.Dhkpclilerin bile kemalist olduğu şu forumda kendinizi nereye kadar saklayacaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adını bile yazmaktan korkuyorsunuz, korkmayın birşey olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 88mph

    Adını bile yazmaktan korkuyorsunuz, korkmayın birşey olmaz.
    Senin adın da M D imiş, böyle açıkca adını yazmana ve cesaretine hayran kaldım. İstanbul'da ki sarı çizmeli Mehmet ağa bile bu kadar cesaretli değildi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teknokratik

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Basta gezi parkini rahat biraktik taksim dokunmayacagiz denilseydi dir tane can yanmazdi. Bak fransizlar olay buyumesin diye 1 sene boyunca yakita zam gelmeyecegini acikladi. Reyiz ne yapti? Her zamanki gibi dedigim dedik cikin yoksa kepceleri ustunuze sureriz, rerere, rororo.



    Bir kere halki dinlediler mi bir tane sozcu ile gorustuler mi? Anayasal hakkini kullanip eylem yapan halkin istekleri dilekleri hic sorulup muhatap olundu mu?



    Gezi teror eylemiymis. Gezidekilerin hepsi fetonun terorist oldugunu o zaman da soyluyordu. O sira Reyiz ne yapiyordu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

    Fransadaki olaylar buraya sıçramasın diye halka gözdağı veriyorlar.
    Bu hava da hangisinin yüreği yeter sokaklarda yürümeye, daha internet başından 700 tl 'lik adore racing koltuklarından kalkmaya üşeniyorlar sokağa çıkıp eylem yapacaklar haa..

    Bu arada reklamını da yapalım firmanın bari.. :) :)
    https://www.google.com.tr/search?source=hp&ei=KscJXMKIAablkgWX5KH4BQ&q=adore+koltuk&btnK=Google%27da+Ara&oq=adore+&gs_l=psy-ab.3.0.35i39j0i131j0i67j0j0i131i67j0i67l2j0l3.1721.2708..3547...1.0..0.159.871.0j7....3..0....1..gws-wiz.....6.vVdUeRWn0VM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 7 Aralık 2018; 4:5:23 >




  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Farkında isen çok tuhaf yazıyorsun saygısızlık etmemek için boş yazıyorsun demek istemedim ama fetö terörist diyebiliyorsan kanıtın olacak sunacaksın mahkemelere o zaman gereken yapılacak ve akp den öncekilere gidin sorun fetö 'yü neden içeri alamadınız diye sor onlar neden terörist diyemedi diye sor sonra biz fetö terörist diyorduk dersin sizin fetö terörist demeniz ile olmuyor malesef o işler ve gezi 'ye gelince de gezi de halkın bir kısmını tenzih ediyorum olayın iç yüzünü görüpte orayı terk edenlere lafım yok ama orada bir dünya dhkp c 'sinden mlkp 'sine pkk 'lısına kadar hepsi orada olup taksim de istiklal 'de ortalığı savaş alanına çevirenler bizzat terör eylemini Dünya 'nın gözü önünde yapmışlardır bu kadar nettir..

    Sapla samanı karıştırmayalım..
  • Al işte akp bir hükümettir ve devletin yönetimi iktidar olarak millet kendisine vermiştir demokratik olarak açık açık yazalım da ben seç seçmedim demokrasi yok şu bu ayaklarına yatmasın neyse ve bu akp yönetimi devir aldıktan sonra hesaplar kitaplar kasaya bakar vergileri toplar savaş kararları alır yasa geçirir özelleştirir sosyal olur ve devleti milletiyle birlikte Türkiye Cumhuriyeti 'ni ayakta tutmaya çalışır buraya kadar sorun yok ha bana göre yapmıyor dersin işte o sana göre ve kalan yüzde 48 'e göre onu da hatırlatalım o yüzdennnn gelelim gezi ye birileri bir şeye kalkıştı eyvallah ama bunların içinde bir kısım baktı bu iş başka yere gidiyor dedi ne oldu çekti elini kolunu ne oldu geriye kaldı bu ülkeye zarar veren örgütler topluluklar düşmanlar sonra ne oldu onlarrrr yaktı yıktı otalığı birbirine kattı ve ülkeye 1 1,5 milyar dolar diyor devlet doğru yalan bilemem bu kadar zarar verdi işte bir kesim ile milletin seçtiği iradeyi aynı kefeye koyamazsın ve akp çaldı akp nin verdiği zararın haddi hesabı yok diyemezsin o yüzden sendeeeee sapla samanı karıştırma derim komik olursun, çaldı diyorsan o zaman sen geç sen yönet madem çok biliyorsun ha bir zahmette çaldıklarınıda ispatla millet görsün öyle kuru gürültü çıkarma ile gemi yürümüyor..




  • Olsun o da bir sanatçı idi ama maalesef kötü yola düştüğü için böyle oldu.. İnsanoğlu hatasız olamıyor maalesef.. :) :)

    Benim merak ettiğim hayırdır ne kaçıyorsun adam gezi bitti tüydü belli imiş daha o zamandan başına ne geleceği açık açık ajanlık yapmış resmen kim bilir kimlerle görüştü daha eee anladı başına ne geleceğini topukkkkk aynı davaro filmindeki şener şen 'in kaçışı gibi kaçmıştır.. Görmek isterdim.. :) :)

    Aklımda kalan bir de bunun gibi iki tane daha var biri Hakan Şükür biri de Can Dündar hayır anlamıyorum bir hatan yok ise kal kal da meydan oku yatacaksın birkaç yıl aklanınca milletvekili bile olursun bu ülke de sistem böyle işliyor ne kaçıyorsun haaaa suçun var ise haliyle kaçmak mübah demi..

    Aziz Yıldırım kaçtı mı dedi ben buradan berat edeceğim dedi ve dediğini de yaptı o zamanlar bende yanlış konuştum kendisi hakkında ama öbür tarafta hesaplaşırım kendisi ile artık günahına girdiğim için ama kendi de bazı şeyleri itiraf etti kim para vermiyor diye..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F01EF196D

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Heeee yeter, şikayet edildin sen önce benle yazışmayı öğren hakaret etmeden ondan sonra yazarsın bana..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Heeee yeter, şikayet edildin sen önce benle yazışmayı öğren hakaret etmeden ondan sonra yazarsın bana..

    Alıntıları Göster
    Ortada bir hakaret yok. Alenen yaptığın şeyi söylemek de mi hakaret oldu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F01EF196D

    Ortada bir hakaret yok. Alenen yaptığın şeyi söylemek de mi hakaret oldu?

    Alıntıları Göster
    Kendi saçmalıklarını kendine sakla senin yazdıklarını yapmıyorum ben mesajın silinmezse birkaç gün ceza yiyeceğin anlamına gelir mesajın silinirse 1 gün içinde uyarı gelir uyarılar belli bir sayıya ulaşınca da cezanı çekersin, bunu çok kişiyi şikayet ettiğim için deneyimleyip gördüm.. Birkaç üye küfür yazmış hala mesajları duruyor silmediler çünkü onay verilmesi bekleniyor adminlerden ceza alınca nasıl yazacaklarını öğrenirler o zaman buraları ekşi sözlük sananlar var ama öğrenirler neresi olduğunu..




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.