Şimdi Ara

Üniversiteyi bırakmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9DACE46F2 -- 11 Nisan 2019; 14:50:37 >



  • Kendimden bir ornek vereyim stdrt ustu uniden muh mezunuyum. 6aydir is bulamadim. Maliye okuyan bir arkadsim gecici isci gibi girdigi firmada finans bolumune gecip kalici oldu. Hangi firsatin nerden gelecegi belli olmaz. Ama sehir disinda okumak odtu itu dglse masrafa degmez disarda okuyorsan sehrine gecis yapabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde büyükşehirde devlet iibf bıraktım. Kendi paramı kazanırım diyorsan salla aileyi bırak gitsin. Bırakmazsan aynı dedigin gibi olacak pişman olacaksın. Bırakırsan da tüm iş sende bitiyor okulu uzatmanın kabul edilebilir bahanesi yoksa sınıfını geçemeyenin dışarıdaki hayatta başarı olabileceğinden şüpheliyim benim 3 ortalamam vardı ona rağmen bıraktım. Başarısız olursan bıraktıgına da pişman olabilirsin. Dışarıdaki hayatta başarısız oldun mu hiç doğrulamama ihtimalin var, okulda başarısız oldun mu en fazla okulun uzar. Hiçbir çöküşde geri adım atmayacak bir ruha sahipsen çok yükselirsin. Çöküş dedigim okullu bebelerin sahte depresyonlarına benzemez, kiramı nasıl ödeyeceğim diye düşündüğüm zamanlar oldu. O zaman yanında kimse olmadıgında ulan okulda daha iyiydim daha da dibe gidiyorum diyeceksin. Ne olursa olsun vazgeçmem devam ederim diyorsan bırak yoksa zaten doneceksin boşa zaman kaybetme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dostum size daha önce de yazmış olabilirim, böyle konularda kendimi tutamıyorum genelde. Ne yapın ne edin bitirin. Başka kapıları da zorlayabilirsiniz, farklı şansların peşinden koşabilirsiniz aynı zamanda. Ama okulunuzu muhakkak bitirin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.