Şimdi Ara

Unknown (2006)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam bu filmi izledim testere tarzı başarılı bir gerilim filmi ama filmi dikkat ve özenle izlememe rağmen sonunu anlamadım çok karışık geldi bana sonunda ne vurgulanmak istenmiş yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• isimleri felan unuttum da orada siyah saçlı adam var başrolde o sözde polis-fbı felan ama son sahnede bizim diğer kısa saçlı adamı öldürsün diye onun karısı tarafından tutulmuş son sahne siyah saçlı adamın gözünü gösteriyordu bitiyordu heralde ondan önce barda tanışmalarını gösteriyordu fesat karı sigara istiyordu bacağını felan gösteriyordu şu kadınlar yok mu neyse nerden nereye geldi o adam da kötü ama farkında değil işte çok açıklayıcı oldu demi
  • adı üstünde bilinmiyor
  • Yan sanayi Testere...Testereden kurtulamadık 5.si geliyor şimdi birde taklitleri çıktı şimdi...birtek oyuncu kadrosu sağlam bu filmin...fakat fikir orjinal değil o yüzden gözümde pek değeri yok...
  • Ne Testeresi ya? Testereyle pek bir alakası yok izlemeden önyargılı yorumlar yapmayın lütfen ; 'Yan Sanayi' gibisinden .Şimdi anlatıp spoiler vermek istemiyorum ama şu kadarını söyliyeyim bu filme 'Testere gibi' vesayre yorumlarını yaptıran şey konusu okununca insanların bir depoda kilitli kaldığının öğrenilmesi ,halbuki Testere ile pek de bir alaksı yok örneğin, o insanlar Testerdekinin aksine bir kişi tarafından orada kilitli bırakılmıyor, bir kaç kazanın akabinde olaylar gelişiyor .Neyse fazla ayrıntı vermeyeyim sonuç olarak ortada 'Testereden araklama ya bu ' dedirtecek bir olay yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Habana

Ne Testeresi ya? Testereyle pek bir alakası yok izlemeden önyargılı yorumlar yapmayın lütfen ; 'Yan Sanayi' gibisinden .Şimdi anlatıp spoiler vermek istemiyorum ama şu kadarını söyliyeyim bu filme 'Testere gibi' vesayre yorumlarını yaptıran şey konusu okununca insanların bir depoda kilitli kaldığının öğrenilmesi ,halbuki Testere ile pek de bir alaksı yok örneğin, o insanlar Testerdekinin aksine bir kişi tarafından orada kilitli bırakılmıyor, bir kaç kazanın akabinde olaylar gelişiyor .Neyse fazla ayrıntı vermeyeyim sonuç olarak ortada 'Testereden araklama ya bu ' dedirtecek bir olay yok...

Valla afişine kadar testere özentisi gibi geldi bana...Gördüğümü, duyduğumu ve okuduğumu söylüyorum...umarım sen haklısındırda izlemeye değer bir film olur bizde zevkle izleriz...

• Vallahi dostlar bende şunu anlamıyorum,yok şunun özentisi yok şundan çalmışlar vs..

Adamlar oturmuş emek harcamış,film yapmış,biz ne yapmışız,doğru düzgün para bile vermeden netten çekip önyargıyla hemen şunun kopyası demişiz...Oturursun izlersin.beğenirsin veyahut beğenmessin sana kalmış ama böyle yapmayın lütfen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Championship Manager 2002-2003
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam değil , bende izlediğimi söylüyorum Ya tabi kabaca birbirlerine benzetilebilir fakat bu tür 'özenti' gibisinden bir durum yok . Zaten ortalıkda herşeye yok 'Bu şunun özentisi ...' yok ' Bunu şurdan araklamışlar...' diyen-tatmin mi oluyorlar yoksa değişik bir haz mı alıyorlar onu daha çözemedim- ,forumsal alanda, 'Sinema ,Müzik Eleştirmeni' çok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Habana -- 4 Haziran 2008; 23:47:35 >
  • Bende sonunu pek anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Habana

Yok hocam değil , bende izlediğimi söylüyorum Ya tabi kabaca birbirlerine benzetilebilir fakat bu tür 'özenti' gibisinden bir durum yok . Zaten ortalıkda herşeye yok 'Bu şunun özentisi ...' yok ' Bunu şurdan araklamışlar...' diyen-tatmin mi oluyorlar yoksa değişik bir haz mı alıyorlar onu daha çözemedim- ,forumsal alanda, 'Sinema ,Müzik Eleştirmeni' çok...

yahu iyi tamam anladık

valla filmin yapımcısı bile bu kadar savunmazdı filmi... ben yaklaşık 4 ay önce okumuştum bu film hakkındaki herşeyi..yabancı forumlardan yorumlarıda okudum...afişinide görünce herşey testere özentisi bir film fikri uyandırdı bende...ha değildir o zaman onada eyvallah izler görürüz...gerekirse özürde dileriz filmden..

izledikten sonrada yaparım yorumumu ama izlemeden öncede yapma hakkım var sanıyorum...ha izler beğenirim o zaman gelir burda en büyük övgüyüde gene ben yazarım...eleştirmekte övmekte bana herhangi bir haz vermiyor..sadece paylaşıyorum, eğleniyorum, öğreniyorum..

• Bakın son kez söylüyorum bu filmi kimse Testere adlı psikopat seriye benzetmesin , mahkemeye kadar gider bırakmam bu olayın peşini

Neyse şaka bir yana , yahu ben size söylemedim ki onu .'Gördüğümü,duyduğumu ve okudğumu' söylüyorum demişsiniz ya bende o böyle yazan ,söyleyen ve gösterenler için söyledim bunu.

Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek için yazdım filmi yine savunma çabasında değilim -öyle çok da abarttığımı düşünmüyorum ama- yanlış anlaşılmasın

• filmin başı çok güzel ama sonunu iyi bitirmemişler.biraz kopuk olmuş filmden..sonunda anlamakta güçlük çekiyo insan.
    en güzel tarafıda kolayca anlaşılmaması ınsanı dusunmeye sevk edıyor.sonu gizli polisi kaçırılan adamın karısı tutmuş.yani polis de kötü adam....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.