Böyle bir site vardı arkadaşlar birileri paylaşıyordu. Puanını giriyordun istediğin üniversiteyi seçiyordun o bölüm ve üniyi yazanlar içerisinde kaçıncı olduğunu gösteriyordu. |
ÜNİYİ YAZAN KAÇINCI SİTE OLDUĞUNU GÖSTEREN SİTE

-
-
up merak ettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tercihdonemi.net
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mesajım bulunsun
-
iLuno
teşekkürler burasıydı
-
bu siteye kaydolan kişiler arasından kaçıncı olduğumuzu mu söylüylor, yoksa genel tercih için mi bu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nasıl genel olabilir ki :D öyle bir yetkisi olabilir mi bu tür sitelerin ?
-
bu senede var bu site, www.tercihdonemi.net üzerinden veya iLuno indirerek kullanılabilir.
-
Kendi içinde sıralıyor. Çok doğru sayılmaz. Yök verilerini kullanmıyor
çok doğrudan kastınız nedir? belirli örneklem ile yapılan bir çalışma sonuçta :) 5k katılımcıyı da geçtik, mesela DGS tarafında 10k katılımcı ile çok iyi öngörü çıkarıyoruz.
-
Hocam çoğu kişi sonradan fikrini değiştiriyor
fikrini değiştirebilir de tercih simülasyonun ne işe yaradığını sanırım pek anlaşılmamış, örneğin bu sene eczacılık 2021 e göre daha geride sıralamaya sahip olarak kapatacak bunun öngörüsünü yapabiliyoruz.
-
Ege tıp ne olur sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sonuc.osym.gov.tr üzerinden doğrulamak için eğer eski kullanıcı iseniz iLuno kullanarak da görseli kişisel bilginiz olmadan gönderebilirsiniz.
-
Şu an 11k doğrulanan kayıtlı kullanıcı var, yarın gün içinde 15k geçmiş olacaktır.
-
Yeni doğrulamalarla beraber 12k katılımcıya ulaşıldı.
-
İluno ben bugün başlıl açtım fakat ilgi görmedi
Hocam karekodla okut
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X