|
Ders tavsiyesi vermeme gerek yok. Tıp okuyorum mühendislik okuyan birine tavsiye veremem ya da tıp öğrencilerine tavsiye verecek başarı durumuna sahip de değilim sadece sosyal konularla ilgili tavsiyeler verebilirim. 1) Beklentinizi olabildigince dusuk tutun 2) Her şeyin çıkar ilişkisi olduğunu unutmayin kimseden duygusal yakinlik samimiyet beklemeyin. 3)Herhangi bir arkadaş grubuna girmeye bakın. Üniversitede arkadaş grubunuz yoksa ful yalnız takilirsiniz. Lisedeki gibi knk napiyon vs de demez kimse yaniniza gelip. 4) Üniversitede aktif olan kuluplerden birine girin çevre edinin. 5) Aynı sınıftaki kızlara yürümeyin. Rezil oluyorsunuz. Aynı sınıftan kimse sevgili yapmıyor. 6) Size her merhaba diyen kızı ya da yakın davranan kızı bana yürüyor vs diye kişisel algilamayin. Genelde kızlar herkese nasıl davraniyorsa size de öyle davraniyor. 7) Herkesle belirli bir mesafede olun. Ne çok uzak durun ne çok yakın. 8)Hemen eve çıkmaya heveslenmeyin arkadaş çevreniz yoksa eve çıkmayın bunalima girersiniz. Kiralar da cabası 9) Alkol kullaniyorsaniz fazla icip dagitmayin ya da alkolu ilk defa tanimadiginiz insanlarla denemeye kalkmayin. 10 ) Cemaat tarikat veya herhangi bir siyasi olusuma girip kendinizi kullandirtmayin. 11) Herkesle ortalama bir iletisim kurun. Benim bildiklerim bu kadar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-53F1677BB -- 21 Eylül 2025; 22:25:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler